首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fi
Men have traveled ever since they first appeared on the earth. In primitive times they did not travel for pleasure but to fi
admin
2014-02-10
54
问题
Men have traveled ever since they first appeared on the earth.
In primitive times they did not travel for pleasure but to find new places where their herds could feed, or to escape from hostile neighbors, or to find more favorable climates. They traveled on foot. Their journeys were long, tiring, and often dangerous. They protected themselves with simple weapons, such as wooden sticks or stone clubs, and by lighting fires at night and, above all, by keeping together.
Being intelligent and creative, they soon discovered easier ways of traveling. They rode on the backs of their domesticated animals: they hollowed out tree trunks and, by using bits of wood as paddles, were able to travel across water.
Later they traveled, not from necessity, but for the joy and excitement of seeing and experiencing new things. This is still the main reason why we travel today.
Traveling, of course, has now become a highly organized business. There are cars and splendid roads, express trains, huge ships and jet airliners, all of which provide us with comforts and security. This sounds wonderful. But there are difficulties. If you want to go abroad, you need a passport and a visa, ticket, luggage, and a hundred of other things. If you lose any of them, your journey may be ruined.
Which of the following statements is NOT true?
选项
A、Primitive people had to arm themselves with wooden sticks when they travelled.
B、Primitive people protected themselves with stone clubs when they travelled.
C、Primitive people had to travel in groups.
D、Primitive people never traveled at night.
答案
D
解析
文章第二段最后一句是原始人旅途中的情况,其中包括夜里点燃火把。所以D项叙述错误,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q6YC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Anyonewhohasriddenonarailroadtrainknowshowrapidlyanothertrain【36】bywhenitistravelinginthe【37】directionandcon
Tousitseemssonaturaltoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinvented
Thekeypointisthatweneeda______policyinourreforms.
TelevisioncarriesmorenationaladvertisingthananyothersintheUnitedStates.Thesameistrueinsomesmallercountriessu
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappened.onlyinAfrica,theyknowbetternow.Afterfouryearsofbelow-norm
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Soheinventedaverysimplecamera.Heputitinawindow
Theyhavenotdecided______fortheirholiday.
Mr.Brownwasatthetheatre.Hehadgothisticketatthemoment,sohehadnotbeenahletochoosehisseat.Henowfoundthat
Woodsmen,huntersandtrackerslearnedtofollowandreadthe【21】left,behind【22】animals,men,natureandtime.Theirabilityto
Likethebody,thememoryimproveswithuse.Unlikethebody,thememorycanimprovewithage.Formanyyears,doctorshave
随机试题
以部位命名的外科疾病是()
甲在某报发表纪实报道,对明星乙和丙的关系作了富有想象力的描述。乙和丙以甲及报社共同侵害了他们的名誉权为由提起诉讼,要求甲及报社赔偿精神损失并公开赔礼道歉。一审判决甲向乙和丙赔偿1万元,报社赔偿3万元,并责令甲及报社在该报上书面道歉。报社提起上诉,请求二审法
下列有关审计单位救济途径的相:关说法不正确的是:()
散热器支管的坡度,说法正确的是()。
城市维护建设税是国家为了加强城市的维护建设,扩大和稳定城市、乡镇维护建设资金来源,而对有经营收入的单位和个人征收的一种税,施工企业缴纳城乡维护建设税的税基是( )。
甲外商投资企业业务收支以港币为主,也有少量的人民币收支业务。根据《中华人民共和国会计法》规定,为方便会计核算,该单位可以采用()作为记账本位币。
简述杠杆租赁的主要特点。
我国记账式国债的特点有( )。
下列各项关于职工薪酬会计处理的表述中错误的有()。
A、33.B、44.C、433.D、443.B原文提及“英国广播公司每天有44次现场直播的天气预报。”故B正确。
最新回复
(
0
)