首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Chris Baildon, tall and lean, was in his early thirties, and the end product of an old decayed island family. Chris shared
Chris Baildon, tall and lean, was in his early thirties, and the end product of an old decayed island family. Chris shared
admin
2010-03-19
32
问题
Chris Baildon, tall and lean, was in his early thirties, and the end product of an old decayed island family.
Chris shared the too large house with his father, an arthritic and difficult man, and a wasp-tongued aunt, whose complaints ended only when she slept.
The father and his sister, Chris’s Aunt Agatha, engaged in shrill-voiced arguments over nothing. The continuous exchanges further confused their foolish wits, and yet held off an unendurable loneliness. They held a common grievance against Chris, openly holding him to blame for their miserable existence. He should long ago have lifted them from poverty, for had they not sacrificed everything to send him to England and Oxford University①?
Driven by creditors or pressing desires, earlier Baildons had long ago cheaply disposed of valuable properties. Brother and sister never ceased to remind each other of the depressing fact that their ancestors had wasted their inheritance. This, in fact, was their only other point of agreement.
A few years earlier Agatha had announced that she intended doing something about repairing the family fortunes. The many empty rooms could be rented to selected guests. She would establish, not a boarding house, but a home for ladies and gentlemen, and make a tidy profit. She threw herself into the venture with a noisy fury. Old furniture was polished; rugs and carpets were beaten, floors painted, long-stored mattresses, pillows and bed linen aired and sweetened in the sun.
Agatha, with a fine air of defiance, took the copy for a modest advertisement to the press. Two guests were lured by the promise of beautiful gourmet meals, a home atmosphere in an historic mansion, the company of’ well-brought-up ladies and gentlemen. The two, one a bank clerk and the other a maiden lady employed in a bookshop, arrived simultaneously, whereupon Agatha descend to show them to their room, and promptly forgot about them. There was no hot water. Dinner time found Baildon and Agatha sharing half a cold chicken and a few boiled potatoes in the dining room’s gloomy vastness.
When the guests came timidly to inquire about the dining-hours, and to point out that there were no sheets on the beds, no water in the pots, no towels on their racks, Agatha reminded them that the Baidons were not inn-keepers, and then treated them to an account of the family’s past glories②.
What do we learn about the Baidons’ ancestors?
选项
A、They were bad managers.
B、They had been treated unfairly.
C、They had always been poor.
D、They didn’t maintain their house properly.
答案
A
解析
推理判断题。第三段指出,由于债主的逼迫,欲望的驱使,很久以前老巴尔顿们便把值钱的家当便宜地处理厂,Chris的父亲和姑姑从来没有忘记提醒对方,记住那个悲惨的事实,他们的祖先把本应该属于他们的遗产给挥霍了。故选A 。选项B “他们受到不公正的待遇”在文中根本没有提到;选项C “他们一直很穷”也是错误的,文章中提到他们是一个没落的岛屿家庭的后裔,以前很富有;选项D “他们没有维护好自己的房子”也和事实不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oR9K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whydidn’ttheboyrideonanythinginthethemeparkmentionedinthebeginningoftheconversation?
Doyouagreewithordisagreewiththefollowingstatement"themorecertificatesyouget,thebetterfutureyouwillhave"?
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimal【C1】______anarea.Thesizeoftheareais【C2】____
Silveristhebestconductorofelectricity,copper______itclosely.
WhichofthefollowingisTRUEaboutSyriatoday?
Whytheinductiveandmathematicalsciences,aftertheirfirstrapiddevelopmentattheculminationofGreekcivilization,advan
Peopletodayspenda______portionoftheirtimeconferringontheproperwaytobringupchildren.
Whenwasthefreetradeagreementassigned?
Whatdothespeakersmainlydiscuss?
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthist
随机试题
患者,男性,72岁。慢性咳嗽、咳痰20年余,每年持续3~4个月,近2~3年出现活动后气短,有时双下肢水肿。今天晨起突感左上胸针刺样疼痛,与呼吸有关,继之出现呼吸困难、大汗,不能平卧,来院就诊。对明确诊断最有价值的检查是
以下情况不适合用B级沥青的有()。
当梁突出顶棚的高度超过()时,被梁隔断的每个梁间区域应至少设置一只探测器。
A.肾元亏虚B.中气下陷C.两者均是D.两者均非
治疗重症肌无力,应首选
38岁,女性,诊为双侧卵巢肿物行剖腹探查术,术中见双侧卵巢肿物半实质性,表面光滑,包膜完整无破溃,未见腹水,肿物冰冻切片为浆液性囊腺癌,腹腔冲洗液未见肿瘤细胞,手术范围何项最佳
民事法律行为的一般成立要件包括()
对下列存货盘盈、盘亏或损毁事项进行处理时,企业应当计入或冲减当期管理费用的有()。
3,2,11,14,()
松鼠在树干中打洞吮食树木的浆液。因为树木的浆液成分主要是水加上一些糖分,所以松鼠的目标是水或糖分。又因为树木周边并不缺少水源,松鼠不必费那么大劲打洞取水。因此,松鼠打洞的目的是为了摄取糖分。以下哪项最为恰当地概括了上述论证方法?
最新回复
(
0
)