首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Suicide, the number-two killer of college student, claims the lives of approximately 5,000 college-age people each year. That nu
Suicide, the number-two killer of college student, claims the lives of approximately 5,000 college-age people each year. That nu
admin
2015-06-27
57
问题
Suicide, the number-two killer of college student, claims the lives of approximately 5,000 college-age people each year. That number, experts say is a minimum estimate since many suicides reported as accidents.
Over the past thirty years, the incidence of suicides among college-age individuals has risen 28. 4 percent. This dramatic increase is explained in numerous ways by experts from different domains.
Although there is typically no single reason for a suicide, authorities have compiled several reasons why a college student may attempt it.
First, scholastic anxiety may contribute to a student’s dissatisfaction with life. Parental and peer pressure for scholastic achievement may become an unreasonable burden. Since competition for grades and academic achievement is becoming fiercer on today’s campuses, the student who is worried or anxious about grades may become extremely distraught and depressed.
Second, students face high unemployment rates. Economic hardship is often a hallmark of suicide.
Third, a stressful social life can make a college student feel rejected, abandoned and dissatisfied. Individuals who have problems adjusting to social life in college are frequently considered likely candidates for attempting suicide since they lack companionship and thus may feel as though no one cares about them.
There is an encouraging note in the bleak picture. A high percent of suicidal individuals — 80% — indicate their intention. An actual suicide such as "You’d better off without me" and "Life has lost all meaning" fall into this category. Another possible indication is the situational hint, such as a person’s poor health, economic distress, breakups of relationships, and family problems. A fourth possible indication is the emotional hint, which involves changes in behavior and levels of energy.
The suicide of at least 5,000 higher education students per year is a devastating loss — to family and friends, to the college, and to the community. Since early detection and treatment of depression are the greatest deterrents to suicide, educators and colleges may be in unique positions to help prevent these losses. Studies report that establishing crisis intervention centers on campuses is a highly effective step.
Two major components are necessary before these centers can be completely functional. The first is a twenty-four hour telephone answering service. Personnel answering the phone can be professionals. A second component is the presence of professional counselors. Students who contemplate or attempt suicide need professional guidance.
Typically, campus crisis centers perform three functions. First, they educate and inform the community about suicide. If other students and professors are taught to recognize symptoms of a suicidal individual, then early detection and intervention may be possible before an individual even attempts suicide. Second, the centers provide counseling for victims who have attempted suicide. Since statistics show that four of five people who commit suicide tried it at least once before, this intervention is of the outmost importance. The third functions of a crisis intervention center on a campus is to counsel individuals who were friends, roommates, and relatives of the victims.
The college’s role in early detection and intervention for its troubled students may be relatively simple, requiring only minimum facilities and personnel, and institutional awareness and concern.
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、The real number of suicidal students is more than 5,000 annually.
B、No suicidal individuals indicate their intention before action.
C、College students commit suicide all for a single reason.
D、Most of the suicidal individuals won’t try again if failed.
答案
A
解析
首段尾句提到,许多大学生自杀案例被归为意外事故,即事实上每年自杀的人数要多于5000,故[A]正确,为答案。第七段提到,自杀者在自杀前会显露出迹象,故[B]错误。第三段提到大学生自杀的原因不只一个,故[C]错误。第十段第五句提到,有4/5的自杀者都至少有一次自杀未遂的经历,故[D]错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qHXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
UnionsNearly100yearsago,America’sworkingpeoplebegantojointogether/toimprovetheirwagesandtheirworkingsitu
ThegenerationofAmericanswhoarenow(in1989)youngadultshasbeen,asoddasitsounds,deprivedoftheadversitythathas
Accordingtothepassage,beforetheagreementwasannouncedMonday,thetwosideshadbeenbargainingfor______days.
"Congratulations,Mr.Cooper,it’sagirl."Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningand【31】adifferentresponsefro
ScientistshavedeterminedthatArchaeopteryx,theearliestknownbird,wasdefinitelybirdbrained,meaningnodisrespect.Indee
Thefunctionoftheofficeistoperformadministrativework.First,itmustprovidenecessarycommunicationswithcustomers,ba
Whoneedsapublisher?BobYoung,CEOofprint-on-demandserviceLulu,com,saysthatthepublishingand【C1】______ofbooksonlin
Onceuponatime,youbelievedinthetoothfairy.Youcountedonthestabilityofhousingpricesanddependedonbankerstobe,
Wecannotalways______naturalrainfalls,Weshouldtakesomeeffectivemeasurestofightdrought.
随机试题
根据《民事诉讼法》有关管辖的规定,下列民事诉讼由原告住所地人民法院管辖的是()。
第一机床厂某生产车间生产A零件,需要甲乙两种原材料,12月份生产过程中领用甲材料5000元,乙材料2500元;需要支付给车间工人的工资共10000元,车间管理人员工资4000元;生产A零件的设备在当月计提的折旧为2000元,假定A零件本月无其他耗费,且均在
甲公司委托乙公司代为采购水泥,口头告知乙公司单价应不超过2500元/吨,但授权委托书上并未注明采购限价。乙公司持授权委托书向供应商丙公司采购,约定采购价格为3000元/吨,3日内送货。丙公司将水泥送至甲公司时,甲公司以采购价格过高为由,拒绝收货付款。下列表
①这是他最初的主题被无望地遮蔽,只因他缺少自我教育。否则,常人将以体面的运动和进程走向既定的终点②我们应该如恒河,学她气势恢宏而豪迈地缓缓流向大海③人们当学会感受生命韵律之美,像听交响乐一样,欣赏其主旋律、激昂的高潮和舒缓的尾声④在某些人心中,不和谐
国土资源直接反映一个国家的综合国力。()
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律。
老虎窗,坡屋顶,崭新的立面,七彩的灯光,“平改坡”——上海为老式多层住宅“戴帽穿衣”的工程,经过两年多的实践已成为都市新的风景。以下最能复述这段话主要意思的是()。
____________的荷塘上面,弥望的是田田的叶子。叶子出水很高,像亭亭的舞女的裙。层层的叶子中间,零星地点缀着些白花,有袅娜地开着的,有羞涩地打着朵儿的:正如一粒粒的____________,又如碧天里的____________,又如刚出浴的____
Themostimportantstepindevelopinganeffectivecampaign,andthestepwhichmustcomebeforeallothers,istodefinetheob
AuniquelaboratoryattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnight,winningabigfamefordoingresearchesonsomeoddfiel
最新回复
(
0
)