首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Much of the information we have today about chimpanzees comes from the groundbreaking, long-term research of the great conservat
Much of the information we have today about chimpanzees comes from the groundbreaking, long-term research of the great conservat
admin
2010-11-29
56
问题
Much of the information we have today about chimpanzees comes from the groundbreaking, long-term research of the great conservationist, Jane Goodall.
Jane Goodall was born in London, England, on April 3, 1934. On her second birthday, her father gave her a toy chimpanzee named Jubilee. Jubilee was named after a baby chimp in the London Zoo, and seemed to foretell the course Jane’s life would take. From an early age, Jane was fascinated by animals and animal stories. As a young woman, Jane finished school in London, attended secretarial school, and then worked for a documentary filmmaker for a while. When a school friend invited her to visit Kenya, she worked as a waitress until she had earned the fare to travel there by boat. She was 23 years old.
Once in Kenya, she met Dr. Louis Leakey, a famous paleontologist and anth-ropologist. He was impressed with her thorough knowledge of Africa and its wildlife, and hired her as an assistant. Dr. Leakey soon realized that Jane was the perfect person to complete a study he had been planning for some time. She expressed her interest in the idea of studying animals by living in the wild with them, rather than studying dead animals through paleontology.
However, Jane faced many challenges as she began her work. The chimpanzees did not accept her right away, and it took months for them to get used to her presence in their territory. But she was very patient and remained focused on her goal. Little by little, she was able to enter their world.
At first, she was able to watch the chimpanzees only from a great distance, using binoculars. As time passed, she was able to move her observation point closer to them while still using camouflage. Eventually, she was able to sit among them, touching, patting, and even feeding them. It was an amazing accomplishment for Jane, and a breakthrough in the study of animals in the wild. Jane named all of the chimpanzees that she studied, stating in her journals that she felt they each had a unique personality.
One of the first significant observations that Jane made during the study was that chimpanzees make and use tools, much like humans do, to help them get food. It was previously thought that humans alone used tools. Also thanks to Jane’s research, we now know that chimps eat meat as well as plants and fruits. In many ways, she has helped us to see how chimpanzees and humans are similar. In doing so, she has made us more sympathetic toward these creatures, while helping us to better understand ourselves.
The study started by Jane Goodall in 1960 is now the longest field study of any animal species in their natural habitat. Research continues to this day in Gombe and is conducted by a team of trained Tanzanians.
Dr. Jane Goodall is now the world’s most renowned
authority
on chimpanzees, having studied their behavior for nearly 40 years. She has published many scientific articles, has written two books, and has won numerous awards for her groundbreaking work.
Which of the following is NOT one of the reasons Dr. Leakey chose Jane to work with him?
选项
A、She knew a lot about Africa.
B、She knew a lot about African wildlife.
C、She earned the money to travel to Africa on her own.
D、She was interested in studying animals in the wild.
答案
C
解析
细节题。 “Dr. Leakey”是定位关键词,信息来自第三段。从“He was impressed with her thorough knowledge of Africa and its wildlife”一句可以看出选项A和B都是文中直接提到的,不选。后面一句“She expressed her interest in the idea of studying animals by living in the wild”说明她对于在野外直接观察和研究野生动物群体很感兴趣,所以Dr. Louis Leakey才认为她是最佳人选。而选项C所提到的内容出现在上一段中.是遇到Dr. Louis Leakey之前发生的事情。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qk1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Mostpeoplebelievethatthegovernmentaldepartmentsshouldgive______serviceatminimumcost.
Theyholdthatanyonewhoisinneedshouldnotbe______assistancefromallothers.
Collegestudentscaneasily______fromonecurriculumtoanother,fromoneinstitutiontoanother,assuitedtotheirneeds.
Theabilityoffallingcatstorightthemselvesinmidairandlandontheirfeethasbeenasourceofwonderforages.Biologist
FewplacesaresoawashininformationtechnologyastheU.S.collegecampuses.AndthankstotheexplosivegrowthoftheInter
Educationistooimportanttotake【C1】______,whenpeopletakeanythingforseriously,theyput【C2】______blinderswhichcause
His______inGermanaswellasEnglishearnedhimthechancetoworkintheprestigiouscollege.
TheInternetbeganinthe1960sasasmallnetworkofacademicandgovernmentcomputersprimarilyinvolvedinresearchforthe
Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyandartcenteredonwhetherphotograph’sfidelitytoappea
Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyandartcenteredonwhetherphotograph’sfidelitytoappea
随机试题
肠套叠是婴幼儿最常见的急腹症之一,发病年龄集中于:()
A0.002mgB0.01~0.02mgC0.02~0.05mgD0.05~0.08mgE0.1~0.5mg重金属检查法中,35ml溶液中所含待测杂质的适宜检测量为
按照承包人向发包人提出索赔的通常起因,包括( )。
注册执业人员未执行民用建筑节能强制性标准并且情节严重的,由颁发资格证书的部门吊销执业资格证书,()不予注册。
无为在歧路,______。(王勃《送杜少府之任蜀州》)
党的十五大报告指出:“中华民族面对的两大历史任务:一个是求得民族独立和民族解放;一个是实现国家繁荣富强和人民共同富裕。”这实际上指出了中国新民主主义革命和社会主义革命与建设的共同主题是()。
下列按照时间顺序出现最晚的是:
高等教育
SQL语言有两种方式,分别称为交互式SQL和()。
若对长度为90的线性表进行分块查找,其中每块子表长度为9。如果在索引表查找过程中进行顺序查找,那么平均查找长度为【】。
最新回复
(
0
)