首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Alaska, which was called Russian America before it was sold to the United States of America, joined the union as the forty-ninth
Alaska, which was called Russian America before it was sold to the United States of America, joined the union as the forty-ninth
admin
2015-02-13
50
问题
Alaska, which was called Russian America before it was sold to the United States of America, joined the union as the forty-ninth state in 1959.
Alaska is now the largest of all the 50 states of the United States.
It was in 1867 that President A. Johnson’s Secretary of State(国务卿), Seward bought Alaska from the Russians at a cost of 7. 2 million. The buying of the huge northern land mass seemed at first something foolishly done. Not only was Alaska difficult to reach, but it was also hard to live in, and it appeared to have no importance in time of war. Besides, there are volcanoes there as Alaska lies on the Pacific " ring of fire"(火山带). In Alaska large treeless areas are covered with snow all the year. For these reasons the buying of Alaska was called "Seward’s Fooly" at that time.
However, in 1896 gold was found in Alaska, and people poured into the land quickly. Since then other important natural resources were discovered, including oil. Soon people changed their thinking about "Seward’s Fooly". But most people visit Alaska in order to see the endless beauty of nature that the northern land discloses to them. For instance, there are about 11, 000 islands in Alaska. And in a certain area of Alaska the sun does not set for 82 days every year.
Tourists came to Alaska to______.
选项
A、study its importance in war
B、study its volcanoes
C、enjoy its freezing weather
D、enjoy its beauty of nature
答案
D
解析
文中第四段第四句“…most peoplevisit Alaska in order to see the endless beauty of nature…”表明游客来Alaska是为了欣赏美丽的景色。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pXYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
TheotherdayIheardanAmericansaytoaChinesestudentofEnglish"YouspeakverygoodEnglish."Butthestudentanswered,"
TheotherdayIheardanAmericansaytoaChinesestudentofEnglish"YouspeakverygoodEnglish."Butthestudentanswered,"
TheotherdayIheardanAmericansaytoaChinesestudentofEnglish"YouspeakverygoodEnglish."Butthestudentanswered,"
InAmerica,everystudentinhisorhersecondyearofhighschoolisrequiredtotakeaclassindriver’seducation.Theco
InAmerica,everystudentinhisorhersecondyearofhighschoolisrequiredtotakeaclassindriver’seducation.Theco
TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyellowpages.Thewhitepageslistpeoplewithphonesbylastname,t
TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyellowpages.Thewhitepageslistpeoplewithphonesbylastname,t
随机试题
幼儿喜欢长相美丽、穿着漂亮的老师,这说明幼儿具有了一定的()
可摘局部义齿的连接体进入倒凹区会引起A.连接作用减弱B.义齿翘动C.义齿就位困难D.义齿下沉E.颊侧对抗力减弱
下列关于天坛说法不正确的有()。
(2000年考试真题)已知宏达公司拟于2000年初用自有资金购置设备一台,需一次性投资100万元。经测算,该设备使用寿命为5年,税法亦允许按5年计提折旧;设备投入运营后每年可新增利润20万元。假定该设备按直线法折旧,预计的净残值率为5%;已知,(P/A,1
曲面z=x2/2+y2在哪个点处的切平面平行于平面2x+2y-z=0,并写出此曲面过该点的法线方程。
网络世界是各种思想意识交织在一起的“万花筒”。我们应该用现今的文化武装自己,把腐朽的文化拒绝在“视窗”之外,下列观点中表述错误的是()。
简述宣告死亡的法律后果。
某船由甲地驶向乙地,逆水而行,若船速每小时8公里,3小时可到达;船速每小时5公里,5.25小时可到达。若船速为每小时6公里,则()小时可到达。
ThreeEnglishdictionariespublishedrecentlyalllayclaimtopossessinga"new"feature.TheBBCEnglishDictionarycontainsb
SIGG’strendyaluminumwaterbottleshavescoredalotoffreeadvertisinginrecentyears.SIGGhasbeen【67】formorethan100y
最新回复
(
0
)