首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are not allowed to drink coffee. B、They think coffee does no good to them. C、They think coffee is too expensive. D、They s
A、They are not allowed to drink coffee. B、They think coffee does no good to them. C、They think coffee is too expensive. D、They s
admin
2014-12-12
46
问题
Coffee can be considered one of nature’s greatest gifts. It gives mental and emotional clarity without harmful side effects, and it contains a wealth of nutrients. Yet, when most people drink coffee, they are not thinking that the beverage is improving their health.[20]In fact, some may even feel a little guilty, since some believe coffee isn’t good for you at all.
The truth of the matter is: coffee, like anything else, can cause problems if too much is consumed. In the short-term, too much coffee will cause sleeping problems and hypertension.[21]In the long-term, too much coffee will cause stomach problems as well as teeth staining.
As far as the benefits, moderate consumption of coffee, which means 1 to 4 cups a day, provides your body with a wealth of antioxidants. These substances are responsible for eliminating free radicals. They are the chemical byproducts produced any time your body does something. A small number of them can help serve as a buffer against negative elements, but if they aren’t kept in cheek, they can cause health problems. Antioxidants ensure that this doesn’t happen.
Even the caffeine content within coffee can be beneficial toward your health. One way it does this is by cleaning the water of your body’s cells, which keeps your weight down while cleaning out impurities.
20. Why do some people feel guilty when they drink coffee?
21. What will drinking too much coffee cause in the long-term?
22. In what way can caffeine benefit one’s health according to the speaker?
选项
A、They are not allowed to drink coffee.
B、They think coffee does no good to them.
C、They think coffee is too expensive.
D、They should not drink coffee when working.
答案
B
解析
短文提到,有些人喝咖啡时会有负罪感,因为他们认为咖啡对人没有半点好处,故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oOv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Aninterpreterworksonbothspokenandwrittenlanguages.B、Aninterpreterservesasamediumbetweenpeoplespeakingdiffere
A、Theinterestsoftheloanswillbelowered.B、Peoplecanpaybacklesseverymonth.C、Theincometaxwillbecutdown.D、Thet
A、Onehoureachdayonly.B、Threeandahalfhoursonly.C、Asmuchtimeasnecessary.D、Enoughtimetodoassignments.A细节辨认题。男士
A、Heworkedinapaintingstore.B、Heworkedinaprintingfactory.C、Heworkedinagasstand.D、Heworkedinabookstore.B事实细
A、Corn.B、Soybean.C、Oat.D、Rye.B短文提到,到2000年,近3000万公顷土地种了大豆。“它是全国最重要的高蛋白动物饲料和植物油农作物。”故B正确。听短文答题时,要特别留意“语义强调之处”。
MiinWuimmigratedtotheUSintheearly1970sto【36】graduatetraininginelectricalengineering.Likemostofhisclassmates
Ifyou’velivedforlonginNewYorkCity,chancesareyou’velivedinseveraldifferentplaces.Onthemapofwherewelivenow
Ifyou’velivedforlonginNewYorkCity,chancesareyou’velivedinseveraldifferentplaces.Onthemapofwherewelivenow
孙大圣是中国古典文学名著《西游记》(JourneytotheWest)中的一个主要的人物。他是唐僧(TangMonk)第一个徒弟。其实在中国,他最受欢迎的名字不是“孙大圣”,而是“孙悟空”,这是教他72变的第一个师傅给他起的名字。“悟”的意思是“启
A、Tryanotherhotel.B、Stayatthehotel.C、Talktothemanager.D、Paythecancellationfee.B推理判断题。对话结尾处男士表示他受够了,要到对面那家旅馆住,而女士说
随机试题
“新沐者必弹冠,新浴者必振衣。”句中的“沐”意思是_____。
按照《处方药与非处方药分类管理办法(试行)》,非处方药分为甲、乙两类,是根据药品的
异地安家补助费属于()。
通常Ⅱ形补偿器应()安装,()臂应与管线坡度及坡向相同,()臂应呈水平。
打击是落实社会治安综合治理的关键。()
设有3维列向量问λ取何值时β可由α1,α2,α3线性表示,且表达式唯一?
ThepurposeoftheauthorinwritingthetextistoManyEuropeanshaveagreatpuzzleinmanythingsEXCEPT
有表示公司和职员及工作的三张表,职员可在多家公司兼职。其中公司C(公司号,公司名,地址,注册资本,法人代表,员工数),职员S(职员号,姓名,性别,年龄,学历),工作W(公司号,职员号,工资),则表W的键(码)为
销售经理小李通过Excel制作了销售情况统计表,根据下列要求帮助小李对数据进行整理和分析。1.在考生文件夹下,将“Excel素材.xlsx”文件另存为“Excel.XIsx”(“.xlsx”为文件扩展名),后续操作均基于此文件,否则不得分。2.自动调整
GoalSettingSetan(17)goal.Decideonincentives.(18)stepsalongtheway.Gather(19).Takethe
最新回复
(
0
)