首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By letting the bus run in the morning only. B、By limiting the number of the students. C、By obtaining the support from the gove
A、By letting the bus run in the morning only. B、By limiting the number of the students. C、By obtaining the support from the gove
admin
2013-07-11
85
问题
A new plan for getting children to and from school is being started by a local government in Eastern England. This could end the worries of many parents fearful for their children’s safety on the roads.
Until now the local government have only been prepared to provide bus services for children living more than three miles from their school, or sometimes less if special reasons existed. Now it has been decided that if a group of parents ask for help in organizing transport they will be prepared to go ahead, as long as the arrangement will not lose money and children taking part will be attending their nearest school.
The new plan is to be tried out this term for children living at Milton who attend Impington School. The local government have agreed to offer a sum of money for a bus service from Milton to Impington and back. Between 50and 60 parents have said they would like their children to take part. A government official has said the cost to parents should be less than £20 a term.
They have been able to arrange the service at a low cost because there is already an agreement with the bus company for a bus to take children who live further away to Impington. The same bus would now just make one more journey to pick up the Milton children.
29. What is the aim of the new plan?
30. What does the speaker say about the new plan?
31. How can the local government arrange the new bus service at a low cost?
选项
A、By letting the bus run in the morning only.
B、By limiting the number of the students.
C、By obtaining the support from the government.
D、By linking the new bus service with the existing one.
答案
D
解析
短文末尾提到,“他们之所以能够以低成本组织该服务是因为当地政府已经与公车公司就搭载家住得更远的孩子去Impington的这个问题达成了协议。现在,同一辆公车只是顺带去接Milton的孩子而已。”故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pk07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Toreportonthefindingsofastudy.B、Togiveinformationaboutfamilyproblems.C、Toshowtherelationshipbetweenparents
EnvironmentandHealthIssuesWearelivinginahostileworld:depletionofozone(臭氧)layer,globalwarming,airpollution
EnvironmentandHealthIssuesWearelivinginahostileworld:depletionofozone(臭氧)layer,globalwarming,airpollution
EnvironmentandHealthIssuesWearelivinginahostileworld:depletionofozone(臭氧)layer,globalwarming,airpollution
A、Efficient.B、Complicated.C、Lengthy.D、Democratic.D短文提到,学校的所有决定都是通过全校大会来表决,学生通过民主决议的方式来决定学校的课程安排、规章制度、是否接受某位新生或新教师等事务。因此,学校进行
Todaymanypeoplearestarvingtodeath.【C1】______ashortageoffoodandthe【C2】______foodistooexpensiveforhungrypeopleto
A、Torecallsomeone’snameandtitle.B、Toarrangethenextmeeting.C、Torecordthemeetingoneisattending.D、Topromoteunde
SuspendSchoolingtoWork1.目前有些大一学生申请休学一年到校外打工2.出现这种现象的原因是…3.你对此的看法
A、GeorgeWashingtonB、CalvinCoolidgeC、RichardNixonD、LybdonJohnsonC问题是:“哪个美国总统决定要永远纪念父亲节?”正确答案是:“尼克松”。文中出现了好几个名字,但只要遵循父亲节的
TheHistoryofLaborDayLaborDay:HowitCameAbout;WhatitMeans"LaborDaydiffersineveryessentialwayfromth
随机试题
某承包人为赶工期,曾在雨中铺筑沥青混凝土,对于这个质量缺陷应采取的处理方法是()。
日本的军事战略由内向型的“专守防卫”战略,向外向型的“______”战略转变。()
A.第四心音B.第三心音C.两者均有D.两者均无肥厚型梗阻性心肌病可听到
下列表述中,符合个人所得税法规定的有()。
亚当.斯密的税收原则有()。
承租人甲公司于2×20年1月1日与出租人乙公司签订了汽车租赁合同,每年年末支付租金10万元,租赁期为4年,甲公司确定租赁内含利率为5%。合同中就担保余值的规定为:如果标的汽车在租赁期结束时的公允价值低于8万元,则甲公司需向乙公司支付8万元与汽车公允价值之间
西班牙画家达利的《内战的预感》,是西方现代抽象主义绘画的代表作。()
软件测试通常可分为白盒测试和黑盒测试。白盒测试是根据程序的(1)来设计测试用例,黑盒测试是根据软件的规格说明来设计测试用例。常用的黑盒测试方法有边值分析、等价类划分、错误猜测、因果图等。其中,(2)经常与其他方法结合起来使用。软件测
因特网的主要组成部分包括通信线路、路由器、主机和【 】。
A、 B、 C、 D、 A图上有个男子站在一个施工现场。(B)由digintheground可判定为错误答案,图中并没有施工设备在挖地。(C)的stoptraffic是“管制交通”的意思,但图中的男
最新回复
(
0
)