首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The lifestyle depicted in Hollywood movies. B、The worship of money, beauty and pleasure. C、The attention the media focuses on
A、The lifestyle depicted in Hollywood movies. B、The worship of money, beauty and pleasure. C、The attention the media focuses on
admin
2015-06-23
48
问题
In Hollywood, everybody wants to be rich, famous and beautiful. Nobody wants to be old, unknown and poor. For Hollywood kids, life can be difficult, because they grow up in such an unreal atmosphere. Their parents arc ambitious and the children are part of the parents’ ambitions.
Parents pay for wasteful grand parties, expensive cars and designer clothes. When every dream can come true, kids don’t learn the value of anything because they have everything. A 13-year-old boy, Trent Maguire, has a driver, credit cards and unlimited cash to do what he wants when he wants to. "One day, I’ll earn more than my dad." He boasts.
Parents buy care and attention for the children because they have no time to give it themselves. Amanda’s mother employs a personal trainer, a body guard, a singing coach and a counselor to look after all her 15-year-old daughter’s needs.
Often there is no parent at home most days, so children decide whether to make their own meals or go out to restaurants, when to watch television or do homework. They organize their own social lives. They play no childhood games. They become adults before they’re ready.
Hollywood has always been the city of dreams. The kids there live unreal lives where money, beauty and pleasure are the only gods. Will children around the world soon start to think the same? Or do they already?
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard,
16. Why is life said to be difficult for Hollywood kids?
17. What does the speaker say about Trent Maguire, a thirteen-year-old boy?
18. Why does Amanda’s mother employ other people to look after her needs?
19. What will probably have negative effects on the lives of Hollywood kids?
选项
A、The lifestyle depicted in Hollywood movies.
B、The worship of money, beauty and pleasure.
C、The attention the media focuses on them.
D、The pursuing of perfection in performance.
答案
B
解析
推理题。文章最后,好莱坞一直以来都是梦工厂,那种环境下长大的孩子把金钱、美貌和享受当作神明崇拜(The kids there liveunreal lives where money,beauty and pleasure are the only gods.)。再结合作者在全文中透露的语气可知,作者是反对这种价值观的。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oRl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Inafewweeks.B、Intwoorthreemonths.C、Inabouttwoyears.D、Intenyears.C选项的内容表明,本题考查时间。由对话中女士提到的thisfishsnackfoodp
Haveyoueverwonderedatthewaycertainpeople【B1】______thebestinothers?We’veallknownthem—chiefexecutives,【B2】______
A、Hewasextremelyangry.B、Hewouldn’tforgiveBen.C、Hewasquitedisappointed.D、Hecouldn’tunderstandBen.A由女士提到的Nowonder
Youngpeopletendtobecriticaloftheirparentsattimesandblamethemformostofthemisunderstandingsbetweenthem.Ithin
A、History.B、French.C、ComputerScience.D、HotelManagement.C对话中女士先提到IwantedtomajorinFrench,然后考虑到就业原因把专业换成了computerscienc
Everyday25millionUSchildrenrideschoolbuses.Thesafetyrecordforthesebusesismuchbetterthanforpassengercars;bu
A、Banking.B、Foodbusiness.C、Transportation.D、Automobileindustry.B选项内容表明,本题考查行业类型。由短文中提到的ThefoodbusinessisbyfarAmerica’
Justbecauseyou’retheboss,doesn’tmeanyouarerighteverytime.Itdoesn’tmeanyouhavethebestideas.Learntobackupy
Ifyouareayoungcollegestudent,mostofyourconcernsaboutyourhealthandhappinessinlifeareprobably【B1】______onthe
Ifyouareayoungcollegestudent,mostofyourconcernsaboutyourhealthandhappinessinlifeareprobably【B1】______onthe
随机试题
简述城市公共安全管理的作用。
窝沟封闭预防龋齿时,清洁牙面的方法是
A.凉血止血,解毒敛疮B.凉血止血,清热解毒C.凉血止血,清肝泻火D.凉血止血,化痰止咳E.凉血止血,清热安胎槐花具有的功效是
闭经虚证的发病机理是
在建设工程质量管理的PDCA循环中,“C”表示()
各国法律一致认为,任何意思表示的错误,都可以产生撤销合同的后果。()
AstudentfindsitdifficulttolearntheEnglishsounds[θ]and.Ifyouaretheteacher,whichofthefollowingstrategiescan
笔触是指作画过程中画笔在画面上留下的痕迹,笔触的审美效果主要取决于()
()年,美国心理学家桑代克出版了《教育心理学》,这是西方第一本以“教育心理学”命名的专著。
设有如下声明语句OptionBase1Dimart(2,一1To5)AsInteger则数组art中数组元素的个数是
最新回复
(
0
)