首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Excavations at a Mayan site have uncovered jewelry workshops located some distance from the center of the site on roads radiatin
Excavations at a Mayan site have uncovered jewelry workshops located some distance from the center of the site on roads radiatin
admin
2014-10-21
46
问题
Excavations at a Mayan site have uncovered jewelry workshops located some distance from the center of the site on roads radiating outward from the center. Since the nobility lived only in the area of the center, archaeologists conclude that these workshops made jewelry, not for the nobility, but for a middle class that must have been prosperous enough to afford it. The archaeologists’ argument assumes which of the following about the artisans who worked in the workshops?
选项
A、They were themselves prosperous members of a middle class.
B、They lived near their workshops.
C、Their products were not made from the same materials as was jewelry for the nobility.
D、They worked full-time at making jewelry and did not engage in farming.
E、They did not take the jewelry they had made in the workshops to clients who were members of the nobility.
答案
E
解析
本题属于典型的由一个discovery而得出一个结论的“B,A”型,假设多为除了A以外没有别的原因导致B,用否定概念来进行定位,发现(C)、(D)、(E)中否定词not,(E)说明手工艺人不把他们在作坊中制造的珠宝交给贵族顾客,也就说明了珠宝确实不是供给贵族的,因此(E)正确;(C)中出现的materials为新概念;(D)与“贵族或中产阶级”无关,必然不对。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oltO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Itseemslikeeverydaythere’ssomenewresearchaboutwhetherourfavoritedrinksaregoodforus.Oneday,sciencesaysagla
Youaretowritein100-120wordsaboutthetitleAttendYourClassesRegularly.Youshouldwriteatleast120wordsfollowing
Gettingplentyofexerciseisveryimportant.Ienjoyswimmingverymuch.LastsummerIwenttothe【C1】______everyday.Iplant
Itissohot.Youshouldputthefoodintotherefrigeratornow.Otherwise,itwill______soon.
Personswhoareoverweightshouldwatchtheirdietcarefullyinordertolosepounds.Thebestwaytodothisistostartaweig
Thepublic______theofficialsofneglectingtheirduty.
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountryintheworld.IntheUnitedStates,wheresociolo
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities;researchandteaching.Manyexpertswouldarguethatboththes
Nooneknowshowmanlearnedtomakewords.Perhapshebeganbymakingsoundslikethosemadebyanimals.Perhapshegruntedlik
Whentraveling,youareadvisedtotakecreditcards,______ismoreconvenientthancarryingmoneyincash.
随机试题
一新生男婴,于生后3h起反复发生低钙性抽搐,静脉滴注5%.葡萄糖酸钙无效。体检:眼距增宽,小颌畸形,四肢肌张力高。X线胸片未见胸腺影,诊断DiGeorge综合征。可用下列治疗,除了
(事实一)甲是A公司(国有房地产公司)领导,因私人事务欠蔡某600万元。蔡某让甲还钱,甲提议以A公司在售的商品房偿还债务,蔡某同意。甲遂将公司一套价值600万元的商品房过户给蔡某,并在公司财务账目上记下自己欠公司600万元。三个月后,甲将账做平,至案发时亦
连续梁两种受力情况如图所示,力F非常靠近中间铰链。则下面四项中正确结论为( )。
背景资料:某公司承建一项天然气管线工程,全长1380m,公称外径dn110mm,采用聚乙烯燃气管道(SDR11PE100),直埋敷设,热熔连接。工程实施过程中发生了如下事件:事件一:开工前,项目部对现场焊工的执业资格进行检
下列选项中,需要上市公司股东大会行使其特别职权审议批准的有()。Ⅰ.单笔担保额超过最近3期经审计净资产10%的担保Ⅱ.对股东、实际控制人及其关联方提供的担保Ⅲ.公司的对外担保总额达到或超过最近1期经审计总资产的20%以
根据不同的外汇管理制度,汇率可以分为()。
观看乒乓球抽球录像后,能以一定的精确度来演示这一动作的动作技能目标是()。
小刚从A点开始向前走10米,然后向右转60度,他再向前走10米,向右转60度。他继续这样的走法,最后回到A点。问:小刚总共走了多少米?( )
求下列投影点的坐标:(1)点(-1,2,0)在平面x+2y-2+1=0上的投影点;(2)点(2,3,1)在直线上的投影点.
SuggestionsforImprovingReadingSpeedImprovementofReadingRateItissafetosaythatalmostanyonecandoublehisorh
最新回复
(
0
)