首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Soon after the Civil War ended in 1865, thousands of Americans began to move west to settle the land. The great movement of sett
Soon after the Civil War ended in 1865, thousands of Americans began to move west to settle the land. The great movement of sett
admin
2013-06-02
65
问题
Soon after the Civil War ended in 1865, thousands of Americans began to move west to settle the land. The great movement of settlers 【B1】______for almost 40 years. The great 【B2】______ West,in time,became fully settled. The 【B3】______of gold had already started a great movement
to California.
Men had 【B4】______to the gold fields with hopes of becoming rich. A few found gold. The others found only hard work and high prices.
When their money was gone, they gave up the 【B5】______for gold. But they stayed in California to become farmers or businessmen or 【B6】______.
Some never gave up the search for 【B7】______. They moved back toward the east, searching for gold and silver in the wild country between California and the Mississippi river.
Each new gold rush brought more people from the east. Mining 【B8】______quickly grew into towns with stores, hotels, even newspapers. 【B9】______ . Then they began to die.
In some of the gold centers, big mining companies bought up all the land from those who first claimed it. 【B10】______.
The great wealth taken from the gold and silver mines was usually invested in other businesses-, shipping,railroads,factories,stores,land companies. More jobs were created in the West. And living conditions got better. 【B11】______.
【B2】
Soon after the Civil War ended in 1865, thousands of Americans began to move west to settle the land. The great movement of settlers (36) continued for almost 40 years. The great (37) empty West,in time,became fully settled. The (38) discovery of gold had already started a great movement to California.
Men had (39) rushed to the gold fields with hopes of becoming rich. A few found gold. The others found only hard work and high prices.
When their money was gone,they gave up the (40) search for gold. But they stayed in California to become farmers or businessmen or (41) laborers.
Some never gave up the search for (42) riches. They moved back toward the east, searching for gold and silver in the wild country between California and the Mississippi river.
Each new gold rush brought more people from the east. Mining (43) camps quickly grew into towns with stores, hotels, even newspapers. (44) Most of these towns, however, lived only as long as gold was easy to find. Then they began to die.
In some of the gold centers, big mining companies bought up all the land from those who first claimed it. (45) These companies brought in mining machines that could dig out the gold from deep underground and separate it from the rock that held it.
The great wealth taken from the gold and silver mines was usually invested in other businesses; shipping, railroads, factories, stores, land companies. More jobs were created in the West. And living conditions got better. (46) More and more people decided to leave the crowded East for a new life in the West.
选项
答案
empty
解析
此处应填入一个形容词修饰west。empty意为“空旷的”,与后面的fully相对应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pz67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Americaisfrequentlyreferredtoasa"throw-awaysociety",because______(大多数产品都是用过就扔的).
A、Theneighborhood.B、Thehospital.C、Theinsurance.D、Theregistrationforenrollment.C选项均为名词短语且概括性较强表明,本题可能考查对话主题。对话中女士首先问男士他
A、Attheman’shome.B、Attheairlinereservationagency.C、Atthewoman’shouse.D、Attheman’soffice.D选项表明,本题考查地点场所,需要快速浏览各个
A、Inalawcourt.B、Inaschooloffice.C、Inahospitalward.D、Inadepartmentstore.B由对话中女士提到的Prof.Benson,Iwonderifyouc
"UnsolvedHistory"IfNASAengineersinventedatimemachinetomorrow,youcanbesurehistorianswouldbeshellingouttop
Dr.GregoryConnollyisdirectoroftheofficefornon-smokingandhealthintheMassachusettspublichealthdepartment.Hesaid
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Children【C1】_______withaparent
A、Cavebuildingtechnique.B、Languageandart.C、IceAgedancing.D、Heatingsystem.B
A、She’sscornful.B、She’ssympathetic.C、She’sangry.D、She’sworried.B
DepressionInbed,youtossandturn,unabletogetagoodnight’ssleep.Youfeelanxiousandworried.There’splentytod
随机试题
人的全面发展是指人的智力、体力和道德的平均发展。
油槽船根据所装货物种类不同,可以分为()
肌丝滑行理论的直接证据是骨骼肌收缩时
男性,50岁,高血压多年,突然心慌1天。查体:脉搏90次/分,心率112次/分,第一心音强弱不等,心律绝对不齐。诊断是
急性胰腺炎者禁用()。
安全验收评价是指运用系统安全工程原理和方法,在项目建成()后,在正式()前进行的一种检查性安全评价。
指定会计科目就是指定出纳专管的科目。指定科目后,才能执行出纳签字,也才能查看现金或银行存款日记账。( )
证券市场中介机构包括证券登记结算公司、证券投资咨询公司、会计师事务所、资产评估事务所、律师事务所、证券信用评机构和()等机构。
初中生小杜学习成绩一直不好,老师和家长都十分头痛,他也变得自暴自弃。学校社会工作者周欢坚持帮助小杜重新建立自信,使其逐渐对学习产生了兴趣,学习成绩稳步提高。周欢这样做的原因是他相信小杜有()。
Whenmyfatherwasgettingreadyforwork,our【C1】______wasruledbyknocksandwords.One【C2】______onthetablemeant"Iamrea
最新回复
(
0
)