首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Some people think they have an answer to the troubles of automobile crowding and dirty air in large cities. Their answer is the
Some people think they have an answer to the troubles of automobile crowding and dirty air in large cities. Their answer is the
admin
2010-01-08
91
问题
Some people think they have an answer to the troubles of automobile crowding and dirty air in large cities. Their answer is the bicycle, or" bike".
In a great many cities, hundreds of people ride bicycles to work every day. In New York City, some bike riders have even formed a group called Bike for a Better City. They claim that if more people rode bi- cycles to work there would be fewer automobiles in the downtown section of the city and therefore less dirty air from car engines.
For several years this group has been trying to get the city government to help bike riders. For example, they want the city to draw bicycle lanes on some of the main streets, because when bike riders must use the same lanes as cars, there are accidents. Bike for a Better City feels that if there were special lanes more people would use bikes.
But no bicycle lanes have been drawn. Not everyone thinks it is agood idea--they say it will slow traffic. Some store owners on the main streets say that if there is less traffic, they will have less business. And most people live too far from downtown to travel by bike.
The city government has not yet decided what to do. It wants to keep everyone happy. Only on week- ends, Central Park is closed to cars, and the roads may be used by bicycles only, but Bike for a Better City says that this is not enough and keeps fighting to get bicycle lanes downtown.
Which of the following is NOT TRUE according to the passage?
选项
A、Bike for a Better City members ride bicycles to work.
B、Sometimes accidents may occur when cars and bikes are on the same lanes.
C、The Central Park is situated in the downtown section of New York.
D、In some cities many people use bikes as they have special lanes.
答案
D
解析
此题考查细节定位。问题是问:在下列说法中,哪一个不是事实?读懂四个选项,对它们进行排除,快速确定“真实信息”的位置。文章没有涉及D.In some cities many people use bikes as they have special lanes(在一些城市中,因为有专用道,许多人骑自行车)的内容。故选D为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pPvC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Icanrememberalltheirnames,andso______myteacher.
Overthetraditionalfestivalpeoplevisiteachotherand______greetings.
Medicalcarereformhasbecomethiscountry’smostimportantpublichealth______.
Haveyoueverthoughtof______thePublicSpeechContest?
WhatisthemostappropriatetitleforthispassageaboutChina’semployment’Whatisexpectedoftheunemploymentrateforthi
Pleasedon’t______(understand)me.Mysoleintentionistohelpyou.
Smithhadsometrouble______theman’saccent.
Whatmakesonepersonmoreintelligentthananother?Whatmakesonepersonagenius,likethebrilliantAlbertEinstein,andano
Hobbswasanorphan.Heworkedin-afactoryandeverydayhegotalittlemoney.Hardworkchangedhimthinandweak.Hewanted
I’msureheunderstands______youfeel.He’sveryclever.
随机试题
某企业设备的运行周期为253小时,在其运行期间共运行了236小时,其中发生了5次故障,故障时间分别为3.4小时,3小时,3.8小时,2.6小时,4.2小时。试求该设备的故障率。
在需要层次理论中,地位属于()
直到不久前,科学家们才排除了月球上存在生物的可能性。
某成年男性因全身肌痛、面部水肿、视力障碍来医院就诊。自述1个月前曾参加过一个大型会议,会议期间曾聚餐,与会者中已有数十人出现全身肌痛等症状。最可能的诊断是
下列有关抗菌药作用机制的叙述哪项是错误的
建设项目管理的类型可以按( )几方面划分。
国库是办理预算收入的收纳、划分、留解和库款支拨的专门机构,也称中央国库。()
相对于其他职业生涯发展阶段来说,员工在()阶段更加注重自己的经济收入。
某投资者计划2019年年初购置一处现行市场价格为1000万元的房产。由于资金不足,房主提出了四种延期付款方案供其选择。方案一:2020年至2029年,每年年初付款155万元。方案二:2024年至2030年,每年年初付款280万元。方案三
卢梭在《论人类不平等的起源和基础》中说道:“我认为,在人类的一切知识中,最有用但也最不完善的知识就是关于人的知识。”马克思的唯物史观则破解了“人是什么”之谜,指出人的本质在其现实性上是()。
最新回复
(
0
)