首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Weather changes when the temperature and the amount of water in the atmosphere change. We can see and feel water coming from the
Weather changes when the temperature and the amount of water in the atmosphere change. We can see and feel water coming from the
admin
2012-05-24
66
问题
Weather changes when the temperature and the amount of water in the atmosphere change. We can see and feel water coming from the atmosphere when we have rain. But the water must somehow get back to the atmosphere. Meteorologists call this the water cycle. There are many stages in the water cycle. Rain falls when water vapor in clouds condenses (凝结). Drops of water form and fall to the ground. The water soaks into the ground and feeds streams and rivers. A lot of rain falls into the sea. The heat of the sun evaporates some of the water in the ground and in the rivers, lakes, and the sea. It changes the liquid water into water vapor. The vapor rises onto the air. Water vapor is normally invisible. On a very damp or humid day, however, you can sometimes see water vapor rising from a puddle (水坑) or pond in a mist above the water. Water vapor also gets into the air from living things. Trees and other plants take in water through their roots and give off water vapor from their leaves. People and land animals drink water and breathe out water vapor. In all these ways the water returns to the air. There it gathers to form clouds and condenses to form rain. The rain falls to earth, and the cycle starts again. It continues even if snow or hail fall instead because both eventually melt to form water. The amount of water vapor in the air depends on the temperature. The air is more moist in the tropics than in the cold polar regions.
According to the passage, how many ways are there for water to get into the air?
选项
A、Two.
B、Three.
C、Four.
D、Five.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q5GC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TodaythecomputerplaysavitalroleinthelivesofmanyAmericansandisseenasoneofthegreatesttechnologicaldevelopmen
Thefirstatomicbomb______.TheAmericansdroppedanatomicbomb______.
Ahobbycanbealmostanythingapersonlikestodoinhissparetime.Hobbyists【B1】______pets,buildmodelshipsanythingap
Thisismuch______totheoneIboughtlastweek.
BernieVoytas,46,hadbeenworking28hardandlongdays.That’sthewayofitfora【36】duringharvesttimeinRandolphCounty,
BernieVoytas,46,hadbeenworking28hardandlongdays.That’sthewayofitfora【36】duringharvesttimeinRandolphCounty,
A、computersB、ascreenandcertaincomputersC、blobsandtailsD、aFlightwatchmapandsmallcomputersB从原文中第二段和第四段可以看出,B项最符合题意
I’mthinkingaboutchangingcareers,butIdon’tquiteknowhowto______it.
Weareallforyourproposalthatthediscussion______.
TelevisionTelevisionisthegreatestcommunicationmediumeverdesignedandoperatedbyman.Itsendsintothehumanbrain
随机试题
Georgewouldcertainlyhaveattendedthemeetingifhiscar________.
配制200ml0.5%盐酸普鲁卡因溶液,需加入多少克氯化钠使其成等渗液(E=0.18)
三棱针的针刺方法一般分为点刺法、散刺法、刺络法、挑刺法四种。()
根据企业所得税相关规定,企业下列支出超过税法规定扣除限额标准,准予向以后年度结转扣除的有()。
下列关于借款需求与借款目的说法中,正确的是()。
信贷资产质量好,则表明该区域信贷风险()。
通常使用的库存控制系统有两种类型:定量订货系统(固定订货数量,可变订货间隔);定期检查系统(固定订货间隔,可变订货数量)。()
二○○七年二月二十五日,××市委、市政府《关于加快发展旅游业的决定》(××字[××××]七号)明确指出,“同意建立旅游建设发展专项资金,其部分资金来源于交通建设附加费的分配,并将此分配比例从原来的5%调高到10%”。对此,我委认为该措施无疑有利于筹集资金,
甲由于侵害人的行为而致双腿截肢,失去工作。下列费用中应由侵害人承担的是()。
Thehumanbodyisaremarkable(1).Asanadult,youmayconsume(2)foodperyearandstillnot(3)apoundofbodyweight.Yo
最新回复
(
0
)