首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Times. B、The Observer. C、The Guardian. D、Financial Times. B原文中提到,The Observer于1791年开始每周日发行,这使得该报成为世界上年代最久远的国家性报纸,故答案为B。
A、The Times. B、The Observer. C、The Guardian. D、Financial Times. B原文中提到,The Observer于1791年开始每周日发行,这使得该报成为世界上年代最久远的国家性报纸,故答案为B。
admin
2022-07-21
66
问题
Today I’d like to talk about the newspapers in the United Kingdom. The United Kingdom has one of the world’s oldest established newspaper industries. In the late 18th and early 19th century, as the British economy began to industrialize and literacy levels rose through the introduction of mass education, more and more newspapers began to appear. The Times, which first appeared in 1785, is the United Kingdom’s oldest daily newspaper. While The Observer, which is still published every Sunday, began publishing in 1791, making it the world’s oldest national newspaper.
The different main British newspapers—The Times, The Observer, The Guardian, Financial Times—still suggest that the function of a paper is to offer objective reports about what is happening in the country. The function of supervising the government is one of the reasons why a free press is considered so important to the functioning of parliamentary democracy. Besides, politicians and businessmen paid more attention to the power of the press. They used press to push their products and services to potential customers, so the advertising business was born. In Britain, most advertising is carried in newspapers; companies use the press to sell products; people use the press to look for a job, or to buy a house. All the British media must follow Advertising Codes which ensure that advertisements are legal, honest and truthful, have a sense of responsibility for consumers and society and respect the principles of fair competition.
British newspaper culture is unusual in the extent to which class and educational differences are reflected in the newspapers people read. In other developed countries like Japan and the United States, newspaper reading is a habit of mainly middle classes, however, in Britain the "lower classes" are also regular readers. There are more than 1500 different newspapers which cater for a wide range from political to educational views. Britain has one of the highest levels of newspaper sales per head of population in the world. Although most newspapers are financially independent of political parties, they also express some political views.
Questions 16 to 18 are based on the recording you have just heard.
16. Which of the following is the world’s oldest national newspaper?
17. What is the major function of a newspaper?
18. What do we know about the newspaper reading in Britain?
选项
A、The Times.
B、The Observer.
C、The Guardian.
D、Financial Times.
答案
B
解析
原文中提到,The Observer于1791年开始每周日发行,这使得该报成为世界上年代最久远的国家性报纸,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q0x7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnCollegeStudents’CrazeforFamousBrands.Youress
A、Encouragingotherstofollowhiswrong-doingB、Stealingendangeredanimalsfromthezoo.C、Organisingpeopleagainsttheautho
A、Tenantsneedn’tmaintainthehouse.B、Tenantscancookintheapartments.C、It’smoreflexiblefortenantstochooseroommates
A、Tuesdaymorning.B、Tuesdayafternoon.C、Thursdaymorning.D、Thursdayafternoon.B男士说,葬礼在星期二举行,遗体吊唁仪式安排在下午。所以答案是B。对话提到两个时间点,星期二
A、Itisthemostunluckydayinayear.B、Itisthebusiestshoppingdaynow.C、ItisthedayafterThanksgiving.D、Itistheda
A、Listeningtomusic.B、Readingbooks.C、Doingexercise.D、Exchangingfamilynews.B
A、Ajoblisting.B、Apersonalresume.C、Apermissionslip.D、Asalaryrequirement.B细节题。文中提醒学生咨询时besuretobringaresume(一定要带上
A、Sneaker.B、Baseballfootwear.C、Tennisshoes.D、Basketballshoes.C选项均是鞋的类型,听音时要留意关于shoes的信息。女士说她觉得他们应该考虑扩大运动鞋这条线,尤其是跑步鞋和网球鞋,故
A、Theyarelikeraysofthesunandthesouthernlights.B、Theyrepresentthebeautifulseasonofspring.C、Thereisonlyashor
A、Travelonaboat.B、Takeaplanetrip.C、Swimontheocean.D、Gofishingbytheshore.A对话一开始男士就说听说女士下午要去乘船旅行,接着女士问男士认为今天他们是否能
随机试题
如果对闲暇的需求增加()
依据()的不同,可以将论证分为演绎论证、归纳论证和类比论证。
颈动脉鞘内包绕的解剖结构为
关于有效数字的叙述,正确的是
城镇体系本身及其所有城镇在其发挥功能作用正常运行的过程中,与外界环境产生密切的相互作用,呈现出不同的扩散特征,这体现了城镇体系的()特征。
当收益率向上倾斜,并且投资人确信收益率曲线继续保持上升的趋势,投资者会购买比要求的期限短的股票。()
甲县人民代表大会代表张某,在他当选为代表一年后,迁入乙县居住。他应()。
泛化指某种特定刺激的条件反应形成后,另外一些类似的刺激会诱发同样的条件反应。新刺激越近似于原刺激,条件反应被诱发的可能性就越大。根据上述定义,下列可以称为泛化现象的是:
下列各组词语中,没有错别字的一组是:
Imagineananimalthatbecomesfrozenincoldweather.Then,whenitgetswarmer,theanimalsimplyunfreezesandgoesbacktoi
最新回复
(
0
)