首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Things in craft fairs have better quality than in stores. B、They want to buy things that are different and original. C、It is m
A、Things in craft fairs have better quality than in stores. B、They want to buy things that are different and original. C、It is m
admin
2013-10-30
49
问题
For a long time Americans preferred things which were mass produced in factories. But recently many Americans have taken up crafts of various kinds. They make things out of wood, metal, glass, wax, leather and cloth. They usually design the things they make themselves and often they sell what they make too. The work of these crafts people has become very good and very popular. These people’s crafts are sold at craft fairs. These are usually community sponsored events. Some fairs are small, bringing together a dozen or so people. Such fairs are held in shopping centers or churches. At large fairs, several hundred crafts people assemble their works for people to admire and buy. These fairs are held in public parks or on county grounds. Crafts fairs are usually held on weekends when people are free from work and looking for things to do. The fairs are directed toward families. They offer rides and shows for the children to keep them busy while the parents look at the crafts. The crafts people buy include things to decorate their homes, clothes for their children, and gifts for their friends for holidays, weddings or special occasions. People go to craft fairs rather than shopping at stores because they look for things that are different and original. They also look out for bargains. The prices for works of art at craft fairs are usually very reasonable.
19. What does the speaker tell us about today’s Americans?
20. According to the speaker, in what places are those large fairs held?
21. What do the craft fairs offer to the children?
22. Why do people go to craft fairs rather than shopping at stores?
选项
A、Things in craft fairs have better quality than in stores.
B、They want to buy things that are different and original.
C、It is more convenient to buy things in craft fairs.
D、They can buy everything they want in craft fairs.
答案
B
解析
短文提到人们选择去工艺品展销会而不去商店的原因就是他们想找到与众不同和新颖的东西。故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qhS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、2:30pm.B、3:30pm.C、4:30下午D、5:00下午B数字细节题。四个选项都是表示时间的词,可推断问题是关于事件发生的时间。男士提到他们的传真机要到2:30才能修好,所以要求女士在3:30把资料传真给他,故选项B正确。
Forsometimepastithasbeenwidelyacceptedthatbabies--andothercreatures--learntodothingsbecausecertainactsleadto
Thiscountrysuffered______damageduetotheflood.
A、At10:30.B、At10:25.C、At10:40.D、At10:4C时间计算。火车10分钟后开,现在是10:30.开车时间应该是10:40,故选C)。
WhenRobertoFelizcametotheUSAfromtheDominicanRepublic,heknewonlyafewwordsofEnglish.Educationsoonbecamea【S1】
A、Interesting.B、Wonderful.C、Awful.D、Frightening.C根据全文,作者本打算来一次冒险之旅,却因语言不通遇到种种麻烦,因此只能用“糟糕”来概括,故选C。
A、Theyareshyandsensitive.B、Theyarequietandsensitive.C、Theyareshyandsuspicious.D、Theyarequietandreserved.D短文说
A、Controlofnaturalhazards.B、Controlofheavytraffic.C、Controlofheartdisease.D、Controlofman-madehazards.D短文说,“在人类历史
随机试题
下列各组中,每个成员都与合成词“提高”的结合方式相同的是()
中国城市生态环境管理的原则是什么?
该患者肾衰最可能的诊断是该患者抗菌药物应首选
( )是指个人行为引起的风险,它只与特定的个人或部门相关,而不影响整个团体和社会。
个人理财业务中的商业银行和客户是两个平等的民事主体,其行为应当首先遵循()的规定。
某地一路口路况复杂,交通混乱,事故频发,严重影响人们的出行。新调来的交警吴某见状,认真研究路况,详细记录通行情况,积极摸索有效疏导方法。数月以来,一直加班加点在高峰期疏导交通,逐渐解决了长期困扰当地居民出行的难题,被群众亲切地称为“马路天使”。交警吴某的事
交通警察简称“交警”,是负责维护交通安全和交通秩序,处理交通事故,进行交通安全管理工作的人民警察。()
企业市场营销中的竞争者包括()。
快递公司工作人员误将王某委托代送的CD光盘若干张放入其邻居张某家的信箱中,张某不明所以,取而弃之。张某行为的性质应如何认定()。
二次型f(x1,x2,x3)=(a1x1+a2x2+a3x3)2的矩阵是______.
最新回复
(
0
)