首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What do many young people think of the Internet? It is a good place to ______.
What do many young people think of the Internet? It is a good place to ______.
admin
2013-10-24
51
问题
What do many young people think of the Internet? It is a good place to ______.
Many young people find that the Internet is a good place to make friends. They can talk with people from other countries and of different cultures. In this way, they practice language skills and learn more about new cultures. However, it is important to know that talking with strangers on the Internet can be dangerous. To protect yourself online, you should never give your personal information to anyone you are talking with. That includes your home address, phone number, and bank account. Stop talking with others if you feel uncomfortable with the topics of conversation. If someone says or does something you feel uncomfortable with, don’t give any response.
11. What do many young people think of the Internet?
12. What can young people practice on the Internet?
13. What is important(or young people to know when talking with strangers online?
14. What should you do to protect yourself online?
15. What should you do if you feel uncomfortable with the topics of conversation?
选项
答案
dangerous
解析
题目询问年轻人在网上与陌生人聊天时要注意什么。短文第4句提到在网上与陌生人聊天可能带来“危险”.故本题应填写dangerous一词。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pueK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Doyouknowhowtodealwithmoneytroublesforthefuture?Hereissomeusefuladviceforpeoplewithmoneyworries.1.Comp
A、Onastreet.B、Ataflowershop.C、Inahospital.D、Inarestaurant.B问对话发生在什么地方。选项B“花店”为正确答案。
请就下述内容写一封投诉信。投述人:林达.格林电话:2849400投诉原因:她从一家商厦的家具部购买了以下商品:一个橱柜3m×1.5m;一个写字台2m×1m;两个书架2m×1.5m。以上商品本该6月18日送到她家,但该商厦却迟迟没有送
Theyoungmanstilldenied______thefirebehindthestore.
A、$34.B、$3,419.00C、$78.00D、$78.95.D细节题。四个选项均是价格,听音时耍格外留意。题目询问女士要花多少钱。根据男士的回答可知应选D项(78.95美元)。
What’senclosedintheletter?Aproduct______.Howmanycountriesareusingthecompany’sproducts?
Themanagerofthecompanyinsistedthatallthestaffmembers______totheirofficesatsixthenextmorning.
A、$55.B、$65.C、$75.D、$85.B测试要点:有关数字细节。
Thepeoplewhodoofficeworkarecalled______.
Youmanagerwill(assignment)______youyourworkfortoday.
随机试题
女性新生儿,G1P1,胎龄37周剖宫产,出生体重4200g,生后1~5分钟.Apgar评分9~10分,生后1.5小时出现全身青紫,呼吸急促,呻吟,转入儿科,查体:全身青紫,鼻翼翕动,呼吸65次/分,三凹症,心率175次/分,心音有力,律齐,未闻及杂音,双
试述按投资主体及资金来源为标准的股票分类。
风湿心痹早期的主要病机是
某护士在给乙型肝炎病毒(HBV)携带者注射时,不慎被患者血液污染的针头刺伤手指。为预防乙型肝炎病毒感染,应首先采取的紧急预防措施是
进出口货物收发货人、报关企业向海关工作人员行贿的,撤销其报关注册登记,并处10万元以上罚款;构成犯罪的,依法追究刑事责任,并不得重新注册登记为报关企业。报关员向海关工作人员行贿的,取消报关资格,并处10万元以下罚款;构成犯罪的,依法追究刑事责任,并不得重
下列自产货物中,实行增值税即征即退的有()。(2010年真题)
下列历史事件时间排序正确的一组是()。
下列化合物能发生碘仿反应的是()。
在新加坡,政府不会为个人发放养老金,个人所能花的钱就是自己年轻时积存的公积金,而公积金的多少完全取决于自己的工资收入。在这种机制下.每个人都要为自己的养老负责,年轻时就必须努力工作,为自己的老年生活进行储蓄和准备。该制度不仅比较有效地解决了新加坡的养老难题
[*]
最新回复
(
0
)