首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The author is optimistic. B、The author is pessimistic. C、The author is aggressive. D、The author is ambitious. AWhich sentence
A、The author is optimistic. B、The author is pessimistic. C、The author is aggressive. D、The author is ambitious. AWhich sentence
admin
2009-08-19
61
问题
Many scientists today are convinced that life exists elsewhere in the universe. Life probably much like that on our own planet. As far as astronomers can determine, the entire universe is built of the same matter. They have no reason to doubt that matter obeys the same laws in every part of the universe. Therefore, it is reasonable to guess that other stars, with their own planets, were born in the same way as our own solar system. What we know of life on earth suggests that life will arise wherever the proper conditions exist.
If we suppose that every star in the universe has a family of planets, then how many planets might support life? First, eliminate those stars that are not like our sun. Next. eliminate most of their planets; they are either too far from or too close to their suns. Then eliminate all those planets which are not the same size and weight as the earth. Finally, remember that the proper conditions do not necessarily mean that life actually does exist on a planet. It may not have begun yet, or it may have already died out.
This process of elimination seems to leave very few planets on which earthlike life might be found. However. even if life could exist on only one planet in a million, there are so many billions of planets that this would still leave a vast number on which life could exist.
选项
A、The author is optimistic.
B、The author is pessimistic.
C、The author is aggressive.
D、The author is ambitious.
答案
A
解析
Which sentence is the most proper one to describe the author’s attitude?
四个选项的都是描述作者的形容词,由此可以推测,本题考查内容可能是关于作者的态度。文中最后一句提到" there are so many billions of planets that this would still leave a vast number on which life could exist"..还有无数的星球为生命的存在提供可能。所以作者的态度仍然是乐观的,故正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p8pK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarhasbeenacommonthingsincetheearly20thcenturya
AbouthowmanyadultAmericanshavethe"weightproblem"?______percent.
Onceatravelerwasridingintherain.Hewas【T1】______whenhereachedthecountryinn.Theinnwassocrowdedwithpeoplethat
A、Takinglongbusinesstrips.B、Workingonweekends.C、Havingworkexperience.D、livinginthecompany’sdormitory.B题目询问这份工作的特殊
TomSmithwasawriter.Hewrotestoriesformagazines.Oneeveninghecouldnotfindanendforastory.Hesatwithhistypewr
Thefollowingisalistoftermsrelatedtotradeandeconomy.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalentt
说明:请以伍德高科技公司(WoodHi-techCompany)员工Peter的名义给新华科技市场经理写一封订货信。时间:3月17日。内容:1.近日在网上看到E625型打印机;2.需要订购10台;3.期望每台价格为¥1000
解雇信【说明】假设你是人事部经理FrankSmith,给员工Woody写一封解雇信。【时间】3月17日。【内容】1.说明要解雇Woody;2.说明解雇的原因:经济不景气,公司效益低;3.
A、Toomanypeople.B、Dirtyair.C、Crime.D、Terrorism.AWhatistheworsttroubleinNewYork?
Whydofood-bornepathogensinAustraliashowlowdrugresistance?Thefood-bornediseasemaycausefever,vomiting,diarrheaa
随机试题
下列各句中,加下划线的成语使用恰当的一句是()
I’msorrytotellyouthatthematerialsyouwantedare______.
下列哪项不是肿瘤命名原则:
患者,男性,30岁。10年来阵发性心悸,每次心悸突然发作,持续半小时至3小时不等。此次发作持续半小时而来就诊。查体:血压90/60mmHg,心率200次/分,心律绝对规则,无杂音,肺(-)。估计此次心律失常最可能的是()
唐女士,孕39周,第一产程延长,第三产程出血偏多,胎盘尚未娩出。采取第二步措施无效后,可能采取的措施是
在工程质量检验类型中,科学性、可靠性均较强,且费用较低的是()方法。
金融中介可以分为交易中介和服务中介,下列属于交易中介的是()。
《企业破产法》规定,人民法院受理破产申请前一定时间内,债务人有不能清偿到期债务,并且资产不足以清偿全部债务或者明显缺乏清偿能力,仍对个别债权人进行清偿的,管理人有权请求人民法院予以撤销。这个期间是()。
处于防火墙关键部位,运行应用级网关软件的计算机系统称为()。
以下程序的正确运行结果是()。#include<iostream.h>intf(int);voidmain(){inta=2,i;for(i=0;i<3;i++)cout<<f(a)<<"";
最新回复
(
0
)