首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It took some time to figure out just the right shopping complex, off just the right highway interchange and just the right dista
It took some time to figure out just the right shopping complex, off just the right highway interchange and just the right dista
admin
2016-01-30
39
问题
It took some time to figure out just the right shopping complex, off just the right highway interchange and just the right distance from Seoul, that could accommodate a 624,000-square-foot store—that is to say, one more than three times the size of the average Wal-Mart Supercenter. It took more time to solve certain mysteries, like how big to make the store’ s children’ s section in a country where kids are often given ample space in the family living quarters. It took more time to figure out how to showcase kitchens that incorporate kimchi refrigerators, a uniquely Korean appliance— and even more time to untangle nuances of the market, like the South Korean’s preference for metal chopsticks. In all, it took about six years for Ikea to unveil its inaugural store in South Korea, in Gwangmyeong, starting from the first scouting trip.
The lag was typically Ikean. But six years? "The more global, the more complex it gets," replies Mikael Palmquist, the regional manager of retail for Asia Pacific. "We need to get these things right or we will never be taken seriously."
Today the Gwangmyeong store, which is the company’s largest in the world by shopping area, is on track to become one of Ikea’ s top-performing outlets for 2015.
The success is hardly
a fluke
. Ikea, it seems, is a genius at selling Ikea—flat packing, transporting, and reassembling its quirky Swedish styling all across the planet. The furniture and furnishings brand is in more countries than Wal-Mart and Carrefour. China, where Ikea has eight of its 10 biggest stores, is the company’s fastest-growing market. An outlet in Morocco is coming soon, and there are hints that Brazil may not be far off. Meanwhile, Ikea is going meatballs out in India, where it plans to invest about $2 billion over a decade to open 10 stores.
Getting it right in emerging markets like China and India, where Ikea is well-positioned to capitalize on a growing middle class, is a key factor in its goal of hitting ¢50 billion in sales by 2020. That’s up from ¢28.7 billion in its fiscal 2014 and almost double its 2005 sales level. Today the Ikea Group has 318 stores, not including the brand’s some four dozen franchised locations; it’s aiming for around 500 by 2020.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Ikea is aiming for around 500 stores by 2020.
B、South Korean is Ikea’ s fastest-growing market.
C、Brazil may be one of Ikea’ s emerging markets.
D、Dcea plans to capitalize on middle classes in India.
答案
B
解析
此题适合使用排除法。A项“宜家计划到2020年开设500家分店”,与最后一段it’s aiming for around 500 by 2020相符。B项“韩国是宜家增长最快的市场”,与倒数第二段China…is the company’s fastest-growing market不符。C项“巴西可能是宜家的新兴市场之一”.与倒数第二段there are hints that Brazil may not be far off相符。D项“宜家计划利用印度的中产阶级获利”.与原文最后一段Getting it right in emerging markets like China and India,where Ikea is well-positioned to capitalize on a growing middle class相符。因此B项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/olsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
LegaltrainingisnotarequirementtoserveinCongress,althoughmanyofthemembersare,andhavebeen,lawyers.Norisitne
OnAugust15thGooglebid$12.5billionforMotorolaMobility,atroubledAmericanmakerofmobilephones.Ifthepurchasegoes
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
Planesmayaccountforonly2percentoftheworld’scarbonemissions,butitisafiguredestinedtorise.Theaviationindust
Telecommuting,Internetshoppingandonlinemeetingsmaysaveenergyascomparedwithin-personalternatives,butasthedigital
Drunkdriverscausehundredsoftrafficaccidentseachyear,manyofwhichendinfatalities.Inrecentyears,twoorganizations
Scientistsandcriticalthinkersalwaysuselogicalreasoning.【F1】Logicallowsustoreasoncorrectly,butitisacomplextopi
Scientistsandcriticalthinkersalwaysuselogicalreasoning.【F1】Logicallowsustoreasoncorrectly,butitisacomplextopi
Everyoneknowsthatthefirstruleofdrivingisnevertakingyoureyesofftheroad.Teendrivers【C1】______beingcareful,butt
随机试题
简述仿冒的概念和特征。
A氨酚曲马多B氯胺酮C氨酚羟考酮D地芬诺酯E去痛片根据《麻醉药品和精神药品品种目录(2007年版)》:按第一类精神药品管理的是
二尖瓣狭窄二尖瓣关闭不全
小儿易出现骨髓外造血的原因是
滑车神经始于()。
()不但考虑了风险因素在未来变动的幅度,还考虑了这种变动幅度在未来发生变动的可能性大小及对项目主要经济效益指标的影响。
除()外,游艺娱乐场所设置的电子游戏机不得向未成年人提供。
按照物流系统性质,物流可以分为()。
一般资料:求助者,女性,38岁,事业单位职工。案例介绍:求助者大专学历,工作能力强,人际关系好,深受领导和同事的好评。一年前,因为没有本科学历,在单位的干部竞聘中,未能如愿竞聘为副处级干部。这件事情让求助者认识到学历的重要性。此后,求助者对自己读
操作系统为用户提供了多种使用接口,它们是()。
最新回复
(
0
)