首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Boys with low self-esteem were more likely to be pessimists. B、Boys with high self-esteem liked to accept others’ ideas. C、Boy
A、Boys with low self-esteem were more likely to be pessimists. B、Boys with high self-esteem liked to accept others’ ideas. C、Boy
admin
2013-10-14
48
问题
Self-esteem is the respect a person has for himself, his belief in his ability and in the value of what he does. The scientists studied self-esteem in young boys. They gave them many tests.[32]These tests measured the boys’ abilities and also how they felt about their own abilities. After the tests, the boys were divided into three groups — those with high, middle, and low self-esteem. The scientists continued to study the boys in all situations. They studied them at home, at work, in school, and with their friends.
From their studies, the scientists made some observations. Boys with high self-esteem were active. They were able to express their ideas. In discussions, they led. They didn’t just listen.[33]They were creative and believed that they could finish whatever they started. They seldom became tired or sick. In many ways, the boys with middle self-esteem were like the boys with high self-esteem. They too expressed their ideas freely and saw the world as a good and happy place.[34]However, they were not sure of their own value as people. They did their best work when they were sure that other people liked them. The boys with low self-esteem were different from the other two groups.[35]They were sad most of the time. They were afraid to start activities. They felt that no one loved them. They could not express their ideas. In a discussion, they listened, but they didn’t talk.
32.What did the scientists’ tests measure?
33. What was the feature of the boys with high self-esteem according to the scientists’ tests?
34. What was the difference between the boys with high self-esteem and those with middle self-esteem?
35. What can be inferred from the passage?
选项
A、Boys with low self-esteem were more likely to be pessimists.
B、Boys with high self-esteem liked to accept others’ ideas.
C、Boys with middle self-esteem refused to listen to others.
D、All the boys volunteered to be tested by the scientists.
答案
A
解析
推断题。文章结尾提到,自尊心弱的男孩大部分时间都情绪低落(sad),他们害怕进行某些活动,感觉没有人爱他们,由此可推断自尊心弱的男孩对生活比较悲观,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p827777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Astrictvegetarianisapersonwhoneverinhislifeeatsanything【B1】______fromanimals.Themain【B2】______tovegetarianism
Thegeographicallocationofacountryanditsphysical【C1】______areveryimportanttoitsdevelopmentandprogress.TheUnited
Thegeographicallocationofacountryanditsphysical【C1】______areveryimportanttoitsdevelopmentandprogress.TheUnited
Thegeographicallocationofacountryanditsphysical【C1】______areveryimportanttoitsdevelopmentandprogress.TheUnited
假如你是李明,写一封求职信,内容包括:1.你对8月18日在21stcentury报上所登的招聘外贸经理的广告很感兴趣。2.你是某重点大学一名四年级学生,今年七月毕业,所学专业为国际贸易,以及其他情况。3.随函附上中英文简历,期望有机会到贵公司面试。
A、Popmusic.B、Classicalmusic.C、Folkmusic.D、Allkindsofmusic.B男士说了自己三个阶段分别喜爱的音乐,最后提到的“古典音乐”是现在的情况,问题用的是一般现在时,所以答案为B。选项告诉我
Attheapartment,wefoundanunshaven,grey-hairedmansittinginashabbyrecliner.Hehadan【B1】______grinonhisface.His
A、Securemorestudentparkingspaces.B、Preserveopenspacesoncampus.C、Getmorefundingfortheirgroup.D、Scheduleameeting
IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhaveprobablyneverthoughtmuchaboutwater.Wheneveryouneedsome,you
A、Theyarequiteexcellent.B、Theycostherfartoomuch.C、Theyaredesignedbyherself.D、Theyshouldbemended.A弦外之音题。男士问女士是
随机试题
男性患者,20岁。1周前外出遇雨,不久“感冒”,随后畏寒、发热、咳嗽、胸膜剧烈疼痛、咳铁锈色痰。查体:体温37℃,右肺呼吸音稍低。血白细胞17×109/L,中性粒细胞89%,胸片见左上肺大片致密影。患者最可能患的疾病是什么?该病原体形态有何特征?
26岁已婚妇女,人工流产术后1周,发热4天,右下腹痛3天,追问病史有术后性交史。查体:体温39℃,血压90/60mmHg,心率102次/分,右下腹有压痛、反跳痛,妇科检查:阴道有粉红色少量液体,宫颈举痛(+),宫口闭,子宫正常大,压痛明显,双附件稍增厚,压
成分离心机离心转速的注意事项是检查人员要注意安全,转速仪的测量距离为
在进行地基基础设计时,哪些级别的建筑需要验算地基变形?
关于尾矿的错误说法的是()。
新办小型商贸批发企业申请一般纳税人资格认定的条件之一是必须自税务登记之日起( )。
假定刘先生当前投资某项目,期限为3年。第一年年初投资100000元,第二年年初又追加投资50000元,年要求回报率为10%,那么他在3年内每年末至少收回()元才是盈利的。
在研发过程中,科研机构和人员不仅需要大型仪器设备,也需要文献、数据、实验动物及其组织样本库等资源。一个调研课题的统计表明,各方对科技文献和数据的需求居于首位。目前这些重要资源大量沉淀在高校和研究院所,需要使用它们的单位(尤其是企业)无法________。这
无论“大腐败”还是“小腐败”,人民群众都深恶痛绝,领导干部都应时刻__________。对“小腐败”姑息纵容,就会产生“一窗不补,百窗必破”的“破窗效应”;对“小腐败”出招__________,则是预防腐败、反腐倡廉取得实际成效的关键。依次填入画横线部分
ChildrenarebeingaskedtoorganizeweddingsfortheirparentsaspartofaBBCdrivetoreflectmodernBritain.Traditionally,
最新回复
(
0
)