首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Writing Like fine food, good writing is something we approach with pleasure and enjoy from the first taste to the last.(1)Quite
Writing Like fine food, good writing is something we approach with pleasure and enjoy from the first taste to the last.(1)Quite
admin
2009-06-15
33
问题
Writing
Like fine food, good writing is something we approach with pleasure and enjoy from the first taste to the last.(1)Quite the contrary, just as the cook has to undergo an intensive training, mastering the skills of his trade, the writer must sit at his desk and devote long hours to achieving a style in his writing, whatever its purpose-school work, matters of business, or purely social communication.(2)
There are still some remote places in the world where you might find someone to do your business or social writing for you, for a fee. There are a few mangers who are lucky enough to have the service of that rare kind of secretary who can take care of all sorts of letter writing with no more than a quick note to work from.(3)
We have to write school papers, business papers or home papers. We are constantly called on to put words to paper. It would be difficult to count the number of such words, messages, letters, and reports put to the mails or delivered by hand, but the daily figure must be enormous.(4)We want to arouse and hold the interest of readers. We want whatever we write to be read, from first word to last, not thrown into some "letters-to-be-read" file or into a wastepaper basket.(5)
A.But for most of us, if there is any writing to be done, we have to do it ourselves.
B.However, the managers may sometimes cause the writers a lot of trouble.
C.Any good writers, like good cooks, do not suddenly appear full-blown (成熟的).
D.What is more, everyone who writes expects, or at least hopes, that his writing will be read.
E.This is the mason we bend our efforts toward learning and practicing the skills of interesting, effective writing.
F.You may be sure that the greater the effort, the more effective the writing, and the more rewarding.
选项
答案
E
解析
空格是文章最后一句,该句位置暗示可能在空格处出现总结概括性的句子;E中(为了能写出有趣的,吸引人的文章而努力学习和练习写作技能的)“原因”与空格前句句意(我们希望我们所写的东西都会有人读,而且会被从头开始一直读完,而不是被扔进一些废纸筐里,或是被放进“以后再读”的文件夹里。)正好形成了语意上的呼应,因此E是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oRFd777K
本试题收录于:
职称英语综合类B级题库职称英语分类
0
职称英语综合类B级
职称英语
相关试题推荐
TheMarriageRateinU.S.TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrialize
We’veseenamarkedshiftinourapproachtothesocialissues.
TheCaffeineHabitTherearemorethan170milliondrugaddictsintheU.S.,andthestrangethingisthatyoucanbecoun
WideWorldofRobotsEngineerswhobuildandprogramrobotshavefascinatingjobs.Theseresearcherstinker(修补)withmachines
OlderVolcanicEruptionsVolcanoesweremoredestructiveinancienthistory,notbecausetheywerebigger,butbecausethec
SoMany"Earths"TheMilkyWay(银河)containsbillionsofEarth-sizedplanetsthatcouldsupportlife.That’sthefindingofa
AsportsnewsBourdecisionsandopinionsCmasscommunicationDourmessagesEsourceofinformationFthemassmediaEachda
AsportsnewsBourdecisionsandopinionsCmasscommunicationDourmessagesEsourceofinformationFthemassmediaFormos
ComputersBeforethewidespreaduseofcomputers,managerscouldnot(51)fulluseoflargeamountsofvaluableinformationabo
Haveyoutalkedtoherlately?
随机试题
Manypeoplebelievethatpassionandcommitmentarethefoundationsofstrongromanticrelationships.Butarelationshipismade
感染或疫苗接种后最先出现的抗体
下列表述中不正确的是:
某驾校甲、乙、丙三位学员在科目二考试中能通过的概率分别为,,那么,这三位学员中恰好有两位学员通过科目二考试的概率为:
证券组合的风险报酬
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】______bycouples,thi
要在Web浏览器中查看某一电子商务公司的主页,应知道()。
Whatdoesthewomanwanttobuy?
A、 B、 C、 B
A、Hewantedtoworkwithhisfriend.B、Heenjoyedtravelingaroundtheworld.C、HewantedtogotoSpain.D、Hewasrejectedbyt
最新回复
(
0
)