首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
With the average number of children in a British family falling beneath 2. 0, the population of the UK has been falling for quit
With the average number of children in a British family falling beneath 2. 0, the population of the UK has been falling for quit
admin
2017-03-01
54
问题
With the average number of children in a British family falling beneath 2. 0, the population of the UK has been falling for quite a few years. The size of the British workforce (劳动力) is becoming smaller and the average age of the workforce is rising. This trend is quite worrying for the British economy.
Why aren’t the British having as many children as they used to? Well, there is a whole range of reasons. One of them is that British people are now having their children at a much older age than before, meaning they have fewer years in which they can have children. Most young people today want a well-paid job, meaning they usually have to go to university. After years of study at university, they then need a few years of work experience before they can get the job they want. They might then get married, but it’s very expensive to buy a house in the UK.
The above also explains why British young people now don’t move out of their parents’ home until they are around 30 years old on average. It is not until they are 30 that they can afford to get married and start a new life in a new home. It’s only after this age that many young people start thinking about having a child.
Why do British young people live with their parents till around 30?
选项
A、They can’t afford to buy a house.
B、They haven’t got their children yet.
C、They have to look after their parents.
D、They are used to living with their parents.
答案
A
解析
事实细节题。由文中第二段的最后一句“…it’s very expensive to buy a house in the UK.”和第三段第一句“The above also explains why British young people…”可知,英国现在的年轻人在30岁左右之前一直与父母同住的原因是,他们自己买不起房。故本题应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qOHC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
AtonetimeEinsteintraveledallovertheUnitedStatesgivinglectures.Hetraveledbycarandsoonbecamequitefriendly【C1】_
Awell-writtencomposition______goodchoiceofwordsandclearorganizationamongotherthings.
Themillionsofcalculationsinvolved,______byhand,wouldhavelostallpracticalvaluebythetimetheywerefinished.
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.
Howmuchlivingspacedoesapersonneed?Whathappenswhenhisspacerequirementsarenotadequatelymet?Sociologistsandpsyc
Mostpeoplehavehadadogorwantedoneastheircompanionatsometimeintheirlives.Ifyouarethinkingofbuyingadog,ho
Manypeoplecomplainoftherapid______ofmodernlife.
Thestudentwasjustaboutto______thequestion,whensuddenlyhefoundtheanswer.
Alwaysremembertoputsuchdangerousthingsasknivesoutofchildren’s______.
Whilestillinitsearlystages,welfarereformhasalreadybeenjudgedagreatsuccessinmanystates—atleastingettingpeo
随机试题
男。27岁。间断出现腰部痛3个月,稍事活动后疼痛可缓解;查体骶髂关节压痛(+),4字试验(+),血沉C反应蛋白、免疫球蛋白均升高。考虑初步诊断为
根据《标准施工招标文件》中的通用条款,承包人按合同约定提交的最终结清申请单中,只限于提出()发生的索赔。[2010年真题]
关于混凝土结构特点的说法,正确的有()。
阳性强化法的基本原理是()。
围绕着学生的需要和兴趣,以活动为中心的课程类型属于()
说起乡愁,那是一种______的情怀,住在心中的故乡常常鲜活在那里。故乡是安放你的灵魂、温暖你的寂冷的地方,是接纳你的疲惫、抚慰你的忧伤的地方。翻开一页页被繁忙弄乱的过往,记忆中的余香总______于儿时的故乡。 依次填入划横线部分最恰当的一项是:
恩格斯说,“如果世间有什么确定不移的就是:我们党和工人阶级只有在民主共和制的形式下,才能取得统治,这甚至适于无产阶级专政的特有形式”。人民民主是社会主义的生命。社会主义民主是人类社会最高类型的民主,与以往剥削阶级占统治地位的社会的少数人的民主在性质上不同。
设A,B为n阶可逆矩阵,则().
Guthrie’scontiguityprincipleofferspracticalsuggestionsforhowtobreakhabits.Oneapplicationofthethresholdmethod
DothefollowingstatementsagreewiththeclaimsofthewriterinReadingPassage3?Inboxes38-40onyouranswersheet,write
最新回复
(
0
)