首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Parents should stop blaming themselves because there’s not a lot they can do about it. I mean the teenager (十几岁的孩子) problem. Wha
Parents should stop blaming themselves because there’s not a lot they can do about it. I mean the teenager (十几岁的孩子) problem. Wha
admin
2012-02-26
64
问题
Parents should stop blaming themselves because there’s not a lot they can do about it. I mean the teenager (十几岁的孩子) problem. Whatever you do or however you choose to deal with it, at certain times a wonderful, reasonable and helpful child will turn into a terrible animal.
I’ve seen friends deal with it in all kinds of different ways. One strict mother insisted that her son should stand up whenever anyone entered the room, open doors and shake hands like a gentleman. I saw him last week when I called round. Sprawling himself (懒散地躺) on the sofa in full length, he made no attempt to turn off the loud TV he was watching as I walked in, and his greeting was no more than a quick glance at me. His motherwas ashamed. "I don’t know what to do with him these days," she said. "He’s forgotten all the manners we taught him."
He hasn’t forgotten them. He’s just decided that he’s not going to use them. She confessed (坦白) that she would like to come up behind him and throw him down from the sofa onto the floor.
Another good friend of mine let her two daughters climb all over the furniture, reach across the table, stare at me and say, "I don’t like your dress; it’s ugly. " One of the daughters has recently been driven out of school. The other has left home.
"Where did we go wrong?" her parents are now very sad. Probably nowhere much. At least, no more than the rest of that unfortunate parents.
The underlined word "it" in the second paragraph refers to ______
选项
A、the change from good to bad that’s seen in a child
B、the way that parents often blame themselves
C、the opinion that a child has of his parents
D、the advice that parents want their children to follow
答案
A
解析
答题时按照就近原则去寻找。上文提到a reasonable and helpful child will turn into a terrible animal,而选项A正好和原文吻合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qeJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Bytheearly1950s,somebusinesspeoplebegantorecognizethatefficientproductionandextensivepromotiondidnotguarantee
Youaretowriteinnolessthan120wordsaboutthetitle"OntheYouthCrime".Youshouldbaseyourcompositionontheoutline
DearSirs,Yourshipmentoftwelvethousand’Smart’watcheswasreceivedbyourcompanythismorning.However,wewishtoma
Mankind’sfascinationwithgoldisasoldascivilizationitself.TheancientEgyptianses-teemedgold,whichhadreligioussign
Itistimewestaredtothinkseriouslyaboutthegrowingshortageofrawmaterialsintheworldtodayand______thismaddestr
Themajorityofpeople______topreferwatchingfootballgamestoplayingfootball.
Mybosshasalwaysattendedtothe______ofimportantbusinesshimself.
Wewerepleasedtonotethattheearlymorningdeliverydidn’t______tothetrafficjamofthebusycity.
Theengineersaregoingthroughwiththeirhighwayproject,______theexpenseshaverisen.
Man:Haveyourunupagainstanyproblemsingettingyourpassportrenewed?Woman:Ihaven’tstartedtheplanyet.Question:Wha
随机试题
关于滤线栅的叙述,错误的是
花椒内酯在结构分类上届于
A.收缩压B.舒张压C.平均压D.脉压E.充盈压
设立会计科目和账户是保证会计核算系统性的必要措施和专门方法。()
基金管理公司既可以办理“一对一”业务,也可办理“一对多”业务。()
zH机械制造总厂聘请第三方咨询机构对其生产的xR牌机械产品进行全国满意度调查,此次顾客满意度专项调查由品牌形象、预期质量、感知质量、感知价值、顾客满意、顾客忠诚等六个结构变量构成测评模型。其调查问卷部分问题如表2.3—1所示。[2006年真题]你认为
科学研究中的问卷调查,关键问题是样本()
A、 B、 C、 D、 A前两个图形相叠加,方框内重合的线条去除后就得到第三个图形,故观察第三行的前两个图形可知,空缺处图形应为A。
AncientGreekphilosopherAristotleviewedlaughteras"abodilyexerciseprecioustohealth."But【C1】______someclaimstothec
Withoutthemusic,thechildrenwouldhavenothadsomuchfun.
最新回复
(
0
)