首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the passage we know in Portugal ______ .
According to the passage we know in Portugal ______ .
admin
2013-05-11
27
问题
According to the passage we know in Portugal ______ .
When it comes to romance, women prefer someone who tickles their funny bone while men opt for those who catch their eyes, according to an international survey.
Australians and British men frequently admitted drinking too much, while about half of German and Italian men said they had lied about their finances. Eighty percent of Brazilian and Mexican men said they had lied about their marital or relationship status.
When it came to meeting that special someone, a majority of respondents preferred to rely on friends for introductions. The Internet was not a popular hunting ground except in Portugal, where about half the surveyed men and women opted to find people online.
Both Spain and France suffered a gender gap. Thirty percent of Spanish men, but no Spanish women, looked for love online. In France, 40 percent of men but only 10 percent of women attended parties, bars and clubs to meet someone, but they did have one thing in common: both sexes rated looks as more important than their counterparts in other countries.
When it came to first meeting, a majority of men polled said beauty was more important than brains, while women put a sense of humor at the top of their list.
Physical attraction was the top priority for men in France, Brazil, Greece, Japan and Britain. While 40 percent of Portuguese men rated intelligence over looks in a first encounter, no Australian men did so.
选项
A、Portuguese preferred to get partners through friend’s introductions
B、Portuguese are more likely to hunt partner online
C、Portuguese said they had lied about their marital status
D、both man and woman put a sense of humor at the top of their list
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qLQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WriteonANSWERSHEETTHREEanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation.Yourgoodfriend,John,isthinkin
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;【B1】,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowisthatmen,un
Doesit______toletlittlechildrenplaywithfireworks?
Thesimpleactofsurrenderingatelephonenumbertoastoreclerkmaynotseemharmful—somuchsothatmanyconsumersdoitwit
TheInternet,E-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapossible.Inthefuture,capitalistmarketswilllargel
Wheredidtheminecompaniesoperateaccordingtothenewsitem?
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfriend,Gouvernail,uptospendaweekortwoonthepl
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfriend,Gouvernail,uptospendaweekortwoonthepl
IthinkthatIcommitteda______inaskingherbecausesheseemedveryupsetbymyquestion.
After______seemedanendlessnight,itwastimeforthemtoopentheboxesofpresents.
随机试题
资本主义国家政党制度的主要类型有()。
为确诊伤寒,阳性率最高的检测是
有下列情况之一不得评为优质结构工程()。
下列关于所得税列报的说法中,不正确的是()。
吕剧是山东主要地方剧种,唱腔属板腔体。()
阅读下面的文字,完成问题。乡村的风许俊文风是乡村的魂。它不喜欢老是待在一个地方,到处游荡着,时南时北
社会主义思想道德建设的基本任务是()。
下列两题基于以下题干:某公司甲、乙、丙、丁、戊5人爱好出国旅游。去年,在日本、韩国、英国和法国4国中,他们每人都去了其中的两个国家旅游,且每个国家总有他们中的2~3人去旅游。已知:(1)如果甲去韩国,则丁不去英国;(
SleepSleepisoneofthosefunnythingsaboutbeingahumanbeing—youjusthavetodoit.Haveyoueverwonderedwhy?Andw
A、Whyhumanscry.B、Howtorelieveourselves.C、Howanimalscry.D、Whenpeoplecry.A主旨题。议论文需注意首句话,此文章第一句“Whydowecry?”就点明了主题:
最新回复
(
0
)