首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Agricultural production. B、Foreign trade. C、Finance. D、Clean technology. D短文中提到,机场和市政部门都想将这一区域转化成以环保技术公司为主的商业区。
A、Agricultural production. B、Foreign trade. C、Finance. D、Clean technology. D短文中提到,机场和市政部门都想将这一区域转化成以环保技术公司为主的商业区。
admin
2014-09-30
54
问题
If first impressions are indeed last impressions, Dublin has a reason to be confident.(19)With a spacious interior and space-age design, Dublin Airport’s Terminal 2 is the city’s calling card. At a cost of 600 million euros, T2 isn’t cheap. Some believe the airport’s rebuilding has helped change people’s impression of Dublin. Companies would want to come into a country and invest in a country with modern infrastructure facilities. What T2 has done has completely and radically catered for that.(20)The opening of T2 has been a massive attraction for next generation of foreign direct investment. The hope is that T2 will help Dublin land new business and soon the airport itself could be the site of major investment. Dublin’s airport authority owns nearly 3 000 acres of land, most of which is not in use.(21)The airport and the city hope to transform this area into a business district, specifically for clean technology companies. It would be part of a greenway—an economic corridor of green business linking the city centre with the airport. The greenway is all about jobs and economic regeneration. Dublin is trying to establish some hi-tech areas. It would expect to see the next Googles and the next Twitters coming from East Asia and setting up European Headquarter operations in and around Dublin Airport. Dublin Airport has a lot of advantages to promote this. The most important advantage is that(22)it’s the only capital city in Europe with free border clearance which can save much time when time is money. Another advantage is that the business district is extremely close to the terminal. It is just moments away from the check-in terminal and the way you go.
19. What can we learn about Dublin?
20. According to the passage, what potential benefit will Terminal 2 bring?
21. What kind of business district will Terminal 2 be transformed to?
22. What is the most important advantage of Terminal 2 being a business district?
选项
A、Agricultural production.
B、Foreign trade.
C、Finance.
D、Clean technology.
答案
D
解析
短文中提到,机场和市政部门都想将这一区域转化成以环保技术公司为主的商业区。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ohm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Themanhastowaittogethismedicine.B、Thestoredoesn’thavetheprescribedmedicine.C、Themanhastogotoseehisdoct
IntotheUnknownTheworldhasneverseenpopulationageingbefore.Canitcope?[A]Untiltheearly1990snobodymu
Signs:theMostUsefulThingWePayNoAttentionto[A]Signage—thekindweseeoncitystreets,inairports,onhighways,inho
Signs:theMostUsefulThingWePayNoAttentionto[A]Signage—thekindweseeoncitystreets,inairports,onhighways,inho
IsthatFolgerscoffeeinyourcuporMaxwellHouse?Nowyounolongerhavetorelyonyournosetotell.Researchershavedevel
Takingacoffeebreakatworkmayactuallyhinderemployees’abilitytodotheirjobsandundermineteamworkinsteadofboosting
A、Makingaprofitisthemostimportant.B、Acompanyshouldgiveitsstaffpressure.C、Thecustomerisalwaysright.D、Theirpro
Thesqueezeonuniversityplacesisgettingevertighter.Butwhatdoesallthismeanforstudents?TheGoodUniversityGuide’s
Foranyonewhohashadtowaitalongtimetoscheduleamedicalappointment,itmightseemasiftheworldneedsmoredoctors,
Ifastrangercameuptoyouonthestreet,wouldyougivehimyourname,SocialSecuritynumberande-mailaddress?Probablyno
随机试题
下列药物不是或者不完全是乌梅丸的组成药物()(1995年第41题)
传输速率为9600b/s,意味着每分钟最多传送________个ASCⅡ码字符。
患者,男,30岁。搏动性耳鸣,蓝色鼓膜,传导性耳聋2年。CT示鼓室内软组织肿物,拟诊为
关于非化脓性关节炎,下列哪项是正确的
A.极性溶剂B.非极性溶剂C.半极性溶剂D.着色剂E.防腐剂甘油属于
限额设计就是按批准的投资估算控制初步设计,按批准的初步设计总概算控制施工图设计,即将上阶段设计审定的( )先行分解到各专业,然后再分解到各单位工程和分部工程。
设f(x)=,且f’(0)存在,则a=___________,b=___________,c=___________.
Whathasn’tDevorahDayinvolvedin?
Adultsaregettingsmarteraboutbowsmartbabiesare.Notlongago,researcherslearnedthat4-day-oldscouldunderstand【B1】__
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
最新回复
(
0
)