首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely there to buy a book as a present. You may
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely there to buy a book as a present. You may
admin
2011-04-26
57
问题
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely there to buy a book as a present.
You may even have entered the shop just to find shelter from a sudden shower.
Whatever the reason, you can soon become totally unaware of your surroundings. You soon bury yourself in some book or other, and usually it is only much later that you realize you have spent too much time there and must dash off to keep some forgotten appointment.
This opportunity to escape the realities of everyday life is the main attraction of a book shop. A music shop is very much like a bookshop. You can wander round such places to your heart’s content. If it is a good shop, no assistant will approach you with the greeting, "Can I help you?" You needn’t buy anything you don’t want. In a bookshop an assistant should remain in the background until you have finished browsing (浏览). Then, and only then, are his services necessary.
Once, a medical student had to read a textbook which was far too expensive for him to buy.
He couldn’t obtain it from the library and the only copy he could find was in a certain bookshop. Every afternoon, therefore, he would go along to the shop and read a little of the book at a time. One day, however, he was disappointed to find the book missing from its usual place. He was about to leave, when he noticed the owner of the shop beckoning (招呼) to him. Expecting to be told off, he went towards him. To his surprise, the owner pointed to the book, which was put away in a comer. "I put it there in case anyone was tempted to buy it!" he said, and left the delighted student to continue his reading.
The medical student went to the bookshop every day ______.
选项
A、to see if the book he wanted was in its usual place
B、to read the book without buying it
C、to talk with the shop owner
D、to try to get the textbook
答案
B
解析
本题为细节题。由文章第三段我们可以知道,有位医科学生需要看一本书,但太贵他买不起,而图书馆里又没有,他只好每天到书店里看一会儿。因此是“看书而不买下来”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pPqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Thepowerofwords,then,liesintheirassociations--thethingstheybringupbeforeourminds.
Insteadofresearchingandwritingtheirpapers,somestudents______.TheresultsfromtheInternetservice______.
Schoolshavebecomelessimportantandlong-termhealthcaremoreimportantasAmericabecomesasocietywithfewerchildrenand
Thepriceofaluminumwassharplyreducedwhenpeoplediscoveredanewrefiningprocesswiththeaidof______.Whichofthefo
Theoutputofconsumerproductshasincreased______thisyear.
CriticsthoughtthatKeikowould______.Keikohas______.
Accordingtothepassage,goodteachersshould______.Whatarestudentsexpectedtodobeforeattendingaclass?
AndyWasnicklovedtheidea.MaryArthur【B1】it.KurtMendezdidn’tthinkitwasanybigdeal.Mr.Elthoughtitwasabrillian
Accordingtothepassage,whetheryoucangetothers’helpwillmainlydependon______.Thispassagemainlydiscusses______.
Iaskedhimwhetherhehaddonealltheworkhimself___whetherhehadhadanyasistance.
随机试题
______personallydirectedtheactionbyusingthearmytodriveafewhundredWWIveteransoutofthecapital.()
财务报表分析的核心是
设随机变量X与Y相互独立,方差分别为6和3,则D(2X—Y)=()。
根据《生产过程危险和有害因素分类与代码》(GB/T13861---2009),下列职业性危害因素中,属于环境因素的有()。
世界银行________
根据0PT的观点,为了使瓶颈上的产销率达到最大,瓶颈上的加工批量必须大,非瓶颈上的加工批量要小。()
习近平在建党95周年讲话中一再强调要坚持不忘初心、继续前进。要想不断把中国特色社会主义伟大事业推向前进,不仅要坚持党的基本路线不动摇,还要坚持()。
Becauseconflictanddisagreementsarepartsofallcloserelationships,couplesneedtolearnstrategiesformanagingconflict
Itmustguaranteefreedomofexpression,totheendthatall______totheflowofideasshallberemoved.
A、Meethisclient.B、Preparethedinner.C、Workathisoffice.D、Fixhisear.A
最新回复
(
0
)