首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Jessamine is a calligrapher(书法家) and she has, over the years, recorded the history of her town by writing wedding and death anno
Jessamine is a calligrapher(书法家) and she has, over the years, recorded the history of her town by writing wedding and death anno
admin
2022-06-23
37
问题
Jessamine is a calligrapher(书法家) and she has, over the years, recorded the history of her town by writing wedding and death announcements, invitations and menus. Now she has another ability—she finds herself capable of writing such events down before they happen. She knows this is a precious and dangerous gift. She persuades a man in town to accept the relationship between his daughter and a young man whom he dislikes because Jessamine lias already written the wedding announcement. Her relationship with Callie, that young woman, is a wonderful intergenerational friendship. When Jessamine writes her own death notice, she deals with it as wisely as she has dealt with all the rest.
The story of Jessamine is only 51 pages long, and there isn ‘t much difficulty for less able readers. Meanwhile, the idea that one can use a magic power to do good secretly is such an intriguing idea that abler readers will also be drawn to the book.
Readers might be willing to read the book closely to see how DeFelice, the writer of the story, managed to describe such a complex person in so few pages and do it so skilfully. There are times when the passages come close to poetry and students might like to read some particular episodes aloud. For example, when Jessamine learns that Callie will not win the scholarship which could give her a fresh start in life, the way she gives Callie the strength to accept the disappointment and gain self-respect is worth examining.
What is Jessamine’s special ability?
选项
A、Making people fall in love.
B、Staying away from dangers.
C、Turning dreams into reality.
D、Knowing events in advance.
答案
D
解析
根据第一段第二句“Now she has another ability—she finds herself capable of writing such events down before they happen. ”可知,现在Jessamine拥有了另一种能力——她发现自己能够在此类事情发生之前就把它们写下来,即Jessamine拥有预知事情的能力。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qCQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.Heisseniortoeveryoneelseinthecompany.B.Thatman’stemperisnotsobadasyouhavedescribed.C.Suchpeopleaswis
Manypeoplehavetheexperiencethatgettingupinthemorningissodifficultandpainful.Thismightbecalledlaziness.ButD
Wheneverthemansayssomethingagainsthiswife,she________losehertemper.
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sattitudesandbehavior.Experimentshaveprovedthat
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sattitudesandbehavior.Experimentshaveprovedthat
Itisexcitingtoapplyforajobthatreallyappealstoyou.Inwritingyourletterofapplication,thereareanumberofpoint
Itisexcitingtoapplyforajobthatreallyappealstoyou.Inwritingyourletterofapplication,thereareanumberofpoint
Whenwearenotengagedinthinkingaboutsomespecificproblem,weusuallyspendabout95percentofourtimethinkingaboutou
Whenwearenotengagedinthinkingaboutsomespecificproblem,weusuallyspendabout95percentofourtimethinkingaboutou
Notonly________apayincrease,buttheywantedtoreduceworkinghours.
随机试题
简述做好幼小衔接工作的主要方法。
稽留热多见于_______、_______等。
源皮距的描述正确的是
支付已宣告分派的现金股利时,所有者权益减少。()
根据税收征收管理法律制度的规定,下列关于税务行政复议管辖的表述中,不正确的是()。
“_________造字”的传说在战国时期已经广泛流传。《淮南子.本经》中记载:“昔者_______作书,而天雨粟,鬼夜哭。”《说文解字序》中记载:“________之初作书,盖依类象形,故谓之文。其后形声相益,即谓之字”。()(两南大学2010翻
下列关于EDI的描述中,错误的是()。
HumanintelligenceandtheIQscalesusedtomeasureitonceagainarebecomingthefocusoffierydebate.Asargumentrages
"LayersofSocialClass"Takentogether,income,occupation,andeducationaregoodmeasuresofpeople’ssocialstanding.U
Mymistakeinjudgment______thefailure,
最新回复
(
0
)