首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from th
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from th
admin
2010-07-14
65
问题
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from the dirt and noise of a large city. I have managed to convince myself that if it weren’t for my job I would immediately head out for the open spaces and go back to nature in some sleepy village buried in the county. But how realistic is the dream?
Cities can be frightening places. The majority of the population live in massive tower blocks, noisy, dirty and impersonal. The sense of belonging to a community tends to disappear when you live fifteen floors up. All you can see from your window is sky, or other blocks of flats. Children become aggressive and nervous—cooped up (被限制) at home all day, with nowhere to play; their mothers feel isolated from the rest of the world. Strangely enough, whereas in the past the inhabitants of one street all knew each other, nowadays people on the same floor in tower blocks don’t even say hello to each other.
Country life, on the other hand, differs from this kind of isolated existence in that a sense of community generally binds the inhabitants of small villages together. People have the advantage of
knowing that there is always someone to turn to when they need help. But country life has disadvantages too. While it is true that you may be among friends in a village, it is also true that you are cut off from the exciting and important events that take place in cities. There’s little possibility of going to a new show or the latest movie. Shopping becomes a major problem, and for anything slightly out of the ordinary you have to go on an expedition to the nearest large town. The city dweller who leaves for the country is often oppressed by a sense of unbearable stillness and quiet.
What, then, is the answer? The country has the advantage of Peace and quiet, but suffers from the disadvantage of being cut off: the city breeds a feeling of isolation, and constant noise batters(影响) the senses. But one of its main advantages is that you are at the centre of things, and that life doesn’t come to an end at half-past nine at night. Some people have found (or rather bought) a compromise between the two: they have expressed their preference for the "quiet life" by leaving the suburbs and moving to villages within commuting distance of large cities. They generally have about as much sensitivity as the plastic flowers they leave behind they are polluted with strange ideas about change and improvement which they force on to the unwilling original inhabitants of the villages.
What then of my dreams of leaning on a cottage gate and murmuring "morning" to the locals as they pass by. I’m keen on the idea, but you see there’s my cat, Toby. I’m not at all sure that he would take to all that fresh air and exercise in the long grass. I mean, can you see him mixing with all those hearty males down the farm? No, he would rather have the electric imitation-coal fire any evening.
Which of the following best describes people who work in large cities and live in villages?
选项
A、Normal.
B、Original.
C、Arrogant.
D、Insensitive.
答案
D
解析
根据第四段的相关内容"Some people have found (or rather bought) a compromise between the two: they have expressed their preference for the ’quiet life’ by leaving the suburbs and moving to villages within commuting distance of large cities. They generally have abou
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pZKK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Youngpeoplesometimescomplainif______(无法与父母沟通思想).
A、Handlingcustomercomplaints.B、Recruitingandtrainingnewstaff.C、Developingcomputerprograms.D、Dispatchingorderedgoods
A、Aparent.B、Ateacher.C、Areport.D、Awriter.B
A、In1938.B、In1946.C、In1955.D、DuringtheWorldWarII.B文中提到虽然举办这个电影节的想法在1938年就提出,但因为二战的影响,直到1946年才举办第一届电影节,故选B。
A、Apen.B、Aschoolbag.C、Abook.D、Apencil.A男士在最后提到了三件东西,“Thisyearit’sapen,butsometimesit’sabookoraschoolbag.”在本
A、Shedidn’tthinkhighlyoftheperformance.B、Shefeltrewardedfortheirhardwork.C、Shewaspaidlessthanexpected.D、The
A、Milk.B、Sleep.C、Exercise.D、Genes.D对话里男士提到孩子父亲近2米高,说明他认为基因是小孩高的关键,故选D。
A、He’sunabletoappearincourt.B、Hewisheshecouldbeabetterstudent.C、Heplaystennisbetterthanshedoes.D、He’snots
A、Borrowabookfromthelibrary.B、Lookafteryourchildren.C、Drivetotheseasideforaholiday.D、Dineatarestaurant.D该题问
FoodandYourLifeStagesThenutritionalneedsofthehumanbodychangeatdifferentlifestages.Tobefitandhealthy,it
随机试题
村行[宋]王禹傅马穿山径菊初黄,信马悠悠野兴长。万壑有声含晚籁,数峰无语立斜阳。棠梨叶落胭脂色,荞麦花开白雪香。何事吟余忽惆怅,村桥原树似吾乡。[注]本诗是王禹傅于淳化二年被贬为商州团练副
阅读《前赤壁赋》中的一段文字,然后回答以下小题。况吾与子渔樵于江渚之上,侣鱼虾而友麋鹿,驾一叶之扁舟,举匏樽以相属。寄蜉蝣于天地,渺沧海之一粟。哀吾生之须臾,羡长江之无穷。挟飞仙以遨游,抱明月而长终。知不可乎骤得,托遗响于悲风。这段文字表达的
环境风险事故应急救援关闭程序与恢复措施包括规定应急状态终止程序,事故现场善后处理,恢复措施,( )解除事故警戒及善后措施。
项目总体工程的方案比选内容有()。
从企业债权人角度看,资产负债率越低,说明()。
幼儿教育心理学是研究幼儿教育情境中_______的基本心理规律的科学。
下列不属于约束性警械的是()。
在环型拓扑结构中,环中数据将______。
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?(1)____
Childrenthrivefromfunandinnovativewaystolearn.Allykindofboringlessonplanwilldecreasethechancethatyourchild
最新回复
(
0
)