首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The study in the journal Psychological Science suggests______.
The study in the journal Psychological Science suggests______.
admin
2012-04-23
48
问题
The study in the journal Psychological Science suggests______.
At one time or other, someone has probably told you“it’s written all over your face.”That’s because your emotions can influence your expressions. Well, a study in the journal Psychological Science suggests that the reverse is also true:that the look on your face may influence your ability to process emotions. (9)
Psychologists have a theory called the facial-feedback hypothesis. It states that your mug and your emotions interact. So, when you’re happy, you smile, and the act of smiling boosts your feelings of joy. To test the theory, psychologists reached for the botox. They used the toxin to deaden the muscles that control frowning.
Then they asked their frown-free friends to read statements that were either angry, happy, or sad. And they found that the folks on botox took longer to read and understand the sad and angry sentences than they did the happy ones such as going to Disney. Their inability to scowl seemed to impair their ability to see why angry news from pushy telemarketers or sad news as a lack of birthday wishes might make one’s face fall.(10)It all suggests that you should smile as you read the newspaper. Maybe things won’t seem so bad.
选项
A、going to Disney
B、losing a big fortune
C、enduring pushy telemarketers
D、lacking birthday wishes
答案
B
解析
细节题。新闻所述的心理学实验要求受试者依次阅读令人气愤、快乐和悲伤的消息,然后判断他们读后的情绪走向:Then they asked their frown-free friends to read statements that were either angry, happy, or sad...they did the happy ones such as going to Disney. Their inability to scowl seemed to impair their ability to see why angry news from pushy telemarketers or sad news as a lack of birthday wishes might make one’s face fall. 由此可见选项A、C、D都有提及,唯独没有提到B,因此选项B是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qWiO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Cyberspace,datasuperhighways,multi-media--forthosewhohaveseenthefuture,thelinkingofcomputers,televisionandteleph
PopstarstodayenjoyastyleoflivingwhichwasoncetheprerogativeonlyofRoyalty.Wherevertheygo,peopleturnoutinthe
Asacontemporaryartist,JimDinehasoftenincorporatedotherpeople’sphotographyintohisabstractworks.But,the68-year-o
Science,inpractice,dependsfarlessontheexperimentsitpreparesthanonthepreparednessofthemindsofthemenwhowatch
A、Therearealtogether15candidatesinthepresidentialelection.B、Apro-Westernreformerwonmorevotesthananyothercandid
TheHouseofCommonsconsistsof______MembersofParliament.
Sciencehaslonghadanuneasyrelationshipwithotheraspectsofculture.ThinkofGallileo’s17thcenturytrialforhisrebell
Tilequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
Tilequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
随机试题
呕吐的病变脏腑主要在胃,还与哪些脏密切相关
下列哪项对葡萄球菌肺炎的诊断最重要
秦某,24岁,因服毒,同事们将已昏迷的他送往医院抢救,但没有人能知道他服毒的药物,护士应采取的护理措施是
A.麻醉药品B.第一类精神药品C.毒性药品D.第二类精神药品E.易制毒化学品连续使用后易产生生理依赖性,能成瘾癖的药品是
婴幼儿化脓性颌骨骨髓炎多发生于
对于城镇燃气(不包括液态燃气),其室外输配工程的表压不大于()MPa。
行政公产是指由行政主体(主要是指国家行政机关)为了提供公用而所有或管领的财产。这一概念主要包含了三层意思:第一,行政公产必须供公共之目的;第二,行政公产必须由行政主体所有或者管理;第三,行政公产是一种财产。根据上述定义,下列不属于行政公产的是:
即时通信系统通常需要支持两种基本的服务,它们是()。
What’stheespeciallybigissuethatholdsbacktheInternet?Whatarethemainfunctionsofafirewallsystem?
TheTruthabouttheEnvironmentA)Formanyenvironmentalists,theworldseemstobegettingworse.Theyhavedevelopedahit-lis
最新回复
(
0
)