首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Education begins with teachers. Yet teaching seems to be losing its appeal for many of the best and brightest college students.
Education begins with teachers. Yet teaching seems to be losing its appeal for many of the best and brightest college students.
admin
2014-02-27
52
问题
Education begins with teachers. Yet teaching seems to be losing its appeal for many of the best and brightest college students. In high school, many of the best students decide that they want to be teachers, but their relatives and friends soon convince them to change their minds. One student’s mother kept reminding her of the relatively skimpy salaries teachers currently earn until the student changed to another major. Another student took computer science courses because his father thought that teachers were at the bottom of the social ladder. One said that none of her friends looked upon teaching as a worthwhile career, so she came to think of teaching as not noble enough and went into pharmacy instead. According to several recent reports on the shortcomings of American public schooling, teaching’s lack of appeal for the brightest college students is one of the teaching profession’s most worrisome problems.
Many articles on teaching, currently popular in newspapers, magazines, and professional education journals, concentrate on the negative aspects of teaching. The expression "teacher burnout" is commonly ascribed to thousands of thoughtful and dedicated teachers who are leaving the profession. Teacher burnout is caused by such problems as violence in the classroom, vandalism, inadequate salaries, involuntary transfers, interfering parents, oversized classes, and excessive paperwork. Even the best teachers cannot solve a child’s problems, but many of them believe the public expects them to, and they give up teaching in despair.
Despite the more limited financial prospects, the deterioration of the American public’s attitude toward teachers, and the problems caused by disruptive students, many of the best students conclude that they want to pursue careers in the classroom after all. The three students mentioned above discovered that they wanted personal fulfillment from their life’s work more than they wanted material rewards. Each eventually chose to become a teacher. However, a growing body of evidence shows that such students are exceptions, rather than the rule, in America’s more than 1,200 teacher-training programs. Many teacher-training schools are beginning to look at ways to recruit the kind of people who would be inclined toward the positive aspects of teaching. The teaching profession has to become more attractive to good students.
Prospective teachers will see increased emphasis by national teacher organizations, state certification agencies, and local districts on improving the status of the profession, as well as on improving teacher salaries. Continued efforts to eliminate jobs teachers do that are not teacher— such as policing the restrooms, hallways, and cafeterias— are important for upgrading the profession.
While teaching is not a wise career choice for all, teaching is a noble and rewarding profession for those who indeed seek personal fulfillment from their life’s work. The first year of teaching is frequently the most frustrating year in a teacher’s life. The experience of solving problems that deal with instruction, students, parents, administrators, and fellow teachers is of immeasurable value for future success.
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、The percentage of the best college students who want to become teachers is still very low.
B、Despite the negative aspects of teaching, more and more good students want to pursue teaching career.
C、More and more good students want to pursue careers in the classroom because teaching profession has become more attractive to them.
D、Teaching career has become more attractive because it offers more material rewards than ever before.
答案
A
解析
这是一道细节题。文章第三段指出:许多最优秀的学生最终还是决定要当一名教师:然而,越来越多的证据显示,这样的学生属于例外,并不是普遍现象。这说明,愿意教书的学生人数还是较少。A说“最优秀的大学生想当教师的比率还很低”,这与文章的意思相符。B和D明显与文章第三段的意思不符;文中没有提到C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oFO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Mostpeoplewhotravellongdistancecomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【C1】_____
NetCostontheRiseCompaniesarepayingupto$10.000toregisteradomainnameontheInterneteventhoughthereisno
NetCostontheRiseCompaniesarepayingupto$10.000toregisteradomainnameontheInterneteventhoughthereisno
Ihadanexperiencesomeyearsagowhichtaughtmesomethingaboutthewaysinwhichpeoplemakeabadsituationworsebyblamin
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudentsevaluationofclassroomteaching.Ihavekeptarecordofinformalconve
Thepresidentspokeatthebusinessmeetingfornearlyanhourwithout______hisnotes.
Noneoftheservantswere______whenMr.Smithwantedtosendamessage.
Theincreasinglyhighratesofjuveniledelinquencyareagreatprobleminmodemsociety.Moreandmorepeoplearepayingspecia
Youaregoingtoreadalistofheadingandatextaboutcareerplanning.Choosethemostsuitableheadingfromthelist[A]-[G]
随机试题
地西泮作为镇静催眠药的优点不包括
根尖大喇叭口的年轻恒牙死髓牙根尖诱导成形术的常用药物是
显微鉴别时确认淀粉粒应加
下列与个人任职有关的收入中,可按全年一次性奖金的计税方法计算缴纳个人所得税的有()。
供应链是围绕()建立的稳定商业关系。
()鼓励应聘者继续与面试考官交流,表达出对信息的关心和理解,
化学是一门以实验为基础的学科。关于以“实验为基础”中实验的含义正确的一项是()。
2017年发布的《汽车产业中长期发展规划》把大力发展汽车先进技术,形成新能源汽车、智能联网汽车和先进节能汽车梯次合理的产业格局以及完善的产业配套体系,引领汽车产业转型升级作为重点任务之一来抓。抓住这一重点任务体现的方法论要求有()。①善于把握复杂
公共设施
Whatthepassagetellsuscanbesummarizedbythestatementthat______.Thispassagesuggeststhatawell-organizedfamilyis
最新回复
(
0
)