首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Everybody may have seen the film "Death on the Nile (尼罗河) ," but nobody can imagine that the writer of the story, Agatha Christi
Everybody may have seen the film "Death on the Nile (尼罗河) ," but nobody can imagine that the writer of the story, Agatha Christi
admin
2011-03-26
44
问题
Everybody may have seen the film "Death on the Nile (尼罗河) ," but nobody can imagine that the writer of the story, Agatha Christie, saved a baby in a most unusual way.
In June 1977, a baby girl became seriously ill in Deleville. Doctors there were unable to find out the cause of her illness, so she was sent to a famous hospital in London, where there were many excellent doctors. The baby was so seriously iii that a team of doctors hurried to examine her without any delay. The doctors, too, were puzzled by the baby’s illness, and they also became discouraged. Just then a nurse asked to speak to them.
"I think the baby is suffering from thallium (铊) poisoning," said the nurse~ "A few days ago, I read a story ’A Pale Horse’ written by Agatha Christie. Someone uses thallium poison, and all the symptoms (症状) are written in the book. They are exactly the same as the baby’s."
"You’re very good at observing things, "said a doctor, "and you may be right. We’ll carry out some tests and find out whether the cause is thallium poisoning or not."
The tests proved that the baby had indeed been poisoned by thallium. Once they knew that cause, the doctors were able to give her correct treatment. The baby soon got well and was sent back to Deleville. A week later it was reported that the poison might have come from an insecticide (杀虫剂) used in Deleville.
As far as we can tell from the story, Agatha Christie ______.
选项
A、had never met this baby
B、had spent a long time studying the baby’ s illness
C、visited the baby both in Deleville and London
D、gave the nurse some advice on, the telephone
答案
A
解析
本题是对细节信息推理的考查。题中关键词是Agatha Christie。经查找原文发现有两处提到这位作家(第1、3段)。第3段I read a story...by Agatha Christie...symptoms... written...are the same as..,说明护士是从Agatha Christie写的小说中知道这一症状的。因此可以推断Agatha Christie从未见过那女婴。所以A项是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qBqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
WhydidStanleyWilliamswriteanti-gangbooks?WhatdoesWilliamsreallywanttotellyoungpeople?
Mrs.Joneswentshopping,______she?
Manypeoplefindhomegardening______.Whichofthefollowingstatementsistrue?
Theheadmasteroftheschoolhadthesupportofa______numberofparents.
Itgavemeastrangefeelingofexcitementtoseemynamein______.
Thephrase"whiteelephant"isusedtodescribesomethingthattheowner______.
EverystudentofEnglishneedsagooddictionary,butIcan’tafford______.
Imaginetakingadustbathtokeepclean!Sparrowshavetobatheindusttokeeppestsoutoftheirfeathers.Tinybugssuchas
Theparentswentfromhousetohouse,______whetheranyonehadseenthelostboy.
Athiefstolesome______(value)paintingsfromthemuseum.
随机试题
脂酸β—氧化一个循环的产物不包括
黄芩含有黄芩苷、黄芩素、汉黄芩苷、汉黄芩素。其中黄芩苷是主要有效成分,具有抗菌、消炎作用,是中成药“注射用双黄连(冻干)”的主要成分。《中国药典》以黄芩苷为指标成分进行含量测定。黄芩苷属于
为了实现进度目标,应选择合理的合同结构,以避免过多的合同交界面而影响工程的进展,这属于进度控制的()。
公司营业用主要资产的抵押、出售或者报废一次超过该资产( )的情况,属于内幕信息。
Somechildrenwanttochallengethemselvesbylearningalanguagedifferentfromtheirparentsspeakathome.
某学校组织一次教工接力比赛,共准备了25件奖品分发给获得一、二、三等奖的职工。为设计获得各级奖励的人数,制定两种方案:若一等奖每人发5件,二等奖每人发3件,三等奖每人发2件,刚好发完奖品;若一等奖每人发6件,二等奖每人发3件,三等奖每人发1件,也刚好发完奖
In1999,thepriceofoilhoveredaround$16abarrel.By2008,ithad(21)______the$100abarrelmark.Thereasonsforthe
垄断高价和垄断低价并未否定价值规律,因为()
Onereasonhumanbeingscanthriveinallkindsofclimatesisthattheycancontrolthequalitiesoftheairintheenclosedsp
A、Thewayforwomentoquitsmoking.B、Thedefectsofsmokingtowomen.C、Themeritsofsmokinginmakingprogress.D、Themerits
最新回复
(
0
)