首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
admin
2013-02-24
51
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory. This is true regardless of age.
People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in. And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.
Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives. "The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information", says James Foard, associate director of National Institute on Aging. "Most of us don’t need that kind of skills. Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness." Foard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.
Gene Cohen, acting director of the same institute, suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups. Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age, but older people need to keep mentally active as well. Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted. "The point is, you need to do both," Cohen says, "Intellectual activity actually influences brain-cell health and size."
What is the passage mainly about?
选项
A、How biochemical changes occur in the human brain.
B、Why people should keep active not only physically but also mentally.
C、How intellectual activities influence brain-cell health.
D、Why people should receive special mental training as they age.
答案
B
解析
通读全文可知本文主要讲述脑力活动对人的身心健康的重要性。作者在第四段还指出,要保持身心健康,我们不仅要参加体力活动,也要参加脑力活动。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q3u7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Theholidaysareatimeforeating:piesatThanksgiving,chocolatesforAdventandoverflowinggiftbasketsofcookiesandcand
Morethanthree-quartersofthechildrenweinterviewedsaidthey’resometimesafraidtobehomealone.Ifyoudecideyourchild
A、TheColumbiaUniversity.B、TheStateGovernment.C、TheCongress.D、ThePresident.C事实细节题。短文中提到,正因为国会意识到有很多学生的处境和Wheeler一样,才会通过
A、HongKong,America,Iraq.B、HongKong,Afghanistan,Iran.C、Congo,Afghanistan,Iran.D、Congo,Afghanistan,Iraq.D细节辨认题。短文中明确
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
A、Becausehehasbeenexercising.B、Becausehehaspulledamuscle.C、Becausehehaswornhimselfout.D、Becausehehasbeento
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,someevenuseful.Didyouknowthattheaveragestud
Yearafteryear,theworld’snationsgathertofindwaystoreducecarbondioxide,themaingreenhousegas,withlittlemeaningf
Yearafteryear,theworld’snationsgathertofindwaystoreducecarbondioxide,themaingreenhousegas,withlittlemeaningf
A、Extremelygood.B、Notsomuchfun.C、Veryfoolish.D、Quitetedious.A女士和男士都曾在现场观看比赛,并觉得很精彩,比在电视机前看有趣多了,故选A。
随机试题
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
对侵蚀性葡萄胎肺转移的患者的护理正确的是
大量咯血指的是A.每日咯血量100mlB.每日咯血量在200mlC.每日咯血量在300mlD.每日咯血量在500ml以上E.一次咯血量100ml
某国有企业的工程项目,建设单位通过招标选择一家具有相应资质的造价事务所承担施工招标代理和施工阶段造价控制工作,并在中标通知书发出后的第45天,与该事务所签订委托合同。之后双方又另行签订一份酬金比中标价低10%的协议。在施工公开招标中,业主代表为了更好地控
某公司其产品销售不畅,经认真分析后,发现问题主要出在营销环节上,尤其是市场开拓方面。企业计划招聘50人,改革分配制度。请根据以上资料,回答下列问题。进行销售人员面试时,应注意的问题有()。
某商场采用毛利率法进行核算,2017年3月酒类商品的毛利率为30%,结存库存商品余额为1500230元。2017年4月购进酒类商品成本522300元,销售酒类商品的收入为555220元。则月末结存酒类商品的实际成本为()元。
甲公司购买乙公司股权业务如下:(1)2×17年3月2日与乙公司的控股股东A公司(非关联方)签订股权转让协议,协议规定甲公司应以乙公司3月1日经评估确认的净资产9625万元为基础定向增发本公司普通股股票给A公司以取得其所持有乙公司80%的股权;3月10日甲公
材料:以下是某高中生物教师的授课过程。教学内容:《稳态与环境》第5章《生态系统及其稳定性》第5节《生态系统的稳定性》教学过程:过程一:设问:“人类能否在生物圈外建造一个适于人类长期生活的生态
最早明确提出“教学教育性”原理的教育家是()
国有企业在我国国民经济和经济体制改革中的地位。如何理解现代产权制度是“构建现代企业制度的重要基础”?
最新回复
(
0
)