首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He cut Mathew’ s hair exactly as Mathew liked it. B、He cut Mathew’ s hair better than the old hairdresser. C、He cut Mathew’ s
A、He cut Mathew’ s hair exactly as Mathew liked it. B、He cut Mathew’ s hair better than the old hairdresser. C、He cut Mathew’ s
admin
2019-01-10
30
问题
Mathew lived in a big city, and always had his hair cut by the same hairdresser. Mathew went to him once a month. The hairdresser worked alone, but he always cut Mathew’ s hair exactly as Mathew liked it, and while he was doing it, the two men would talk about their favorite games or movies. But one day the old hairdresser said to him, "Mathew, I’m going to be sixty-five years old next month, so I’m going to retire. I’m going to sell my shop to a young man who wants to be a hairdresser." Mathew was very sad to hear this, because he enjoyed talking to the old man, and he was also worried that his hair would not be cut as well by the new gentleman.
He went to the shop again next month, and the new man was there. He did a very bad job when he cut Mathew’ s hair. Next month, Mathew went into the shop again. The young man asked him how he would like his hair cut, and Mathew answered, "Please cut it very short on the right side, but leave it as it is on the left. It must cover my ear. On top, cut all the hair away in the middle, but leave a piece at the front which can hang down to my chin." The young man was very surprised when he heard this. "But sir, " he said, "I can’t cut your hair like that!"?"Why not?" Mathew asked. "That’ s how you cut it last time."
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. How often did Mathew go to the old hairdresser?
23. Whom did the old hairdresser work with?
24. Why was the old hairdresser going to sell his shop?
25. How did the new hairdresser cut Mathew’ s hair?
选项
A、He cut Mathew’ s hair exactly as Mathew liked it.
B、He cut Mathew’ s hair better than the old hairdresser.
C、He cut Mathew’ s hair like his own.
D、He cut Mathew’ s hair very badly.
答案
D
解析
细节辨认题。短文中第二段开头指出He did a very bad job when he cut Mathew’s hair.由此可知新的理发师不会剪Mathew的头发。故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p047777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallygoneawayinrecentyears,mostoftheAmericanswho
A、Seniorpeoplearelesslikelytogainweight.B、Seniorpeoplearemorelikelytogainweight.C、Oncepeoplegetfat,theywill
A、Dressingpatternsofworkers.B、Man’sattitudetowardsdress.C、Theimportanceofclothing.D、Thestylesofclothing.C
A、Itfailedbecauseofasuddenrocketexplosion.B、Ithasbeenre-scheduledforamiddaytakeoff.C、Ithasbeencanceleddueto
A、InvitePattoaliveconcert.B、BuysomegiftsforPat’skids.C、HelptakecareofPat’skids.D、PayforPat’sseasontickets.
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedin
冰山是大自然最雄伟壮观的产物之一,然而大多数人从未见到过冰山。一种模糊的神秘感笼罩着冰山。它们诞生在遥远、寒冷的海洋的某一个角落里。冰山存在的时间不长,然后就悄无声息地慢慢融化。冰山被称为美得最纯粹的东西。形态各异的冰山可能是令人眩目的白色,也可能是晶莹剔
A、OnChristmasEveof1906.B、OnChristmasEveof1960.C、OnChristmasEveof1895.D、OnChristmasEveof1859.A情景事实题。短文开篇讲到“An
A、Onemonth.B、Twomonths.C、Threemonths.D、Fourmonths.C本题考查对时间的捕捉。新闻的开篇提到“Morethan10,000Thaifarmersandvillagerssayth
A、2,400dollars.B、4,800dollars.C、1,200dollars.D、600dollars.C信息明示题。电视的价格原本是2400美元,打了五折之后的价格应当是1200美元,故选C。
随机试题
在理性主义受到人们的普遍怀疑时,讲出“上帝死了”的人是()
Thisisthefirstdraftofthebook.Pleasefeelperfectlyfreeto______onit.
下列各项中关于车务安全知识不正确的是()。
影响行业兴衰的主要因素有()。
资产负债表中的“货币资金”项目包括()。
下列交易或事项,属于非货币性交易的有()。
简述标准分数的含义、计算公式、性质和优点。
设随机变量X与Y相互独立,且X服从参数为p的几何分布,即P{X=m}=pqm-1,m=1,2,…,0<p<1,q=1—p,Y服从标准正态分布N(0,1).求:(I)U=X+Y的分布函数;(Ⅱ)V=XY的分布函数.
Ithinkthisoneisnotasbigasthatone.Ithinkthisoneis______thatone.
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwholelife,fromthedayyoupurchasethepolicyuntily
最新回复
(
0
)