首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Because of its potential for cutting costs, the distribution step in the marketing process is receiving more attention. Distribu
Because of its potential for cutting costs, the distribution step in the marketing process is receiving more attention. Distribu
admin
2011-01-17
43
问题
Because of its potential for cutting costs, the distribution step in the marketing process is receiving more attention. Distribution involves warehousing, transporting and keeping inventory of manufactured products. Take an everyday product like fabric softener. After it comes off the assembly line, it’s packed in cartons and trucked to warehouses around the country. When orders come in from retailers, the fabric softener is delivered to supermarket shelves. This is distribution.
Probably the most crucial area for controlling costs is inventory. Companies don’t want to overproduce and have unsold stock of their product piled up in warehouses. Wholesale companies and large retail chains employ several techniques for inventory control. This is where the computer revolution really had an impact. Computerized information systems give precise and up-to-date accounts of inventory on hand. And the field of distribution offers good entry-level jobs for persons with training in computer programming or data processing.
Overseeing the whole area of distribution is the distribution manager. This job is becoming increasingly important and can lead to an executive position.
Why does the writer mention fabric softener?
选项
A、To advertise a new product.
B、To show how companies set the price of an item.
C、To explain why companies must keep costs down.
D、To illustrate how the distribution process works.
答案
D
解析
先找到题干中的fabric softener在文章中出现的地方,再正确理解前后的句子,就可以确认答案。注意第一段的最后一个总结句子“This is distribution.”“fabric softener”是说明distribution的一个实例。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/paYi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Wilson:Areyoufeelinganybettertoday?Ihearyougottheflu.Jim:______
Mary:Igaveyourphonenumbertomyfriend’stelemarketingcompany.Jack:______.Ihategettingthosekindsofcalls.
Whichofthefollowingisthemainpurposeofthisannouncement?Accordingtotheannouncementwhichofthefollowingistrueo
Whatisthebesttitleforthispassage?Argonnebelievesthatpeopleshouldregardmaglevtransportationas______.
A:I’vebeenonbusinesstripabroadlastmonth.B:______.A:Oh,prettygood,thanks.Whataboutyou?B:Justcan’tcomplain.
Guest:Haveyouasingleroomfortonightandtomorrownightwithatelephoneandshower?Clerk:Wehaven’tanyroomswithasho
Doctor:______?Patient:I’mmuchbetter.Mystomachproblemisgone.NowIjustfeelhungry.
Thenewcomersfounditimpossibleto______themselvestotheclimatesufficientlytomakepermanenthomesinthenewcountry.
Withoutsun’slight______theearth’ssurface,nolifecouldexistontheearth.
Manynewcomerscomplainoftherapid______oflifeinHongKong.
随机试题
碳弧气刨时,如果一台焊机功率不够,可将两台()使用,但两台焊机的性能应一致。
茅盾的《香市》是一篇
患者,男性,45岁。石匠,右肘关节肿胀2个月来诊;查体:右肘关节肿胀,关节活动自如,无疼痛。既往体健。右肘关节正侧位片示:右肘关节间隙不规则,骨性关节面毛糙,肘关节周围可见许多碎骨片影。本例诊断最可能是
某类商品房2004~2008年的售价分别为6000元/m2、6300元/m2、6678元/m2、7212元/m2、7645元/m2。利用平均增减量法,该类商品房2009年的价格为()元/m2。
下列属于证券交易所理事会的职责的是()。Ⅰ.执行会员大会的决议Ⅱ.选举和罢免会员理事Ⅲ.制定、修改证券交易所的业务规则Ⅳ.审定总经理提出的工作计划
教育国家化(浙江)
AmazontodayunveiledDashButtons,aneasywayforcustomersto【C1】______selectbulkgoods【C2】______aninternet-connectedbut
μC/OS—Ⅱ是目前常用的嵌入式操作系统之一,其内核只提供【69】调度、任务间通信与同步、任务管理、时间管理和【70】管理等基本功能,资源消耗非常小。
关于数据库设计,以下选项中描述错误的是
若有定义语句:doublex,y,*px,*py;执行px=&x;py=&y;正确的输入语句是
最新回复
(
0
)