首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A dream is made up of a series of mind-pictures that form during sleep. The people and actions in these pictures seem real to th
A dream is made up of a series of mind-pictures that form during sleep. The people and actions in these pictures seem real to th
admin
2021-09-26
30
问题
A dream is made up of a series of mind-pictures that form during sleep. The people and actions in these pictures seem real to the person who is dreaming.
Dreams may be influenced by different things that are present during sleep. If a person is cold, he may dream that he is out in a snowstorm. Worries or anger may also influence the content of a dream.
Some people think that they seldom dream, and other people are quite sure that they do not dream at all. Studies of human sleep have shown, though, that everyone dreams every night. If a person thinks he does not dream, it is because he does not remember dreaming when he wakes up. Usually, a person may dream three to seven times for a total of one to two hours of dreaming every night.
Perhaps you are wondering just how research workers can be sure that a person is dreaming. The story behind the discovery is an interesting one.
During their research studies of human sleep, Dr. Kleitman and his assistants noticed that a person sleeping made sudden eye movements. These eye movements occurred at least several times a night. When a sleeper was awakened during these periods of eye movement, it was learned that he had been dreaming. In most cases, the dreamer could then recall his dream. The person’ s eye movements, scientists believe, were caused by the movements of his eyes as he followed the events of the dream.
Not only does everyone dream, but it seems that we all need to dream. One theory is that dreaming gives us a chance to escape from the rules of our real world. In dreams we can see our wishes come true. We can be rich, powerful, successful.
Another theory is that in our dream we are trying to work out our problems that have troubled us during waking moments.
Whatever the explanation, we all do dream, and dreaming is necessary and important to us.
According to the selection, you can discover what your husband (wife, brother or sister) is dreaming by ________.
选项
A、watching him (her) closely
B、waking him (her) up when he (she) makes sudden eye movements and asking him (her) what he (she) is dreaming of
C、watching his (her) eye movements
D、talking to him while he (she) is sleeping
答案
B
解析
本题为情境题,文章第五段第三、四句提到“做梦的人如果眼球转动时被叫醒,就能回忆起梦的内容。”故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pGRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Wecanovercomeallthedifficulties______wearecloselyunited.
Peoplefoundtotheirhorrorthattwo-thirdsoftheadultpopulationinthatareahad______AIDS.
Able-bodiedpeoplejustdon’trealizehowdifficultitis______goodjobs.
What’sdoneisdone.It’snouse______anyoneforit.
Iaskedhimto______meafewminutessothatwecouldgooveralltheproblems.
Sofarthereisnoproof______peoplefromotherplanetsdoexist.
Hergreatdreamofbecomingawriterhasfinallybecomea(n)______.
Nosooner______arrivedatthestationthanitbegantosnow.
Whenwearrivedattheairport,weweretoldourflight______.
随机试题
则凡数州之土壤,皆在衽席之下。
A.胆盐B.盐酸C.植酸D.植物固醇形成横桥的是
某700平方米职工宿舍建成于1997年底,图纸及其他技术资料均已丢失。与待估建筑物类似的某砖混结构房屋土建工程预算书标明类似土建工程预算造价为75.50万元,建筑面积为780平方米,建造于2002年;其中人工、主要材料和主要机械的消耗量如下表所示;另外,类
何某是服装公司一名模特,2014年收入情况如下:(1)每月取得工薪收入5000元,12月取得年终一次性奖金18000元。(2)4月参加非公司组织的农村文艺演出一次,取得收入3000元,通过当地教育局向农村义务教育捐款2000元。(3)6月取得教育储蓄
农业上用射线或药物处理农作物种子,获得新品种的原理是射线或药物()。
根据下列给定材料,结合相关法律规定,回答问题。2015年11月下旬,某省在组织国家公务员考试时发现多起作弊行为:王某是某名校研究生,他代替李某参加考试,李某付给王某2万元报酬;赵某为了谋取经济利益,伙同张某、杨某、周某采取分工协作方式,由张某报名
反对形式主义
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdrunkandcausetrouble.Forthisreason,thenavy
Nomatterwhereyou’regoing,airtravelisanessentialpartofyourtrip.Haveyoueverexperiencedairtravel?Maybeit’sfun
A、Someonewasaccusedofreceivingadvancepaymentformurderingthegovernor.B、NothingwasfoundintheEmergency-runhospital
最新回复
(
0
)