首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Although no one is certain why migration occurs, there are several theories. One theory claims that prehistoric birds of the Nor
Although no one is certain why migration occurs, there are several theories. One theory claims that prehistoric birds of the Nor
admin
2011-01-17
42
问题
Although no one is certain why migration occurs, there are several theories. One theory claims that prehistoric birds of the Northern Hemisphere were forced south during the Ice Age. As the glaciers melted, the birds came back to their homelands, spent the summer, and then went south again as the ice advanced in winter. In time, the migration became a habit in spite of the disappearance of glaciers.
Another theory proposes that the ancestral home of all modern birds was the tropics. When the region became overpopulated, many species were crowded north. During the summer, there was plenty of food, but during the winter, scarcity forced them to return to the tropics.
A more recent theory suggests a relationship between increasing daylight and the stimulation of certain glands(腺) in the birds’ bodies that may prepare them for migration. One scientist has been able to cause midwinter migrations by exposing birds to artificial periods of daylight. He has concluded that changes occur in the bodies of birds due to seasonal changes in the length of daylight.
选项
A、stopped migrating
B、continued migrating
C、stayed in the north
D、migrated south and stayed there
答案
B
解析
本题考查对文中细节的理解,题千里的the glaciers disappeared是关键词语,依据是首段最后一句中的the migration became a habit in spite of the disappearance of glaciers。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oMYi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Ingeneral,theamountthatastudentspendsforhousingshouldbeheldtoone-fifthofthetotal______forlivingexpenses.
A:IthinkyoushouldphoneJennyandsaysorrytoher.B:______Itwasherfault.
Effectivepreventionagainstphysicalharmshasneverbeen______urgentlyneeded,especiallyinschools.
Samuel:Hey,______?Diana:IwishIcould.ButIreallyhavetostayinandfinishmypapertonight.Samuel:Oh,maybesomeothe
Butletnoonethinkthatpleasureisimmoral.Pleasureinitselfisagreatgood,allpleasure,butitsconsequencesmaybesuc
Butletnoonethinkthatpleasureisimmoral.Pleasureinitselfisagreatgood,allpleasure,butitsconsequencesmaybesuc
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedtonoticeasmallbrownleatherwalletlyingonthesidewalk.Ipic
Whenwehavedifficulty______desiredobjectsorreachingdesiredgoalsweexperiencenegativeemotionssuchasgriefandanger
A:Thischocolateisdelicious!Thanksforbringingmehere.B:______.EachtimeItryanewflavor,itbecomesmyfavorite.
随机试题
关于注射剂车间的设计正确的说法是
患者,男,45岁,农民,既往有糖尿病,高血压,抑郁症,被家属发现昏迷于家中而送来急诊。当时患者深昏迷,体表多汗,头面部有呕吐物散发•着腐蒜味。面部及四肢肌肉明显颤抖。双瞳孔似针尖样等大缩小,呼吸急促,口唇发绀,HR180/min,BP180
18岁女学生,骑自行车与三轮车相撞。自觉外阴疼痛难忍并肿胀就诊。根据女性外阴解剖学特点,可能发生的是
李某因倒卖外汇于1995年9月被法院以投机倒把罪判处有期徒刑5年,1999年检察机关以事实不清,提起审判监督程序,法院应当如何适用法律?()
(2013年)下面属于偶然误差特性的是()。
旅游主管部门及其工作人员不得参与任何形式的旅游经营活动。
Intheearly20thcentury,ahorsenamedCleverHanswasbelievedcapableofcountingandotherimpressivementaltasks.Aftery
(1)ThatisalessonScottSpector,15,learnedthehardway,whenhisphonestartedblastinghis"AmericanIdolTheme"ringtone
Theabilityoffallingcatstorightthemselvesinmidairandlandontheirfeethasbeenasourceofwonderforages.Biologist
A、Waristheonlywaytosolveinternationaldisputes.B、Warwillbelessdangerousbecauseoftheimprovementofweapons.C、It
最新回复
(
0
)