首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Let’s be frank: college can be tough. According to a 2007 study by the American College Health Association, 43 percent of studen
Let’s be frank: college can be tough. According to a 2007 study by the American College Health Association, 43 percent of studen
admin
2015-03-25
115
问题
Let’s be frank: college can be tough. According to a 2007 study by the American College Health Association, 43 percent of students reported having felt " so depressed it was difficult to function" at least once in the prior year. Other studies, based on student surveys, suggest that one in five undergraduates reported having an eating disorder, one in six had deliberately cut or burned himself and one in 10 had considered suicide.
Given those numbers, it’s deeply troubling that in 2007 just 8. 5 percent of students used their college’s counseling services. In other words, students were more likely to consider killing themselves than to seek help. "After Virginia Tech, students feel more afraid to discuss mental-health problems," says Alison Malmon, the founder of Active Minds, a national group that promotes mental-health awareness on campus. "They think they’ll be labeled as the crazy kid who’ll shoot up the school. "
Counselors say that while they do keep an eye out for students who might pose a risk to others, the overwhelming majority of their patients are no threat to anyone but themselves. "The things that make it into the media aren’t people’s everyday struggles," says Gregory Eells, head of Cornell’s counseling service and president of the Association for University and College Counseling Center Directors. "We need to let students know that seeking treatment is a strong, smart thing. "
Counseling services must look for new ways to reach out to troubled students. NYU freshmen are treated annually to a "reality show," in which NYU student actors perform skits on topics from depression to drug abuse. At Harvard, students can win iPods for attending mental-health screening sessions and are invited to "pajama party" panels, where flannel-clad counselors dispense milk and cookies along with advice about the importance of sleep. "There’s still a high level of stigma," says Richard Kadison, head of Harvard’s mental-health services. "We’re trying to find creative ways of getting the message out. "
Many campuses also offer online services allowing students to complete informal diagnostic quizzes away from the prying eyes of their peers. "You take it in the privacy of your own dorm room—not at some event where a bunch of other students might be watching you," says Kather-ine Cruise, a director of Screening for Mental Health, a nonprofit that serves about 500 campuses. The results are confidential, but can help nudge students toward counseling services.
Still, students and counselors agree that the most effective outreach programs are those led by students themselves. "It’s different when you hear something from another student," says Semmie Kim, a neuroscience major who founded MIT’s chapter of Active Minds in 2007. She’s held events like a bubble-wrap stomp to help students vent pre-exam stress, but says her group’s most important role is to provide troubled peers with a sympathetic ear. "We want to make students realize they’re not alone," she says. College will always be tough, but there’s no need to suffer in silence.
According to the passage, we may infer that in the future
选项
A、less and less students will go to university to avoid confronting mental-health problems.
B、more and more students will go to university to find ways to make universities less tough.
C、undergraduates will have no choice but to continue to suffer from mental-health problems in silence.
D、undergraduates are supposed to find ways to let mental suffering out with psychological counselors’ help.
答案
D
解析
推理判断题。本题考查对全篇的把握:第一段介绍了有心理健康问题的学生的高比例;第二段指出,虽然很多人有心理问题,但是进行心理咨询的人却寥寥无几,这是因为他们怕被别人视为另类;第三段指明专家们努力让学生们认识到心理咨询是有效、明智的选择;第四段介绍了纽约大学和哈佛大学的三种具体方法;第五段介绍了许多学校使用的在线服务;最后一段指出最有效的方法以及心理问题不是个例,大学永远是严酷的,我们没有必要在沉默中饱受折磨。由此可见,[D]是本文所呼吁的,尤其是末句可以窥见一斑。所以,正确答案是[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q174777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtotheauthor,anidealmarriagelife______.InParagraph2,theword"legitimate"mostprobablymeans______.
Foranyonewhoissetonacareerinfashionitisnotenoughtohavesucceededincollege.Therealtestiswhethertheycansu
Throughoutthe19thcenturyandintothe20th,citizensoftheUnitedStatesmaintainedabiasagainstbigcities.Mostlivedon
Clatteringkeyboardsmayseemthewhitenoiseofthemodernage,buttheybetraymoreinformationthanunwarytypistsrealize.S
Multifunctionsuperpillsaren’tnearlyasfarfetchedastheymaysound.Andreducingsuchseriousriskstohearthealthassoari
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
TheOnlineLeasingServiceofNetflixIt’sFridaynight,andyouwanttowatchamovieathomewiththatspecialsomeone.Yo
Shopperswhohaveflockedtoonlinestoresfortheirholidayshoppingarelosingprivacywitheverymouseclick,accordingtoa
MichaelPorter,whohasmadehisnamethroughoutthebusinesscommunitybyadvocatinghistheoriesofcompetitiveadvantages,is
随机试题
A、脐疝B、腹股沟斜疝C、股疝D、腹股沟直疝E、切口疝患者男性,46岁,发现右腹股沟肿块2年,术中发现腹壁下动脉在疝囊颈外侧,应考虑为
患者女,44岁,左侧鼻塞,多清涕2年余,不伴鼻痒及打喷嚏,鼻腔检查见鼻中隔明显左偏,左中鼻道少许分泌物。鼻窦CT示:鼻中隔左偏,左侧上颌窦黏膜稍增厚,最适当的治疗是
下列肋骨中可称为假肋的是
孕妇,36岁。妊娠10周,休息时仍感胸闷、气急。查体:脉搏120次/分,呼吸22次/分,心界向左侧扩大,心尖区有Ⅱ级收缩期杂音,肺底有湿啰音,应采取的处理措施是
对工程项目进行全面管理的中心的是()
在民事诉讼程序中,下列情形可以缺席判决的有()。
在销售与收款循环的审计中,丙注册会计师确定的审计目标是“所有销售交易均已登记入账”,针对这一审计目标,下列说法中错误的是()。在生产与存货循环的审计中,丙注册会计师实施监盘程序,无法实现的审计目标是()。
一般资料:求助者,女性,35岁,已婚,工厂普通工人。案例介绍:有一次求助者上班时眼看就要迟到,就急匆匆地往车间里跑,不小心与公司男领导撞了个满怀,同事们顿时都笑起来,还有人吹起口哨,大家事后还总拿他们开玩笑。以后求助者每次去车间都会紧张,觉得同事
水仙(清)李渔水仙一花,予之命也。予有四命,各司一时:春以水仙兰花为命;夏以莲为命;秋以秋海棠为命;冬以腊梅为命。无此四花,是无命也。一季夺予一花,是夺予一季之命也。水仙以秣陵①为最,
[*]
最新回复
(
0
)