首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It helps them make good decisions. B、It helps them tap their potentials. C、It contributes to their creativity. D、It contribute
A、It helps them make good decisions. B、It helps them tap their potentials. C、It contributes to their creativity. D、It contribute
admin
2021-01-08
37
问题
In 2014, one in 16 Americans visited the hospital emergency room for home injuries. One of the main causes of these accidents? A wandering mind. By one estimate, people daydream through nearly half of their waking hours. Psychologists have recently focused on the tendency to think about something other than the task one is doing. For one experiment, researchers developed an App to analyze the relationship between daydreaming and happiness. They found that the average person’s mind wandered most frequently (about 65% of the time) during personal activities such as brushing their teeth and combing their hair. Respondents’ minds tended to wander more when they felt upset rather than happy; they were more likely to wander toward pleasant topics than unpleasant ones. How do daydreams affect daydreamers? A wandering mind leaves us vulnerable when driving. In one study, researchers interviewed 955 people involved in traffic accidents. The majority of them reported having daydreamed just before the accident. Yet other research suggests that daydreaming has benefits. Researchers have found that it gives us a chance to think about our goals, and it also seems to increase creativity. In one experiment, 145 undergraduates completed four “unusual uses” tasks, each requiring them to list as many uses as possible for an everyday object. After the first pair of tasks was completed, one group of participants was assigned an undemanding activity intended to cause their minds to wander. When all the participants proceeded to the second pair of tasks, the daydreamers performed 40% better than the others.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What does the passage say about people’s mind?
13. For what purpose did the researchers develop the new App?
14. How does daydreaming benefit people according to some researchers?
15. What was the finding of the experiment with 145 undergraduates?
选项
A、It helps them make good decisions.
B、It helps them tap their potentials.
C、It contributes to their creativity.
D、It contributes to clear thinking.
答案
C
解析
事实细节题。短文中提到,做白日梦也是有益处的。研究人员发现,它能让人们有机会思考自己的目标,而且似乎还能提高创造力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pMP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itprovidesplayingfieldsforthestudents.B、Itenableslearnerstobemoreindependent.C、Itoffersemploymentchancestot
A、Openhappiness.B、Familylife.C、Communityrespect.D、Peaceandprosperity.B录音提到可口可乐公司并不只是去主观地猜想人们认为幸福是什么,他们会深入到每个地方去了解人们的不同需
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyfuncti
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyfuncti
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyfuncti
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStatesforalmosttwohundredyears.Infact,theChines
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStatesforalmosttwohundredyears.Infact,theChines
A、Theguaranteedqualityofitsgoods.B、Thehugevolumeofitsannualsales.C、Theserviceitprovidestoitscustomers.D、The
Airpollutionisdeterioratinginmanyplacesaroundtheworld.Thefactthatpublicparksincitiesbecomecrowdedassoonast
Airpollutionisdeterioratinginmanyplacesaroundtheworld.Thefactthatpublicparksincitiesbecomecrowdedassoonast
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)