首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When I was about six years old, my mother came home one day and found that I had collected half a dozen babies of the neighborho
When I was about six years old, my mother came home one day and found that I had collected half a dozen babies of the neighborho
admin
2011-05-17
48
问题
When I was about six years old, my mother came home one day and found that I had collected half a dozen babies of the neighborhood-all of them too young to walk-and had them sitting before me on the floor while I was teaching them to wave their arms. When she asked the explanation of this, I informed her that it was my school of dance. She was amused, and placing herself at the piano, she began to play for me. This school continued and became very popular. Later on, little girls of the neighborhood came and their parents paid me a small sum to teach them. This was the beginning of what afterwards proved a very lucrative occupation.
My mother took me to a very famous ballet teacher, but his lessons did not please me. When the teacher told me to stand on my toes I asked him why, and when he replied " because it is beautiful , " I said that it was ugly and against nature and after the third lesson I left his class, never to return. This stiff and commonplace gymnastics which he called dancing only disturbed my dream. I dreamed of a different dance. I did not know just what it would be, but I was feeling out towards an invisible world into which I guessed I might enter if I found the key.
My art was already in me when I was a little girl, and it was owing to the heroic and adventurous spirit of my mother that it was not stifled. I believe that whatever the child is going to do in life should begin when it is very young. I wonder how many parents realize that by the so-called education they are giving their children, they are only driving them into the commonplace, and depriving them of any chance of doing anything beautiful or original.
When her mother came home one day, the narrator of the story______.
选项
A、was teaching half a dozen babies to dance
B、was teaching half a dozen babies to walk
C、was collecting babies of the neighborhood
D、was making babies of the neighborhood sit before her
答案
A
解析
细节题。根据第一句:…, my mother came home one day and found that I had collected half a dozen babies of the neighborhood…and had them sitting before me on the floor while I was teaching them to wave their arms.母亲一天回家发现我正在教一群小孩子挥舞手臂, 也就是在教他们跳舞, 和A符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/p9md777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
1.Moreandmore,theoperationsofourbusinesses,governments,andfinancialinstitutionsarecontrolledbyinformationthate
TheopinionofmanyengineersisthatthearchitectsthatdesignedtheNewYorkWorldTradeCenterTwinTowersdidagoodjobin
Readthefollowingarticleandanswerquestions9-18onthenextpage.WhyAreWomenMoreVulnerabletoBrokenHeart
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.Mostyoungpeopleenjoysomeformsofphysicalactivity.Itmaybewalk
Youwillhearfivepeoplegivingtheiropinionsonchanginginlife.Forquestions9-13,choosefromthelistA~Fwhateach
Youwillhearfivepeoplegivingtheiropinionsonchanginginlife.Forquestions9-13,choosefromthelistA~Fwhateach
Lookatthetenstatementsforthispart.Youwillhearastoryabout"CommunicationThroughTime".Decidewhetheryou
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearapassageabout"ChangesintheRankingsofBritishUniversities".F
Accordingtothefirstparagraph,whichofthefollowingisNOTaproblemofaging?Themostimportantfactorsthatonehasto
Choosingatopicforresearchisimportantinthatyouwillputagreatdealoftimeandenergyintoit.Anexcitingandorigin
随机试题
A.胆B.小肠C.大肠D.胃具有贮藏精气的作用
断肾血管平滑肌脂肪瘤主要的诊断依据是
氰化物中毒的特效解毒剂是
从投资者整体的角度出发,以投资者的出资额作为计算基础,把借款本金偿还和利息支付视为现金流出,用以计算资本金财务内部收益率、财务净现值等评价指标,考察项目资本金的盈利能力的报表是()。
[2008年第4题]可行性研究报告的编制费应属于总概算中的哪一项费用?
根据法律是否赋予特定合同名称并设有专门规范,合同可以分为()。
根据外商投资企业法律制度的规定,中外合作经营企业发生的下列事项中,不必由董事会(或者联合管理委员会)出席会议的董事(或者委员)一致通过的有()
谈谈课堂提问应注意什么?
下列画家和其代表作对应正确的是()。
何谓禅宗?它的流传对中国文化产生了哪些重要影响?
最新回复
(
0
)