首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
These days, there are very few wild animals left in the UK. The wolves have gone. The bears have been hunted to extinction. Fort
These days, there are very few wild animals left in the UK. The wolves have gone. The bears have been hunted to extinction. Fort
admin
2021-09-26
32
问题
These days, there are very few wild animals left in the UK. The wolves have gone. The bears have been hunted to extinction. Fortunately, there are a few badgers (獾) — oh, well, actually, not for long as the British government has just decided to kill them, too! But why?
Badgers are fascinating creatures. The black and white mammals live underground in " setts”, which they dig out of the earth. They are extremely brave, fighting off larger animals such as bears and wolves. The problem is that some badgers carry "Bovine Tuberculosis" (BTB), an infectious disease caused by the bacterium Mycobacterium Bovis (M. Bovis) which can cause TB in some other animals, including cattle.
For farmers, this is a serious issue. In 1998 in the UK, almost 6,000 COWS were killed to control the disease. And in 2010, more than 30,000 animals were destroyed. It’ s expensive too. Bovine TB costs the UK about £100 million per year. And some believe that the disease could end up costing the economy f 9 billion over the next 40 years if nothing is done about it.
Experts say that badgers are responsible for about 50% of the infected cattle. So, after much debate , the government has agreed to a badger cull (杀戮). This will mean about 30,000 of the innocent creatures will be wiped out to fight the disease. Environment Secretary Caroline Spelman admitted that there was "great strength of feeling" about it. But said, "I believe this is the right way forward.
Of course, many are against the measure, including conservationists and animal rights activists. They claim that killing the badgers in controlled zones wouldn’ t work because badgers from neighboring areas would simply move into the empty setts and become infected, too. Furthermore, they believe that the way cattle are raised intensively, and transported around to lots of different farms during their lives is probably the biggest cause of the spread of the disease.
Most ordinary people are against the measure, too. A survey suggests about two-thirds are against killing the badgers, with majorities against killing them regardless of age, region and gender. One of the alternatives to the cull involves using vaccine (疫苗) on badgers. However, this costs an average of £2, 250 per year per square kilometer. Trapping and shooting badgers costs £2,500 per year, but shooting free-running badgers only costs about £200 per year (per square kilometer).
So, with that in mind, it’ s easy to see how the government arrived at their decision. Money talks!
What is the author’ s attitude toward government’ s decision?
选项
A、Supportive.
B、Critical.
C、Objective.
D、Unconcerned.
答案
B
解析
推理判断题。根据文章第一段最后一句中“actually,not for long as the British government has just decided to kill them too!”及最后一段“So,with that in mind,it’s easy to see how the government arrived at their decision.Money talks!”可知,政府不顾多数人的反对,只考虑钱的问题。从中可以看出,作者对政府的决定是持批评态度。故答案选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qURC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
You______mebecauseIdidn’tsaythat.
Howmanytimeshaveyougotupsetbecausesomeonewasn’tdoinghisjob,becauseyourchildwasn’tbehaving?Howmanytimeshav
Inaworldasfast-changingandfullofinformationasourown,allofusneedtoknowhowtolearnwell.Yetevidencesuggests
"Congratulations,Mr.Jones,it’sagirl."Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningandbringforthadifferentrespo
Youfeelsad:"Iskipmybreakfastandsupper.Iruneverymorningandevening.WhatelsecanIdo?"Basicallyyoucandonothin
NowitisthebesttimeforHongKongshoppinglovers,asmostshopsandmarketsarehavingtheirseasonalsales.Whitthesame
______alltheanimalsI’veeverhad,thesetwodogsarethemostsensitivetothespokenword.
无论多么困难,他都坚信自己有一天一定能成功。
Iftheyhadn’tspentallthemoneyonthestocks,theirlife______somiserableatthemoment.
Afriendshipmaybe______,casual,situationalordeepandlasting.
随机试题
缓(控)释制剂生物利用度的研究对象选择例数
IA类抗心律失常药包括
血栓形成与栓塞的临床表现与下列哪些因素有关
对成人急性粒细胞白血病或单核细胞白血病效果较好的抗癌药物是
小儿特有的能量需求是()
某220kV配电装置内的接地网,是以水平接地极为主,垂直接地极为辅,且边缘闭合的复合接地网,已知接地网的总面积为6000m2,测得平均土壤电阻率为80Ω·m,表层衰减系数Cs取0.8,系统最大运行方式下的单相接地短路电流为30kA,接地短路电流持续时间0.
质量问题处理完毕,监理工程师写出的质量问题处理报告应报()存档。
甲公司为建造一项固定资产于2016年1月1日发行5年期的债券,面值为10000万元,票面年利率为6%,发行价格为10450万元,每年年末支付利息,到期还本,实际年利率为4.9%。另支付发行债券的辅助费用为50万元,假设考虑发行债券辅助费用后调整的实际年利率
书本、挂图、录音机、投影仪等属于教学媒体。()
CommunicationSkillsMeansforcommunication.【T1】________andbodymovements.language—a【T2】________thatbi
最新回复
(
0
)