首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
The undersea world is very beautiful. Now more and more people want to dive in the water to find the secrets there. Scuba diving
The undersea world is very beautiful. Now more and more people want to dive in the water to find the secrets there. Scuba diving
admin
2013-03-25
67
问题
The undersea world is very beautiful. Now more and more people want to dive in the water to find the secrets there. Scuba diving is a new sport today. It can take you into a wonderful undersea world.
You will find many strange animals in the sea. Some are as large as a school bus. Many sea animals give out light in the dark and some have sharp teeth.
During the day, there is enough light. Here, under the sea, everything is blue and green. When fish swim nearby, you can catch them with your hands. When you have bottles of air on your back, you can stay in deep water for a long time. However, you can’t dive too deep. And you must be very careful when you dive in deed water.
The deep sea is not an easy place to live in. It’s cold, and it’s dark, too. The deeper it is, the less sunlight there is. At about 3, 000 feet, there is no light at all. It is dark in the sea. Many fishes have no eyes. Some have big eyes. A few have eyes on one side.
Besides (除了) the cold and darkness, deep -sea animals face a third danger - other animals.
Animals eat! They must find food to eat. Many animals eat plants. However, some animals eat meat. This means these sea animals have two big jobs. They need to find animals as food, and they have to try not to become other animal’s, meal.
Which of the following is WRONG?
选项
A、One animals finds something to eat, and it may be eaten by others.
B、At the depth of 3, 000 feet under the sea, many animals can find their way by hearing and feeling.
C、The deeper the sea is, the darker and colder it is.
D、At the depth of 3, 000 feet under the sea, all animals can find their way by seeing.
答案
D
解析
文章的第四段有这样的叙述“At about 3,000 feet,there is no light at all.It is dark in the sea.Many fishes have no eyes”在3,000米的深处,一点光线都没有,很多鱼都没有眼睛,它们怎么能够通过“看”来找到路呢?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oqhq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
看《藤野先生》的板书设计,回答问题。问题:请对该板书进行评价。
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项,并将该选项的字母填入答题卡各小题指定的位置上。(选项中有两项为多余选项)SayingGoodbyeManypeoplewerewaitin
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项SayingGoodbyeManypeoplewerewaitingforthetrain.Somewerereadingnewspapersandsomewere
Inthepast,manypeopleusedhorsesfortraveling,farmingandotherkindsofwork.Alotpeoplestillliketoridehorses.And
Childrenneedfriends______theirownagetoplaywith.
Theglobalfinancialcrisis(金融危机)hasmademanypeople______theirmoney.
Duringthesummerholiday,IthinkIshoulddosomething61.______meaningfulinsteadtouring.SoIgotajo
Koreanculture(韩国文化)isreallyexcitingrightnow.TheKoreanWaveissweepingAsiancountriesincludingChina.Youngpeoplear
Alittleboyinvitedhismothertoattend(出席)hiselementaryschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’sdismay,
NewrulesandbehaviorstandardsformiddleschoolstudentscameoutinMarch.Amiddleschoolisgoingtostartnewrules【B1】w
随机试题
声称;认领n.&v.c______
津液不足证的审证依据是
患者,女性,31岁,已婚,既往月经规律,因月经过期10天而就诊,确诊妊娠最有意义的检查是
A、劣药B、假药C、保健药品D、非处方药E、特殊管理药品药品成分的含量与国家药品标准或者省、自治区、直辖市药品标准规定不相符的是
下列对控制性详细规划的地位叙述正确的是()。
国家助学贷款的借款人可以根据具体情况灵活选择多种还款方法,如等额累进还款法。()
章家由章林、刘新意和他们的独生子章明三人组成。章林在一家家具厂上班,刘新意在一家超市做营销员,独生子10岁正上小学。章林在厂里因为与领导相处不好,又不太能干,特别是不太会说话,而时常受气,回到家里就将气撒在妻子和孩子的身上。他对妻子和孩子经常很粗暴,时不时
随着年龄的增长,人们每天对卡路里的需求量日趋减少,而对维生素B6的需求量却逐渐增加。除非老年人摄入维生素B6作为补充,或者吃些比他们年轻时吃的含更多维生素B6的食物,否则,他们不大可能获得所需要的维生素B6。对以下哪项问题的回答,最有助于评估上述论证?
已知4元齐次线性方程组的解全是4元方程(ii)x1+x2+x3=0的解,求齐次方程组(i)的解;
Thereisnomorefashionablesolutiontothecurrentglobalrecessionthan"greenjobs."Manycountriesarealleagerlypromotin
最新回复
(
0
)