首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Global warming caused by human emissions of greenhouse gases is having clear effects in the physical world: more heat waves, hea
Global warming caused by human emissions of greenhouse gases is having clear effects in the physical world: more heat waves, hea
admin
2022-01-20
78
问题
Global warming caused by human emissions of greenhouse gases is having clear effects in the physical world: more heat waves, heavier rainstorms and higher sea levels, to cite a few. In recent years, though, social scientists have been wrestling with a murky question: What will climate change mean for human welfare?
Forecasts in this realm are tricky, necessarily based on a long chain of assumptions. Scientific papers have predicted effects as varied as a greater spread of tropical diseases, fewer deaths from cold weather and more from hot weather, and even bumpier rides on airplanes. Now comes another entry in this literature: a prediction that in a hotter world, people will get less sleep.
In a paper published online Friday by the journal Science Advances, Nick Obradovich and his colleagues predicted more restless nights, especially in the summer, as global temperatures rise. They found that the poor, who are less likely to have air-conditioning or be able to run it, as well as the elderly, who have more difficulty regulating their body temperature, would be hit hard.
If global emissions are allowed to continue at a high level, the paper found, then additional nights of sleeplessness can be expected beyond what people normally experience. By 2050, for every 100 Americans, an extra six nights of sleeplessness can be expected every month, the researchers calculated. By 2099, that would more than double, to 14 additional nights of tossing and turning each month for every 100 people, in their estimation. Researchers have long known that being too hot or too cold at night can disturb anyone’ s sleep, but nobody had thought to ask how that might affect people in a world grown hotter because of climate change.
To calculate the effect of warmer temperatures in the future, Dr. Obradovich turned to data collected by the Centers for Disease Control and Prevention, which asks people in a survey to recall their sleep patterns in the previous month. Sure enough, he found a correlation between higher temperatures in particular cities and disturbed sleep as reported by their residents. To make forecasts, he drew on computer estimates of how hot particular places will get if greenhouse emissions continue at a high level.
Dr. Obradovich acknowledged that a survey about sleep over the previous month was subject to the vagaries of memory. More definitive research would involve putting lots of people in a sleep laboratory and manipulating the temperature to see what happened. "Those ideal data don’t exist and would be prohibitively expensive to collect," he said.
In the paper, Nick Obradovich and his colleagues predicted________.
选项
A、six nights of sleeplessness for every 100 Americans by 2050
B、the poor and the old to be influenced strongly by the climate change
C、14 extra nights of sleeplessness each month for the Americans by 2099
D、clearly the effects of global warming
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第三、四段。这两段指出奥布拉多维奇博士和他的同事们对全球气温升高影响的预测。A项意为“到2050年,每100个美国人在6个夜晚处于失眠状态”,第四段第二句关键信息“到2050年,每100名美国人一个月预计会有6个晚上处于失眠状态”,A项与之相比少了every month(每个月),故错误。C项意为“到2099年,美国人每月有14个额外失眠之夜”,第四段第三句“到2099年,每100人一个月中辗转难眠的夜晚会增加14个”,C项与之相比少了every 100 Americans(每100个美国人),致使其表达不够准确,故错误。D项意为“准确地预测全球变暖的影响”,clearly(准确地)一词过于绝对,故错误。B项意为“穷人和老年人深受气候变化的影响”,其与第三段最后一句“他们发现,不太可能拥有或使用空调的穷人,以及更难调节自身体温的老人,也许会受到严重影响”相吻合,因此正确。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pbi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Togivepraise______thegivernothingbutamoment’sthoughtandamoment’seffort.
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
TheoutbreakofswinefluthatwasfirstdetectedinMexicowasdeclaredaglobalepidemiconJune11,2009.Itisthefirstworld
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
Wearelivinginoneofthoseperiodsinhumanhistorywhicharemarkedbyrevolutionarychangesinallofman’sideasandvalue
BritainmightstillbepartofFranceifitweren’t______adisastrousflood200,000yearsago,accordingtoscientistsfromImpe
Scientistsoftenstruggletocommunicatethefindingsofresearch.Oursubjectmattercanbetechnicalandnoteasilydigestedb
Theterm"Followyourpassion"hasincreasedninefoldinEnglishbookssince1990."Findsomethingyoulovetodoandyou’llnev
随机试题
在水溶液中或熔融状态下能够导电的化合物称为电解质。()
李某为了自己吸食毒品,从某海关携带10克的毒品入境,李某的行为属于()
设且矩阵A的秩R(A)=2,则a=().
女性,55岁,体重76kg,身高160cm,因多饮、多尿确诊为2型糖尿病,经饮食治疗和运动锻炼,2个月后空腹血糖为8.8mmol/L,餐后2小时血糖13.0mmol/L。进一步治疗应选择
以五心烦热为特征的午后发热称之为由于胃肠燥热内结所致,常于日哺阳明旺时而热甚的为
慢性肺源性心脏病发病机制是
某公司2010—2014年产品实际销售量资料如下表:要求:(1)从2010一2014年,分别取W1=0.1,W2=0.12,W3=0.15,W4=0.28,W5=0.35。采用加权平均法预测该公司2015年的销售量。(2)采用两期
韩某在甲公司已工作10年,经甲公司与其协商同意解除劳动合同。已知韩某在劳动合同解除前12个月平均工资为7000元,当地人民政府公布的本地区上年度职工平均工资为2000元。甲公司应向韩某支付的经济补偿金额是()元。
幼儿常把没有发生的或期望的事情当作真实的事情,这说明幼儿()。
马克思的经典著作是完美无缺的“放之四海而皆准”的真理,这种观点是()
最新回复
(
0
)