首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Google is talking to auto makers about how to bring its self-driving-car technology to market, executives said Tuesday. Project
Google is talking to auto makers about how to bring its self-driving-car technology to market, executives said Tuesday. Project
admin
2017-11-19
60
问题
Google is talking to auto makers about how to bring its self-driving-car technology to market, executives said Tuesday. Project director Chris Urmson said a self-driving car is probably still six years away. But, he added, "We are thinking now about how to bring this car to market."
There is a lot of "debate internally about how automobiles can use this technology," said Sebastian Thrun, the original leader of Google’s autonomous car project. "There will be a time when a significant number of cars will carry Google technology."
Google’ s co-founder Sergey Brin—Urmson’ s boss—said roughly a year and a half ago that Google’ s self-driving car was about five years away. Urmson said on Tuesday that he is working on a six-year timeline, based on when his 10-year-old son turns 16 and will be able to drive in California. Bryant Walker Smith, a fellow at Stanford University’s Center for Automotive Research, said it can take up to six years to design and build a new car. Smith said any self-driving car ready in six years would likely be "limited in terms of capability,
availability
, or geography."
Google’ s car looks like a regular vehicle but it uses multiple sensors and map data in real time to understand where it is and maneuver through streets and highways without human intervention. The project started in 2009 and became an early part of Google X, the company’s research lab for risky, long-term initiatives. Some on Wall Street are concerned about Google’ s increased focus on these projects; however, they also give the company a chance to expand into huge new markets, such as autos.
Urmson said Google’s autonomous cars are expensive, but he declined to be specific. That’s partly due to the laser sensor perched on top of the vehicles, which is made by Silicon Valley-based Company Velodyne. About 150 of these laser devices are produced a year, which increases the price of the component, Urmson explained.
Besides, Arturo Corral, one of Google’s test drivers, said weather is a serious challenge. In heavy rain, the system asks drivers to take back control of the car, Corral said. Google has not tested the vehicles in snow yet. "We still have a long way to go," he added.
According to the last paragraph, what’s a real challenge in this project?
选项
A、The high research and development costs.
B、Disagreement and conflict among developers.
C、Investors’ on-going worry and doubt.
D、Operation uncertainty in harsh environment.
答案
D
解析
根据文章最后一段首句“此外,一位名叫阿图罗.科拉尔的谷歌测试车手说,天气因素仍然是一大挑战”,可判断出谷歌汽车面临的挑战有关天气,D项“在恶劣环境中稳定运行”是对应原文信息的正确答案。A项“研发的高额成本”,B项“研发人员中存在的分歧”,D项“投资者不断的担忧和质疑”,均只是文中提到的谷歌汽车在研发过程遇到的阶段性的问题,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/opIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
InCambodia,thechoiceofaspouseisacomplexonefortheyoungmale.Itmayinvolvenotonlyhisparentsandhisfriends,【C1
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】______collectingpersonal
随机试题
A.艾迪生病B.侏儒症C.库欣综合征D.肢端肥大症E.性幼稚症皮质醇分泌降低可致
患者,男,32岁。腹胀,全身疼痛半个月。检查:脾肋缘下6cm,白细胞计数160.0×109/L,白细胞分类可见各阶段幼稚粒细胞少许。其诊断是
下列单位不能作为保证人的有()。
影响速动比率的因素有()。
甲公司为增值税一般纳税人,产品使用的增值税税率为16%,确认收入的同时结转成本。为促进销售,该公司承诺客户购买3000件以上给予10%的商业折扣。2017年11月份,甲公司发生如下经济业务:(1)5日,向乙公司销售产品4000件,不含税单价为
在下列血管中,流静脉血的是()。
Noonewantstolooksillyordothewrongthingatanewjob.Itisimportanttomaketherightimpressionfromtheveryfirst
学生小涛经常旷课,不遵守学校的管理制度,学校对小涛进行教育的恰当的方式是()。
若服务器系统年停机时间为55分钟,那么系统可用性至少达到()。
将文本框的ScrollBar设置为2,文本框中却没有垂直滚动条,其原因可能是
最新回复
(
0
)