首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The first stage is called the "sensorimotor" stage and lasts from age 0 to age 2."Sensorimotor" means the baby is in a world of
The first stage is called the "sensorimotor" stage and lasts from age 0 to age 2."Sensorimotor" means the baby is in a world of
admin
2021-03-06
30
问题
The first stage is called the "sensorimotor" stage and lasts from age 0 to age 2."Sensorimotor" means the baby is in a world of senses (seeing, hearing, etc.)and movements.Babies first develop important movements, like drinking their mothers’ milk.This act involves both the sense of taste and some movements.Later, babies use their sense and movements to learn about objects.For example, a baby recognizes that the chair it saw and touched the day before is the same chair it is seeing and touching today.
From age 2 to 7, the child in the stage known as the "preoperational" stage.The word "preoperational" can be understood to mean something like "before one is able to think in the right way." Researchers called it "preoperational" because they felt that the child was beginning to understand many things but still made many mistakes.Children in this stage can use language and can solve some problems, but they all make the same kinds of mistakes.For example, if you pour water from a tall, skinny glass to a short, fat glass, adults know that the amount of water is the same.
But a child in this stage thinks that there is more water in the first glass because it is taller.
选项
答案
senses and movements
解析
文段的结构非常清晰,一个年龄阶段为一个自然段。根据Sensorimotor和0 -2,可定位至选文的第一段。由第一段的第三句和第四句“Babies first develop important movements, like drinking their mothers’milk.This act involves both the sense of taste and some movements.即“婴儿首先会发展重要的行为,比如喝母乳。这一行为包括味觉和一些动作。”由此可知,在0-2岁的阶段,婴儿会首先发展感觉和动作,故本空填“senses and movements”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oIAK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Today,parentsare【D1】______worriedaboutthesafetyoftheirchildren,andbecauseofthis,theyarenotlettingtheirchildren
Today,parentsare【D1】______worriedaboutthesafetyoftheirchildren,andbecauseofthis,theyarenotlettingtheirchildren
Today,parentsare【D1】______worriedaboutthesafetyoftheirchildren,andbecauseofthis,theyarenotlettingtheirchildren
Lastnightsomeone____________theofficeandstolesomeofficeequipmentand____________awindow.
Whendochildrenstarttotalk?Ifyouaskagroupofparentswhenthishappened,mostwillsay"aroundtwelvemonthsofage".Th
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies".TheycontendthatReebokshoes
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies".TheycontendthatReebokshoes
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies".TheycontendthatReebokshoes
随机试题
“为胃行其津液”的是何脏
患者,男性,25岁,中耳炎,医嘱青霉素过敏试验。若发生过敏性休克,最早出现的呼吸道症状是
宜委托多家监理单位进行管理的是( )组织管理模式。
混凝土配合时单位水泥用量不应小于( )kg/m3。
当警衔高的人民警察在职务上隶属于警衔低的人民警察时,( )的为上级。
下列不属于刑事诉讼中的强制措施的是:
使用复述与复述策略的主要目的在于()
1980年以来,缅因州水域的龙虾捕获量下降了20%,这可合理地归咎于1972年通过的保护港湾海豹的法案。缅因州的港湾海豹数量现在是开始加以保护前的水平的2倍,而我们知道这些海豹是吃鱼和龙虾的。下面哪项如果正确,会最严重地削弱以上的结论?
Culturesaredifferentbecausethelocationstheyexistinaredifferent.Somepeoplelivinginthedesertaregoingto
Womenareconsidered"heavydrinkers"iftheyhaveeightormoredrinksaweek,accordingtotheCentresforDiseaseControland
最新回复
(
0
)