首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Choosing English Programs in the USA 1. What is your goal? For a【T1】______: 2 weeks to 2 months To become【T2】______in English 10
Choosing English Programs in the USA 1. What is your goal? For a【T1】______: 2 weeks to 2 months To become【T2】______in English 10
admin
2017-05-17
67
问题
Choosing English Programs in the USA
1. What is your goal?
For a【T1】______: 2 weeks to 2 months
To become【T2】______in English
10 to 12 months for beginners
6 months for those have learned a few English
2. What is the cost?
The cost can be expensive, so find【T3】______
Ways to reduce cost
Take part in【T4】______ on campus
Take free class or additional classes at【T5】______
3. What do you look for in a school?
Accreditation
Size of the school
Universities: a sense of living in【T6】______
Smaller colleges: less【T7】______ scale than universities
Small private schools: offering【T8】______
【T9】______ of the student body
Diverse【T10】______ is good for learning English
【T7】
Choosing English Programs in the USA
Good morning, everyone. Welcome to the talk about English programs in the USA. If you are interested in coming to the United States to study English, there are many things you need to consider before you go.
The first question is: What is your goal? One of the most important things to consider is how long you need to study English to meet the goal you have set for yourself. There are short and long term options available to you. [1]f your goal is to come to United States for a refresher course, 2 weeks to 2 months may be all you need. But, [2]if your goal is to become bilingual or fluent in English, this will depend largely on what level you are currently in. If you do not know English it may take you 10 to 12 months to become fluent. Or, if you have been studying English for a few years, it may take you only 6 months to become fluent.
The second question to ask yourself is: What is the cost? Price is a very important part of meeting your goal. Unfortunately, price probably plays the biggest role in your decision. When you look at the cost of tuition, books, housing, food, and some other costs, it can be pretty expensive. So, do your homework, look at the exchange rate and [3]find the best deal. [4]Some schools have part-time jobs on campus. And some even offer [5]free classes or additional classes at a reduced cost.
The final question is: What do you look for in a school? There are three factors to consider when looking for a school. The first factor is accreditation. An accredited school has gone through an extensive process of examination.
After accreditation, the next factor to consider is the size of the school. [6]Universities can give you the sense of living in a small city, with many square miles of campus and thousands of students. [7]A smaller college may give you a university feel, but on a less overwhelming scale. [8]A small private school may give the personal touch you may need here in the US. Each have much to offer, so you will need to decide what kind of environment you want.
The final factor to consider of a school is [9]the ethnicity of the student body. If all the internationals are Spanish, chances are you will often speak Spanish. The more English you hear, the faster you will learn. [10]The more diverse the student population, the better you will be at English and you will learn more about other cultures and get to know people that are not like you.
I hope you are now able to have a better idea of what to look for in your hunt for a school. There are many questions and factors to consider in finding a school. If you do your homework, I am sure you will have a wonderful experience learning English in the United States.
选项
答案
overwhelming
解析
本题要求填入规模小的学院(smaller colleges)给人以什么样的感觉。根据录音,学院给人大学的感觉,但没有大学规模那么大(less overwhelming scale)。故本题填入overwhelming。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/phDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thespeakertellsthestudentsthattheyarenotlikelytosucceedifthey______.
InwhichyearwasthefirstEnglishdictionarypublished?
Bread-makingPeoplemakebreadindifferentways,/butthebreadthat’smadeinBritaincontainsfiveingredients./There’
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?
IsHappinesstheSecretofSuccess?I.Theresearchabouthappiness1)thefindings—happinessraises【T1】______outcomesforthe
A、Americanfootball.B、Soccer.C、Rugby.D、Basketball.A本题考查细节。由句(6)可知,男士说他提到的是美式足球,因此答案为A。
A、Low-alcoholbeer.B、Fruitordessert.C、Booksaboutwine.D、Anexpensivedecoration.B本题考查细节。由句(8)可知,男士告诉女士如果主人喝酒,带瓶酒最好不过了;如果不
A、HavedinnerwithKevin.B、BreakupwithKevin.C、Trytheclotheson.D、GiveKevinasuit.B本题考查行为。根据句(5)可知,女士说希望男士真的喜欢他买给他自己的那
Textbooks’DigitalFutureTherearealreadydigitaltextbooksavailable,andtheirnumbersareexpectedtogrow,/according
随机试题
滥用行政权力排除、限制竞争的行为,是我国《反垄断法》规制的垄断行为之一。关于这种行为,下列哪些选项是正确的?()
(2014)关于孤立系统熵增原理,下述说法错误的是()。
主控项目是保证安装工程安全和使用功能的重要检验项目,其要求是()。
下列关于施工文件立卷的表述,正确的有()。
旅游接待工作中导游员必须遵循的行为规范有()。
A、 B、 C、 D、 C第一组图都可一笔画成,第二组图都由两笔画成。
根据下列资料,回答101~105题。2010年我国在线教育市场规模为491.1亿元,到2015年在线教育市场突破千亿元大关,达1171亿元。与热闹的市场相对的是,行业整体面临较大的盈利困难。截至2015年年底,我国约有9500家从事互联网教育的公司
A.changingB.allowedontoC.brokersA.womenshouldbe【T7】______thenewtradingfloorB.werenot【T8】______orjobber
"TheissueofonlineprivacyintheInteractagefoundnewurgencyfollowingtheSept.11terroristattacks,sparkingdebateove
Americanconsumerslikeconvenienceverymuch.Duringthelast50years,therehasbeenadramaticincreaseinsuchlabor-saving
最新回复
(
0
)