首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You have probably seen ads(广告) in newspapers or on television for mail-order companies. Perhaps a catalog ue(商品目录) has been sent
You have probably seen ads(广告) in newspapers or on television for mail-order companies. Perhaps a catalog ue(商品目录) has been sent
admin
2012-03-27
62
问题
You have probably seen ads(广告) in newspapers or on television for mail-order companies. Perhaps a catalog ue(商品目录) has been sent to you. Why do people buy things they have not seen in person? Some people believe that things can be bought more cheaply by mail. Another good thing about buying by mail is that it is easier and more enjoyable to sit at home and work through a catalogue than to shop around the stores. With a catalogue trom a large company, you have your own shop window for almost everything you want to buy.
Buying from a catalogue is so easy. It saves the shopper time and trouble. Sometimes, it saves the shopper money, too. But people often buy more than they can really afford(付得起) or need, because many things look so good to them. They can probably pay a certain part of the full price—a down payment. Then they pay a certain amount of money every month until the goods is paid for in full. But by then they often find what they have bought are of no use at all.
What is the problem with mail-order?
选项
A、People have to work through a catalogue.
B、People may buy more than they are able to pay for.
C、People have to pay every month.
答案
B
解析
细节题。短文第二段第四句指出了邮购的一个不利之处:But people often buy mote than they can really afford or need(但是人们常常购买超过其购买能力或者超过其需要的商品),这与[B]的意思一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pgqd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
[A]train[B]postoffice[C]coat[D]hotel[E]theatre[F]blackboard[G]umbrella
WhenyouareinEngland,youmustrememberthat______.Somepeopleenjoysittingonthesecondfloorofabigbusbecause______
Yougothereinordertoseeaplay.Youmaillettersorbuystampsthere.
Manyyearsago,anEnglishfamilywerelivinginIndia.Oneevening【B1】importantIndianofficercametovisitthem.It【B2】later
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?
Jackusuallywenttoschoolinhisfather’scar.Jackwasnotaverybrightstudentatschool.
A、 B、 C、 A原句说的是“要下雨了,请你拿一把雨伞”(It’sgoingtorain.Pleasetakeanumbrellawithyou.)。图片[A]画的是雨伞,而图片[B]画的是雨衣,
Alltheanimalsareinvitedtoapartyinthewoods.Birdsandbutterfliesaresinginghappilyandmonkeysandelephantsareda
They’reonlyschoolchildren,buttheycanworktogethertodobigthingswhentheydecidetodosomethingalmostimpossible!Th
WhenIopenedthefirst"BodyShop"in1976,whatIwantedtodowastoearn(挣)enoughmoneytofeedmychildren.Today"TheBo
随机试题
乳突双15°侧位又称为
甲公司委派业务员王某去乙公司购买钢材,王某持盖章空白合同书以及采购钢材授权委托书前往。甲、乙公司于2010年3月1日签订钢材买卖合同,约定由乙公司代办托运,货交承运人丙公司后即视为完成交付。钢材总价款为100万元,货交丙公司后甲公司付50万元货款,货到甲公
工程地质的节理可以用()描述。
境内个人和境外个人外汇账户境内划转按跨境交易进行管理。()
在新课程背景下,教育评价的根本目的是()。
《桃花源记》中描述:“缘溪行,忘路之远近。忽逢桃花林,……林尽水源,便得一山,山有小口,仿佛若有光。便舍船,从口入。初极狭,才通入。复行数十步,豁然开朗。土地平旷,屋舍俨然,有良田美池桑竹之属。”“桃花源”的地形最可能是()。
李娜说,作为一个科学家。她知道没有一个科学家喜欢朦胧诗,而绝大多数科学家都擅长逻辑思维。因此,至少有些喜欢朦胧诗的人不擅长逻辑思维。以下哪一项的推理结构和题干的推理结构最为类似?
为了保证公司网络的安全运行,预防计算机病毒的破坏,可以在计算机上采取的方法是:
Over1billionpeoplelackadequatehousing.Thesepeoplearefoundineverycountryoftheworldand,indeed,inalmosteveryc
A、Sellingouttravelers’checks.B、Savingsomeofthechecks.C、Lendinghersomeofthechecks.D、Gettingmoretravelers’checks
最新回复
(
0
)