首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The demoralizing environment, decrepit (老朽的) building and minimal materials make the high school experience for these children a
The demoralizing environment, decrepit (老朽的) building and minimal materials make the high school experience for these children a
admin
2010-07-06
49
问题
The demoralizing environment, decrepit (老朽的) building and minimal materials make the high school experience for these children an uphill battle. Merely graduating from such a high school is difficult, much less becoming a high-caliber science or engineering student. Schools with students from a higher socioeconomic level would not tolerate the obstacles I encountered dally. Improvements need to be made efficiently and made soon, or the divisions among people in this country will only become more extreme.
Of course, there are things that concerned citizens can do to help. Get involved with a school, especially one in a poor area. Volunteer to give a presentation or just to spend time with the children. My students were excited to talk to an insurance salesperson who came to give a career exploration lecture. They not only were genuinely interested in the opportunities he described but also were amazed that such a man would donate an afternoon to them.
Although those measures can help, they are not enough. For teaching to be effective, the entire environment of the inner city needs to be changed. Teaching someone the difference between velocity and acceleration is irrelevant if the person is hungry and scared. Programs that educate parents in child-rearing, organize low-income groups into cooperative units, fight drug trafficking and help to clean up the ghettos physically will improve the life in the community.
The small alterations and "new" proposals currently filling the newspapers are certainly not strong enough to transform a decaying and demoralized school structure that has been disintegrating for decades. Inner-city schools need so much more, and the children deserve so much more than our society is willing to give. Like many other people, I entered the teaching profession eager to investigate change and found many institutionalized obstacles in my way. It should not be so difficult to make a difference.
The author believes that
选项
A、the divisions among people result from their property.
B、a high-caliber science student graduates from a ordinary high school.
C、the small alterations should be done immediately.
D、the society’s help to inner-city schools is inadequate.
答案
D
解析
作者认为:选项A:人以财产分类。错误,文章没有体现。选项B:高才理工类学生毕业于普通高中。文章第一段说学生从那样的高中毕业都很困难,更别提要成为高才理工或工程类学生。选项C:应该立刻进行小的改变。文章没提到,只是在最后一段的第一句说现在报纸上充斥的这些关于小改变新建议的提法不足以改变这种多年涣散、颓废、消沉的学校结构体系。选项D:社会对贫民区学校的帮助是不足的。正确,第三段第一句说了:Although those measures can help, they are not enough。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/osDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youhavereadanarticleinanewspaperwhichstatesthat"Childrenshouldbepaidfordoinghousework,forthishelpsthemtol
AnswerQuestions71to80byreferringtothebriefsonfourfamouscastlesinWales,Britainonthefollowingpage.Answereach
PaoloFril,chairmanandscientificofficerofGeneDupe,basedinSanMelito,California,isamanwithadream.Thedreamisa
YouwillhearaninterviewwithProf.JesseAusubelabouthisoptimisticattitudestowardsenvironmentalissuestoday.Asyouli
"Junkscience"ishowElliotMorley,Britain’sministerresponsibleforgeneticallymodifiedfarming,describesstudiesthatcla
ThepagesoftheHarvardBusinessReviewarenotusuallypopulatedbynovelists.ButJosephFinderisjustsuchararity.Recent
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
What’sthemaintopicofthemonologue?
随机试题
患儿,12岁,身高165cm,体重98kg,属肥胖症。医生建议控制饮食减轻体重。为患者体检时发现血压明显高于正常,而且观察1周始终仍然高于正常范围,此时护士建议患儿的饮食应该是
对于较硬土质,其钻进取样宜采用()。
投资者将LOF份额从证券登记系统转入TA系统,自()日始,投资者可以在转入方代销机构或基金管理人处申报赎回基金份额。
根据我国保险法,保险的基本原则有( )。
在PowerPoint中,能同时观看多张幻灯片效果的“视图”是()。
互联网时代信息技术的发展给经济社会的发展注入了无穷活力,也滋生了电信网络诈骗、传播谣言等违法犯罪行为。为清理网络空间,保护国家安全和公民权利,全国人大常委会专门制定了《中华人民共和国网络安全法》,并于2017年6月1日正式实施。该法属于法的渊源中的:
在过去的15年中,动物学家每年都在南极帝企鹅的主要繁殖地统计它们的数量。结果发现南极帝企鹅的数量从6000只下降为1500只。由此可见,南极帝企鹅的数量在急剧下降。以下哪项为真,不能支持上述结论?
根据《婚姻法》的有关规定,下列选项中,构成法院判决离婚的法定事由不包括()。
在国家信息化体系的六要素中,______是国家信息化的核心任务,是国家信息化建设取得实效的关键。A.信息技术和产业B.信息资源的开发和利用C.信息人才D.信息化政策法规和标准规范
Consumersmaythinkthatgeneticengineeringoffoodsissomethingnew,buthumanshavebeenmodifyingplantsforages;the_____
最新回复
(
0
)