首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There are altogether three departments which protect customers and workers. B、A company with poor or dangerous working conditi
A、There are altogether three departments which protect customers and workers. B、A company with poor or dangerous working conditi
admin
2015-06-07
105
问题
In the past industries had more freedom than they have now, and they did not need to be as careful as they must today. They did not need to worry a lot about the safety of the new products that they developed. They did not have to pay much attention to the health and safety of the people who worked for them. Often new products were dangerous for the people who used them; often conditions in the work place had very bad effects on the health of the workers.
Of course sometimes there were real disasters which attracted the attention of government and which showed need for changes. Also scientists who were doing research into the health of the workers sometimes produced information which governments could not ignore. At such times, there were inquiries into the causes of the disaster or the problems. New safety rules were often introduced as a result of these inquiries; however, the new rules came too late to protect the people who had died or become seriously ill.
Today many governments have special departments which protect customers and workers. In the U.S., for example, there is a department which tests new airplanes and gives warnings about possible problems. It also makes the rules that aircraft producers must follow. Another department controls the foods and drugs that companies sell. A third department looks at the places where people work, and then reports any companies that are breaking laws which protect the health and safety of workers.
22. Compared with today’s industries, what were the industries in the past like?
23. What did the government do years ago?
24. What does the passage say about industries in the U.S. today?
25. What is the speaker mainly talking about?
选项
A、There are altogether three departments which protect customers and workers.
B、A company with poor or dangerous working conditions is likely to be punished.
C、Stores dealing in foods and drugs are controlled by the local government.
D、The protection of workers’ health and safety is still not well ensured.
答案
B
解析
推断题。短文末尾提到,另一个部门着眼于人们工作的地方,并会将那些违反工人健康安全法规的公司上报。由此可推断,B为正确答案。文章结尾处往往是考点所在。文中举了3个例子,但这并不表明只有3个部门保护消费者及劳动者,故A错误;C与原文不符;D与原文相悖。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pUQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
AfterSusanJoycewaslaidoff,shewashorrifiedtohearoftwosuicidesinherlayoffgroup.Suchcasesmaysound【C1】______,b
A、TheimpactofHalloweenonchildrenisunderestimated.B、PeopleusedtocelebratenewyearattheendofOctober.C、Spiritsco
A、Theywererejectedcompletely.B、Theywereoverwhelming.C、TheywerewrittenintoConstitution.D、TheyinfluencedalotofAme
Tobestprotectthreatenedplants,inefficientnationalparksshouldbesoldoffandtheproceedsusedtobuymorecost-effectiv
A、Hewillhavenochoicesleft.B、Hehadbetternotgothere.C、Thebooksareofpoorquality.D、Heshouldgowhenhehassomet
A、Fruit.B、Water.C、Lunch.D、Repairservices.B访谈最后,男士给可能参与活动的自行车手的提示是:要带上水。中继站处有供应,但是自己备一份还是有用处的。故选B。
Childrencanspendhoursadaylookingatcomputerscreensandotherdigitaldevices.Someeyecareprofessionalssayallthats
A、Ancientpeopleextractedjuicefromgrapes.B、Peoplestoredgrapesincontainersforwine.C、Juicefromripegrapesunexpected
A、Helikestravelingaround.B、Heistiredofstickinginoneplace.C、Heknowswherethegrassisthegreenest.D、Healwaysthi
A、Helikedwritingwhenhewasachild.B、HeenjoyedreadingstoriesinReader’sDigest.C、HeusedtobeaneditorofReader’sD
随机试题
常用的描述样本离散程度的变量不包括
Thefirsttruepieceofsportsequipmentthatmaninventedwastheball.InancientEgypt,aseverywhere,pitchingstoneswa
激素替代治疗的禁忌证没有
扩张动脉而治疗心衰的药物是扩张静脉而治疗心衰的药物是
(2011年)案情:陈某因没有收入来源,以虚假身份证明骗领了一张信用卡,使用该卡从商场购物10余次,金额达3万余元,从未还款。(事实一)陈某为求职,要求制作假证的李某为其定制一份本科文凭。双方因价格发生争执,陈某恼羞成怒,长时间勒住李某脖子,致其
某上市公司的资产为1000万元,其中债务资本为600万元,去年该公司的税后净利润为160万元,总资产周转率为1.6次/年,那么该公司的年销售净利润率为()。
下列各项中,属于期间费用的有()。
皮肤美是人体美的一种重要表征。面部皮肤是最引人注目的地方,健美的面部皮肤可增添人的姿色,反映人体的健康状况与精神面貌。中国大多数人属黄色人种,光洁柔润、白里透红的颜面,是历来为人们所称道、羡慕和追求的。关于这段话,下列说法不正确的是()。
聪明愚蠢
下列()不属于管理信息系统开发的前提和策略。
最新回复
(
0
)