首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Lawn tennis is a good sport, being based on the ancient game of court tennis, which probably came up in Egypt or Persia some 250
Lawn tennis is a good sport, being based on the ancient game of court tennis, which probably came up in Egypt or Persia some 250
admin
2012-12-31
35
问题
Lawn tennis is a good sport, being based on the ancient game of court tennis, which probably came up in Egypt or Persia some 2500 years ago. Major Walter Wingfield thought that something like court tennis could be played outdoors on lawns, and in December 1873, he introduced his new game, which he called Sphairistike, at a law party in Wales. The sport became popular very rapidly, but the strange, difficult name disappeared almost at once, being replaced by the very simple and logical term "lawn tennis".
By 1874 the game was being played by British soldiers in Bermuda, and in the early months of that year a young lady named Mary Outerbridge returned from Bermuda to New York, bringing with her the equipment necessary to play the new game. With the help of one of her brothers, she laid out a court on the grounds of the Staten Island Cricket and Baseball Club, and there, in the spring of 1874, Miss Outerbridge and some of her friends played the first game of lawn tennis in the United States.
And just two years later, in 1876, the first United States lawn tennis tournament(锦标赛) was held--at Nahant near Boston.
Lawn tennis was introduced to the United States in ______.
选项
A、1873
B、1874
C、1876
D、None of the above
答案
B
解析
文章第二段说,1874年玛丽·奥特布莱吉将草地网球带到了美国。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oNeC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Inoticedhiseyes______,becausetheywereverylarge.
Thereisonethingthateveryonewantsmorethananythingelse.Somepeopletrytogetitbymakingmoney.Theythinkthatwhen
TheEnglishlanguageweknowtodayisaboutsixhundredyearsold.Forhalfthattime,Englishwasjustthelanguageofthepeop
Booksareforreading,butmanmustbringtotheirreadingadesiretolearnandapowerofabsorbing.Readingshouldbeactive,
Dickwasacleverboy,buthisparentswerepoor,sohehadtoworkinhissparetimeandduringhisholidaystopayforhisedu
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdi
Writeacompositiononthetopic"AirPollution."Startwritingyourcompositionwiththetopicsentence:"Thereisobviouslya
Heoftenstoppedatthesoundofhisownstepsandwasafraidtolook______hisshoulder.
Nowadays,peopleworklongerhoursthantheyusedto,butaretheyreallyworkingharderthaneverbefore?Apparently,manypeop
Ihopealltheprecautionsagainstairpollution,______suggestedbythelocalgovernment,willbeseriouslyconsideredhere.
随机试题
直肠后隙
一个人专心学习时往往对周围的事物“听而不见,视而不见”,这种现象是负诱导。()
患者,女性,23岁。因失恋服用敌敌畏100ml,出现呼吸困难,瞳孔缩小,视物模糊,肌肉颤动,其发病机制是
甲公司总承包了某建设工程施工任务,其将装饰工程分包给了乙公司,乙以甲的名义与丙公司签订了材料供货合同。随后丙催告甲在一个月内予以追认,而甲未作表示。对此,下列说法正确的是()。
计件工资的具体形式有()。
加强自我修养的途径是()
机密××××市交通局文件×交(13)2号全市交通行业安全生产
在MySQL中,可以使用_________语句来侈改、更新一个表或多个表中的数据。
WhentheAmericanpsychologistWayneOatesdiedin1999,TheNewYorkTimesbeganhisobituarybynotingtwofacts.First,them
A、Themaincampus.B、Thestudentpopulation.C、Theage-oldideals.D、TheprogramsoftheDivisionofContinuingEducation.C细节题。
最新回复
(
0
)