首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of test
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of test
admin
2018-04-13
57
问题
Most personnel managers agree that job interviews are one of the least objective recruitment methods. But the advantages of testing are not going to change the attraction of the interview to employers. The appeal of the interview has everything to do with the human factor.
Most people believe that they are a reasonable judge of character and trust their instinctive feelings. We might use some kind of test to aid the selection process, but we usually pick a candidate who interviews well, has good qualifications and an impressive work record.
But suppose the candidate lies or is less than completely honest, "This can be a serious problem of employers," explains Alan Conrad, Chief Executive at Optimus Recruitment. "The most difficult liars to find are those who tell half-truths rather than complete lies. "Research shows that up to 75 percent of resumes are inaccurate on purpose. The most common practice is omission.
Interviewer should therefore concentrate on areas of uncertainty such as gaps between periods of employment and job descriptions that seem strange. "Focusing on these areas will force candidates to tell the truth or become increasingly dishonest. This is usually when people signal their anxiety by their body language. Sweat on the upper lip, false smiles and nervous hand movements all indicate discomfort. "
Conrad does not suggest an aggressive policy-style interview technique, but insists that close inspection of a resume is absolutely essential. Only by asking the right questions can you confirm the suitability of the candidate or put pressure on those who are being less than completely honest.
What is the author’s attitude towards job interviews?
选项
A、Most objective.
B、Too subjective.
C、Suspicious.
D、Credulous.
答案
B
解析
推理判断题。短文第一段提到大部分人事经理都同意面试是最不客观的招聘方法,接着又说面试受太多人为因素的影响,故可推断出作者对面试的看法,即作者觉得面试太主观了。选项A意为“最客观的”,选项C意为“怀疑的”,选项D意为“轻信的”,均不符合题意。故选B(太主观的)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qSWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
()putdownthereceiverwhenthetelephonerangagain.
Thousandsofpeople()toseetheparade.
LloydSlocumwasunemployedfor18months,butlikehundredsofthousandsofAmericans,he’sworkingparttimethisholidayshop
BillGates,thebillionaireMicrosoftchairmanwithoutasingleearneduniversitydegree,isbyhissuccessraisingnewdoubtsa
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.Thewayyougoaboutpurchasinganarticleoraservi
Whois______personnelatpresent?
Formanyyears,scientistscouldn’tfigureouthowatomsandmolecules(分子)ontheEarthcombinedtomakelivingthings.Plants,f
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic"FailureIstheMotherofSuccess".Youshouldwri
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Thepowerstationkeepsthevillages______withelectricity.
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)