首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Where is the speaker living now?
Where is the speaker living now?
admin
2013-06-12
29
问题
Where is the speaker living now?
I have an aunt in England. She lives in a small town. Last month I went to see her family. I really had a wonderful time there. Everybody I knew was coming and it was my first time in England. We had a party in a club. It was wonderful. Two weeks ago I came to study in England because the exciting experience in my aunt’ s let me feel closer to this country. However, I didn’ t expect living in a city in England could be so much more expensive than in my home country in eastern Europe, and the weather here has surprised me, too. People drive on the left side rather than on the right. I am glad I am still alive because I still don’t know how to cross the street. The English buildings and sights are beautiful. I have never lived in a house like this before in my life. We always lived in flats, in a two-bedroom flat on the fifth floor. If I stay here, it might be possible in the next 15 years to buy my own flat.
选项
A、In a city in England.
B、In a small town with his aunt.
C、In an eastern European country.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p4wd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Shehadexpectedthemtobeindifferentto______grown-uptopics______taxesandsocialsecurity.
Whichpicturedoyoufindthemostinteresting?Askasmanypeopleasyoucantoseewhichpicturetheyprefer.Ihavefound
Whichistrueaccordingtothispassage?Whatdoesthewriterofthispassagewanttotellus?
Whatwillbetheweatherliketomorrow?
A、observationB、curiosityC、encouragementD、considerationC根据文章第二段的内容我们可知,作者认为生活就是这样到处有两难境地,所以一次消极的选择未必不是好事,他应该是一个很乐观的人。所以正确的答案为
Itwas7:00aminKyoto,Japan,andthetaxicompanyhadjustcalledasecondtimetosaytheycouldn’tfindmyhouse.Onceagai
Howmanystudentsarethereinthecomputerclass?
Danbyleftwordswithmysecretary______hewouldcallagainintheafternoon.
Whenisshegettingmarried?
GettinganewPCisonething.Keepingitrunningsmoothlyisquiteanother.Whileapersonalcomputershouldcontinuetoperfor
随机试题
心肌梗死时心电图改变是()
手足蠕动的病机是()
年所得12万元以上的纳税人,如果已足额缴纳了个人所得税,则纳税年度终了后不必向主管税务机关办理纳税申报。()
基金公司管理基金投资的最高决策机构和需要执行最严格保密要求的部门分别是()。
人的爱好五花八门,读书是其中之一。__________人有了一种爱好,__________有了看世界的一种特别眼光,____________有了一个属于他的特别世界。___________,和别的爱好相比,读书的爱好能够使人获得一种更为开阔的眼光。
阅读以下文字,完成问题。①墨子所讲的“义”,归结起来,有两方面的含义:一是“义行”,二是“义政”。所谓“义行”,首先便是尊重和爱护他人劳动果实,杜绝任何不劳而获、非法攫取的企图;同时,作为个体,还应积极履行自身所承担的社会责任与义务,“有力者疾以
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuingit.Thisisonlytrueifyoupursueit【C1】______.
建立表示学生选修课程活动的实体联系模型,其中的丽个实体分别是()。
关于选取作为查询查找重复值的字段,有一些限制。其中你认为正确的是()。
A、 B、 C、 D、 E、 B
最新回复
(
0
)