首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Immigrants are consumers as well as producers, so they create jobs as well as taking them. And the work they do need not be at t
Immigrants are consumers as well as producers, so they create jobs as well as taking them. And the work they do need not be at t
admin
2015-09-30
52
问题
Immigrants are consumers as well as producers, so they create jobs as well as taking them. And the work they do need not be at the expense of native workers. Immigrants often hold jobs that natives are unwilling to accept at any feasible wage.
Also, immigrants sometimes help to keep industries viable (能存活的) that would otherwise disappear altogether, causing employment to fall. This was the conclusion of a study of the Los Angeles garment industry in the 1970s and 1980s. And when immigrants working for low wages do put downward pressure on natives’ wages, they may raise the (real) wages of natives in general by keeping prices lower than they otherwise would be.
In theory, then, the net effect of immigration on native wages is uncertain. Unfortunately, most of the empirical (经验主义的) research on whether immigrants make natives worse off in practice is also inconclusive except the effect, one way or the other, seems small. Most of this research has been done in America: if there were any marked influence on wages, that is where you would expect to find it, given the scale of immigration and the tendency of the newcomers to concentrate in certain areas. But most studies have compared wages and employment in areas with many immigrants to wages and employment in areas with few. For instance, one examined the impact of sudden and notorious inflow of refugees to Miami from the Cuban port of Mariel in 1980. Within the space of a few months, 125 000 people had arrived, increasing Miami’s labor force by 7%. Yet the study concluded that wages and employment among the city’s natives, including the unskilled, were virtually unaffected. Another study examined the effect of immigration on wages and employment of those at the bottom of the jobs ladder—unskilled blacks and Hispanics. It found that a doubling of the rate of immigration had no detectable effect on natives.
The most recent work, admittedly, has tended to question these findings. Using more detailed statistics and more sophisticated methods than the earlier studies, this work has tended to find that immigrants’ wages take longer to rise to the level of the natives’ wages than has been supposed. This implies a more persistent downward pressure on the host economy’s labor market.
Typically these studies find that immigration does depress unskilled natives’ wages to a small extent. But nearly all economists would agree that the effects of immigration are insignificant in relation to other influences.
According to the Los Angeles study, immigrants______.
选项
A、sometimes help to maintain the existence of some industries
B、sometimes cause employment to fall
C、may lower the wages of natives in general
D、may help promote inflation
答案
A
解析
细节题。根据文章第二段,洛杉矶的调查结论是移民有时会有助于维持某些产业的存在,否则这些产业会消失,导致就业下降。又说,由于移民使得价格总体上降低,可能会提高本国工人的实际工资,因此不会导致通货膨胀。所以只有A符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p4WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
ResearchsuggeststhatBritishpeoplearebecomingincreasinglydetachedfromwildlife,thecountrysideandnature.Mostpeople
...thoughwestillstruggleto______(3words)thelargeamountofdatathatinfluencethedailyprevailingpatternofrainandt
Teenagerswhowatchfilmsshowingactorssmokingaremorelikelyto______smokingthemselves.
China’spursuitofruleoflawhasbroughtaboutconsiderablechangesandwonglobal______.
Onechoicehasto______anotherwhenyouaremakingadecisionastowhichcollegetoattend.
Mostofthethird-yearstudentsinourlaboratoryareoccupiedwithexperiments.
A、Hefailedtocatchthebus.B、Hedidn’tenjoywalking.C、Hethoughtdifferently.D、Hedidn’thearclearly.D男士说:您能告诉我从这儿去时代广场的
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergraduateapplicantstoscience,technology,engineeri
Withonlyabout1000pandasleftintheworld.Chinaisdesperatelytryingtoclonetheanimalandsavetheendangeredspecies.
随机试题
新生儿窒息常用可用作巴比妥类中毒解救的辅助用药
男性患者,40岁,有高血压病病史10年,突发昏迷,呕吐咖啡样胃内容物,查体:右侧肢体肌力0级,右侧病例征阳性,最可能的诊断是( )。
道.琼斯指数股价综合平均数的编制对象是()
简述观察法的含义及优缺点。
请用不超过150字的篇幅,概括出给定资料所反映的主要问题。就给定资料所反映的主要问题,用1200字左右的篇幅,自拟标题进行论述。要求中心明确,内容充实,论述深刻。有说服力。
IAEA
Universitiesareinaseeminglyself-contradictoryposition.AsStefanCollinipointsoutinhisbook,theseancient【C1】______ha
()不属于工程监理日报的内容。
TheWorldHealthOrganization(WHO)wassetupon7thApril1948,adatethatisnowcelebratedeveryyearasWorldHealthDay.T
A、Itmayhaveanegativeinfluence.B、Itplaysaverysignificantrole.C、Itismeaningless.D、Itcanhaveapositiveimpact.A推
最新回复
(
0
)